Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2025.06.03. 17:25:33

bence0330 írta:
2025.06.03. 15:52:15
Az elképesztő szezonja után én 2 dologban szeretném csak, hogy fejlődjön:

1: csere. Amikor bele kell nyúlni a meccsbe, mindig jól cserél, az remek, de annyiszor alázzuk az ellenfelet, és tartja közben a meccs végéig a pályán a kulcsembereket, hogy az szerintem indokolatlan. 3 meg 4 gólos előnytél tényleg mindegy, kit tesz be, Pena is beállhatna Yamal helyére, és nyernénk. Ennek kicsit megittuk a szezon végén a levét, de szerintem már az ősz végi hanyatlásban is volt ennek kicsit szerepe.

2: bizonyos meccsszituációkban kicsit több pragmatikusság. Érdekes, mert a szezon második felére ebből amúgy mutatott jópár alkalommal valamit, Atma ellen pl, de az az Inter ellen vezetésben teljes csapatos letámadás téma elég durva volt.

+1 GM. Lelkes, aranyos, időhúzó csere lehet, de ennyi, őt felejtse el, teljesen érthetetlen az egész jelenség, ahogy már ő maga is rémültében lecserélgeti hamar néhány meccsen, annyira rossz, aztán következőn megint ott virít. Ott van Fort, aki százszor tehetségesebb, és jegelés után is lehozott zsinórban több hibátlan meccset a végén. De ha neki lefőtt Flick alatt, akkor remélem Torrents ezt a gondot elsöpri egy az egyben.
Nagyjából egyetértek, de az 1. és 3. pontot talán összehúznám. Koundé a sérülése előtt -a válogatottal együtt- több mint 60 meccset töltött zsinórban a pályán (és még nem számoltam a tavalyi évet) Nem tudom hányan voltak egész Európában, akik ilyen terhelésnek voltak kitéve, mezőnyjátékosok közül gyanítom senki.
Többek között ezért is tartom esélyesnek, hogy Forttal nem igazán fog számolni (arról nem beszélve, hogy EG is előtte volt a sorban vész esetén. Mindezt annak ellenére, hogy már egy évvel fiatalabban még friss Atletic játkosként is nagyon jó teljesítményt nyújtott mindkét oldalon.
És ez a Gerard Martin berögződés is fura volt. Sokszor még akkor is ő kezdett a szezon első felében, amikor Balde egészséges volt. Habár minden edőnek van egy-egy játékosnál ilyen dolga. Ugyanakkor itt nem tudjuk mi történik a háttérben, csak ez az eredményesség rovására is mehet.
Torrentsben én azért bízok. Jó ideje már a felnőtt csapattal edzett, elkezdték vele azt a fizikális felkészítést, amit Cubarsíval és Yamallal és az előszezonra is viszi Flick. (az sem hiszem, hogy véletlenül hosszabbították meg hirtelen a szerződését) Ha nem jön csere balhátvéd, remélem inkább hozzá fog nyúlni, mint GM-hez, még akkor is ha kezdetben nem prime teljesítménnyel rukkol elő.

A többiek rotálása kicsit más, mivel ott a merítési lehetőség nem volt igazán mély. (gondolok itt a a Raphinha, Yamal, Pedri trióra), de legalább félidőkre-fél órákra így is belefért volna. Cubarsi például látványosan elfáradt az utolsó 1-2 hónapra, ami nem csoda. A legtöbb meccsen még EG is bátran befért volna.

Az, hogy a meccs végén nem annyira a stabil védekezésre, kontrollra helyezi a hangsúlyt kicsit megtévesztő. Olykor talán biztosabb megoldás, itt inkább azt vesszük észre, amikor nem sikerült, pl. az Inter ellen, de ebből elég kevés volt, túlnyomó részben az ellenkezője vezet eredményre, csak azt nem jegyezzük meg.
Ugyanúgy lehetett volna az a kimenetel, hogy az olaszok feljebb jönnek elkezdenek ívelgetni vagy szögletek, Bastoni-féle bedobások lesznek és abból kapunk gólt. Elég lehetett volna 1-2 ilyen, tudjuk ezek ellen mennyire hatékonyak voltunk a párharc során. Nálam ez ilyen "mi lett volna, ha", de ennek sokszor az ellentéte is igaz, amikor az utolsó percekben sikerült győzni.
Alapvető hibának, legalábbis konstansnak nem venném elő.
Persze nem volt hibátlan a ténykedése, nem mindig ültek a cseréi, mondjuk sokszor nem volt nagy választási lehetősége.
Én a következő évre talán még kíváncsibb vagyok Flick szempontjából, mint az ideire. Még ha eredmények szempontjából nem is lesz ilyen, de tovább látszik a fejlődés és hogy konkrétan, hosszabb távon jó úton halad a csapat elégedett leszek. Nem félek, hogy egy szezonos edző lesz, de nem lenne jó, ha letérnénk erről az útról. Ahogy az sem "lenne baj", ha komolyan figyelembe vennék a kéréseit az igazolásokkal kapcsolatban és ahhoz igazítanák, talán van már olyan ekintélye, szava is a vezetőségnél, hogy meghallgassák. (remélem Joan Garciát is minimum jóváhagyta)

Emellett mindenképpen gratulálok az egész edzői stábnak, az orvositól kezdve Sorgig, mert biztos hogy nekik is bőven benne van a kezük ebben a szezonban és nélkülük nem biztos, hogy ez lett volna a végeredmény.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.06.03. 15:52:15

Az elképesztő szezonja után én 2 dologban szeretném csak, hogy fejlődjön:

1: csere. Amikor bele kell nyúlni a meccsbe, mindig jól cserél, az remek, de annyiszor alázzuk az ellenfelet, és tartja közben a meccs végéig a pályán a kulcsembereket, hogy az szerintem indokolatlan. 3 meg 4 gólos előnytél tényleg mindegy, kit tesz be, Pena is beállhatna Yamal helyére, és nyernénk. Ennek kicsit megittuk a szezon végén a levét, de szerintem már az ősz végi hanyatlásban is volt ennek kicsit szerepe.

2: bizonyos meccsszituációkban kicsit több pragmatikusság. Érdekes, mert a szezon második felére ebből amúgy mutatott jópár alkalommal valamit, Atma ellen pl, de az az Inter ellen vezetésben teljes csapatos letámadás téma elég durva volt.

+1 GM. Lelkes, aranyos, időhúzó csere lehet, de ennyi, őt felejtse el, teljesen érthetetlen az egész jelenség, ahogy már ő maga is rémültében lecserélgeti hamar néhány meccsen, annyira rossz, aztán következőn megint ott virít. Ott van Fort, aki százszor tehetségesebb, és jegelés után is lehozott zsinórban több hibátlan meccset a végén. De ha neki lefőtt Flick alatt, akkor remélem Torrents ezt a gondot elsöpri egy az egyben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
bence0330

2025.05.23. 16:07:17

soadroli írta:
2025.05.23. 15:48:22
Hansi Flick's attacking plan for next season:

Lamine Yamal on the right
Lewandowski as the striker
Luis Díaz on the left
Raphinha as the playmaker

[Diario Sport]
Ez logikus is, legtöbben azt írtuk itt is, hogy a balszélső nem Raphinha helyére jönne, hanem kvázi Olmóéra. Marad a kérdés, hogy őt mi a fenének igazoltuk le, de hát ez van. Hátha ő lesz KDB utódja Pep szemében. Diaz meg egyértelműen illene Flick profiljába azzal az elképesztő munkamorállal, plusz azért a skilljei is a helyén vannak, de kicsit akkor is túlárazottnak gondolom. De elméleti szinten nézve, ez a letámadás+támadóképesség kombóját nézve nagyon-nagyon magas szint lehetne, amiből Lewy fog már inkább kilógni a szezon jelentős részében.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.23. 15:48:22

Hansi Flick's attacking plan for next season:

Lamine Yamal on the right
Lewandowski as the striker
Luis Díaz on the left
Raphinha as the playmaker

[Diario Sport]
Kép
bence0330

2025.05.15. 23:49:26

Na, akkor kijelenthetjük, hogy letarolta Spanyolországot, végigvertünk mindenkit mindenhol vele. Szerintem a BL-ben is kb két igazolásnyira voltunk a döntőtől vagy a győzelemtől + 1 szélsőbekk és + 1 szélső kb. Tebas ennyit legalább elért, hogy ne legyen 4-6 kupás szezonunk, csak három. De az a 3 legalább az ő országában történt.

Ebből a keretből amit kihozott, az hihetetlen. 1-2 hibát elkövetett, de kb olyan keveset, amennyit egy edző elkövethet.

A végére kicsit kifújtunk, több csúnya meccsünk, szűk győzelmünk lett már hazai porondon is, de még így is tudtunk nyerni. Amúgy meg hihetetlen látványos volt majdnem mindegyik. Köszi, hogy örömfocit hoztál megint Katalóniába.
sansz
Entrenador del Barça

2025.05.13. 13:21:34

Kicsit keserédesek az érzéseim Flickkel kapcsolatban. Ahogy sokan sejtettük, olyan lett, de még nagyobb csodát is tett, mint vártuk. Már Lucho után ilyen embernek kellett volna jönnie, kár volt elpocsékolni az éveket már Valverdével is, az utódairól nem is beszélve.

Flick nélkül nem jutottunk volna idáig, pláne nem ilyen játékkal. Ugyanakkor, ha csak kicsit visszavett volna a Flickségéből, csak néha, akkor simán döntőben vagyunk. Nagyon sokakból kihozta az extrát, olyat, amiket mi nem láttunk bele és Flicknek lett igaza. De olyan nüanszokon múlt az Inter elleni, hogy ha nem GM-et erőlteti, akkor most döntőben lennénk.
Volt még egy-két ilyen makacssága, Fati kifejezetten szállt be a meccsekbe, mégis büntetve van. Torre ugyanez, akárhányszor beállt, érezhetően veszélyesebb lett a csapatunk. Vagy Fort, hogy mekkora különbség, ha ő játszik és nem az össze-vissza botladozó GM.
Én nem sztárolom egyiket se túl, nem azt mondom, hogy Fortnak pl Koundé, vagy pláne Baldé helyett kéne kezdenie, de minőségi rotációs cseréjük lehetett volna, ki tudja, lehet Baldét nem vesztjük el annyi időre... De Raphinha is sok meccsen zombiként mozgott, simán adta volna magát Fati. A középpályán is, nem tudom Torre mit vétett. Fermin és Gavi rossz teljesítményét is simán elviseli, következő meccsen is bejöhetnek cserének, de Torre nem. Ugyanez a védelemben: Araujo, ha nem remekel, akkor látványosan repül a pályáról. Ha Inigo, vagy Cubarsi hibázik, akkor semmi gond, majd jövőhéten ügyesebb leszel..

Szóval Flick se tökéletes. Senki sem az, de Flick nekünk az a mágus, aki rommá ver mindenkit, majd saját magát elgáncsolja a döntő előtt.Pedig atr a döntőt nagyon megérdemelte volna, ahogy mi is ennyi siralmas év után..és mellesleg a semleges nézők, az egész foci, mert mi biztos parádés meccset vívtunk volna. Az Inter majd ügyesen védekezik..
Négyből négyszer vertük a Realt, abban se vagyok biztos, hogy volt ilyen valaha, ráadásul 3 ebből döntő jellegű volt.

A jövőre tekintve nagyon kemény lesz szintén. Ha tényleg Xabi jön a Realhoz, és igazolnak egy-két hiányposzta, az nekünk rossz hír.

Lehet sokan nem értenek egyet velem, de a góljaink ellenére a támadóposztot kéne rendbe tenni. Raphinha, Yamal és Lewa 3 hatralmas ziccerből egyet lőnek be. Raphinhát még menti, hogy cserébe a góljait általában nem nagy helyzetből lövi, illetve ő maga hozza helyzetbe magát és mást is. Yamal szintén, nagy bombagóljai vannak és ontja a kulcspasszokat, az egész támadás az ő cselsorozata miatt jöhet létre. Lewát ez se menti, mr Legenda, de a csapatjátékban annyi szerepe van, mint egy vakondtúrásnak, ha jól találják fejbe akkor gól. De ez ics csak 3-ból egyszer. Ferrannal nekem szimpatikusabb a játékunk, tisztességes csere, de rá se bíznám a csapatot.

Kéne egy támadó, aki legalább egy kicsit Raphinha és Yamal közelében vannak. Utálom a Haaland-féle tenyészbikákat, de felőlem lehet olyan, meg van azok sok kevésbé felkapott srác, akik ilyen kiszolgálás mellett röhögve hoznák Lewa számait, miközben a támadójátékot is minimum segítené annyira, mint Ferran. Nem lehetetlen, csakhát Lewa is egy szent. Ja és eladhatatlan. Egy jó csatárral nem csupán több nagy helyzetünket lőnénk be, hanem pl Yamalnak is több lehetősége maradna a kiszolgálás mellett...

A másik ahol változtatni kéne az a kapus poszt. Szerintem TEK-kel semmivel nem jutottunk előrébb, mint Penával jutottunk volna. TEK-nek jóformán nincs bravúrja, emellé a kötelezőekbe sem atom biztos, többször elkésik... És az, hogy a nagyobb ellenfeleinknél egy Sommer vagy egy akárki "mindent kivéd" addig nálunk ilyen nincs. Ha jó a lövés, akkor gól.
Ter Stegent nem szép előre leírni, de az a helyzet, hogy a sérülése óta sok bizonytalanság volt benne is. Marad a vonalon, reflexre bízza magát...szeretem, sokat köszönhettünk neki, de nem hiszem, hogy komoly tényező lesz.. Így kéne egy elit kapus, esetleg Ter Stegennel rotálva...

A belső védők sorsa kérdéses. Szerintem sokan nagyon igazságtalanok Araujoval szemben, olyan eseteket lobogtatnak, amiben nem is igazán hibázott. Az összes védőnk nagyokat hibázott mostanában amúgy, de ez továbbra is azért van, mert 10 emberrel támadunk. Ha Araujot sikerül elüldözni, akkor tényleg kéne Tah, mert Inigo nem lesz gyorsabb, Cubarsi se... De igazán szélső védőknek lenne a fontos, hogy Fortot megtartsuk, több lehetőséget biztosítson neki Flick és kéne még egy hozzá hasonló jó csere ember. GM nem az.

Szóval összességében a csatár és kapus poszt a kritikus, ha egy picit csak ezekben előrébb lépnénk, pont néhány lőtt gól, amivel több lett volna és néhány kapott amivel kevesebb, simáztuk volna ezt az évet. Flick megoldaná a többit...
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.12. 14:23:16

Hansi Flick has agreed on every detail of a new deal at Barcelona valid until June 2027. It’s all done and set to be sealed this month. @FabrizioRomano
Kép
bence0330

2025.05.12. 00:18:23

LG írta:
2025.05.12. 00:03:25
Lehet, hogy Lucho lesz az év edzője, ha behúzza a BL-t, de nálam Flcik teljesítménye nagyobb, mert gyengébb és jóval szűkebb kerettel vitte véghez ezt a szezont.
Plusz azért (legalább 2) komolyabb ellenfelek ellen, komolyabb ligában, felteszem komolyabb kupában. Persze Lucho is meg fogja érdemelni, főleg ha behúzzák, de szerintem is Flick teljesítménye nagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.05.12. 00:03:25

Miatta sajnálom leginkább, hogy apróságokon elcsúsztunk az Inter ellen, annyira megérdemelte volna a tökéletes szezont. Van néhány remek teljesítmény a játékosok közül, de egyértelműen őt tartom idén a legnagyobb kulcsemberünknek. Az, hogy Pedri és Yamal szintet léptek, még indokolható lenne, hogy amúgy is fiatalok, az, hogy Raphninha és Inigo, már kevésbé. Nem beszélve arról, hogy Ferrántól és Eric Garciától eddig gyomoridegünk volt, ha be akarták őket cserélni, erre teljsen jól használható cserék lettek belőlük.

Bajnoki cím, Copa del Rey, Szuperkupa, BL elődöntő, parádé. A BL és spanyol címvédőt 4-ből 4-szer vertük, kétszer kiütéssel. Mindenzt élvezhető, látványos játékkal. A Messi utáni éra messze legjobb Barcáját láthattuk idén, de inkább MSN utánit. Mindezt egy szűk, fiatal kerettel. Minden idők egyik legjobb edzői teljesítményének tartom, amit idén letett. Lehet, hogy Lucho lesz az év edzője, ha behúzza a BL-t, de nálam Flcik teljesítménye nagyobb, mert gyengébb és jóval szűkebb kerettel vitte véghez ezt a szezont. Csak lenne lehetősége, hogy néhány minőségi igazolással erősítsen, mert kb. ennyire vagyunk attól, hogy a világ legjobb csapata legyünk, [-o<
bence0330

2025.05.11. 23:58:59

Hát akkor idén "csak" 3 kupával zárjuk a szezont. Az sem gyenge. :) Innen már nem olvadhatunk le.

Tényleg döbbenetes, amit művelünk vele. Gyakorlatilag még mindig 1 tétmeccset buktunk 25-ben, én a 4-0-val induló visszavágót nem számolom annak. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy 1 párharcot vesztettünk eddig. Azt is 1 góllal. Ezzel a kerettel erősen túlteljesítve toltuk szerintem, mindenképp kellenek az erősítések, mert csoda, hogy a 3 leginkább kulcsemberünk lényegi sérülés nélkül tolta végig, erre nem alapoznék még egyszer.

De hogy milyen élményt kapunk tőle hétről hétre... és hogy maga a futball mit kap tőle, hát ha nem lennék Barca drukker (és madridi sem), fixen leülnék mindig nézni a meccseinket, főleg nagyobb csapatok ellen. Gólfesztivál, fordulat garantált.
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.11. 11:45:05

vidra írta:
2025.05.11. 01:00:05
Minek?
Kell még egy támadó középpályás helyettük! :D
OFF

A Kp ahol mind mennyiségre, mind minőségre megvagyunk, oda én nem hoznék már senkit.

Elől van egy Rafi, Yamal, Lewa, Ferran négyes, se Rafinak, se Yamalnak nincs rotációja, Leao ha akar jönni és jó áron megoldható akkor kellene. De ha ő nem akkor Sané, aki ingyen igazolható lesz nyáron mindenképp kelleni fog.

Hátul vannak bajok. Kell legalább egy center és egy full back tehermentesíteni Baldét és Koundét...

Amúgy Decoval teljesen egyetértek abban, hogy két-három minőségi játékos igazolásával komplett és konzisztens csapatunk lehetne. Flick focija rendszerközpontú és a legtöbb poszton már megvagyunk nem csak minőségben, mennyiségben is, idén nyáron a lyukak betömködése lesz Deco és Flick együttes feladata.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
vidra
Entrenador del Barça

2025.05.11. 01:00:05

Minek?
Kell még egy támadó középpályás helyettük! :D
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.10. 22:29:08

vidra írta:
2025.05.10. 22:19:58
Vannak hibái, de tényleg őt igazolja a teljesítmény, amit leteszünk ilyen lyukas csapattal.
Más edzők csomó játékost igazolhattak, ő meg megoldotta abból, ami van és milyen jól csinálja.
Biztos vagyok benne, hogy fog kapni nyáron játékosokat és jövőre sokkal könyebb dolga lesz, nem mintha idén nem oldotta volna meg jól a feladatát...

Ha kap egy Tah, Leao, Firmpong (60M-ból lazán megoldható) pakkot, akkor igazából minden csapatrészen toppon leszünk és reális esélyünk lehet egy triplázásra!

Vamos
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
vidra
Entrenador del Barça

2025.05.10. 22:19:58

Vannak hibái, de tényleg őt igazolja a teljesítmény, amit leteszünk ilyen lyukas csapattal.
Más edzők csomó játékost igazolhattak, ő meg megoldotta abból, ami van és milyen jól csinálja.
bence0330

2025.05.08. 10:46:54

Cseri írta:
2025.05.08. 05:05:02
Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk. :) Közel voltunk, idegesítő, de így is elképesztő a szezonunk. Szerintem van hibája neki is abban, hogy ennyire elfogytunk a végére, forgathatott volna többet, volt rengeteg agyonnyert meccsünk. De ennek ellenére elképesztő amilyen örömöt hozott Barcelonába. Most egy feladata van, helyretenni a srácokat az utolsó pár meccsre.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.05.08. 05:05:02

Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.07. 20:59:47

Hansi Flick gave a day off after Inter, but Lamine Yamal, Pedri, Ferran, De Jong, and Szczesny—still trained.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.05.07. 09:10:20

Azt ne felejtsük el, hogy Flick egy 1000 sebből vérző Barcelona kispadjára érkezett, ahol abból kellett főzni ami volt, nem ő akarta pl kezdő hátvédeknek Cubarsít és Inigot és még sorolhatnám. A padunk nagyon rövid és kb nincs minőségi cserénk előre, a védelem jobb és bal oldala 1-1 emberes. Ezek olyan alapvető befolyásoló tényezők amik el tudnak dönteni egy kiélezett párharcot. Úgy gondolom ez egy hosszú út, még legalább 2 év, hogy ugyanott legyünk ahol 2015ben abbahagytuk, mert azóta a csapat minősége csak romlott és ennek már 10 éve.

Ha Augusztusban azt mondja nekünk valaki, hogy megnyerjük a szuperkupát, spanyol kupát, 4 pontos előnnyel várjuk a bajnokság hajráját és 2 perccel a BL elődöntő vége előtt 3-2re vezetünk, mindenki csettintett volna, sőt el se hittük volna. Azt hiszem mindent elmond a helyzetünkről, hogy egy 17 éves "gyerek" a csapatunk legjobbja mindkét elődöntőn.
Kép
vidra
Entrenador del Barça

2025.05.03. 18:27:21

The hand of the forbidden one :D. Be kellett vetni némi fekete mágiát az egyenlítéshez, de csak titokban :mrgreen:
Mámint na, a győzelemhez, me 3-3 volt!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.05.03. 12:53:46

soadroli írta:
2025.05.03. 12:49:16
ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Haveromnak mondtam is, hogy kíváncsi leszek, mennyi meccset kap majd a kézmozdulatért.🤣
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.03. 12:49:16

ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 18:58:34

bence0330 írta:
2025.04.27. 13:20:15

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni... :D

Én arra tippelek, hogy a szezon előtt valamivel nagyon elvágta magát Fort, Flick közölte, hogy akkor innentől nem játszol fiam, most meg nem akar s.gget csinálni a szájából.

A szélső dolgot is adom, plusz nálam az is érthetetlen volt, hogy Lewandowski minek játszott végig meccseket ahol fél órával a vége előtt gólokkal vezettünk. De ugyanez Yamal és Raphinha. Fati azért arra bőven jó lett volna hogy őket néha pihentesse Flick, akár utolsó 20 percekre.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 13:20:15

Stalkyard írta:
2025.04.27. 12:11:03
Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn. :D Azért Vasquez akármilyen gyenge, Martin közelébe sem ér a túloldalon, előrejátékban pláne.

Martin ügye azért különösen problematikus, mert Raphinhát is érinti, két poszton gyengülünk így vele. Raphinha egyedül kiszorulva az oldalvonalra tucatjátékossá válik. Fort lehet nem tudná úgy egyedül tartani a frontot, mint Baldé, mert ahhoz kell az az egyedülálló sebesség, de legalább lehet vele játszani előre. Ha GM-hez jut a labda és bármilyen nyomás van rajta, ellenfélhez adja.

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 12:11:03

Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 01:07:46

Élete első két top klubjának első évében 8/8 kupát nyert teljesen nonszensz. Nem csak döntőkben tökéletes ilyen téren, hanem kokrétan amiben elindult, mind megnyerte nyilván ez gyorsan megszakadhat, de már így is döbbenetes. Én már ideköltözése előtt is az aktuálisan legjobb edzőnek tartottam pusztán abból, amit a BM-el művelt stílusban és eredményekkel is, de részemről kérdés nélkül ő már a világ aktuálisan legjobb edzője. Nyilván nem a legeredményesebb, hisz kvázi alig kezdődött el a pályafutása, de két csapattal tud szezont végigdominálni, és a mostaninál azért nem egy top3 kerettel. Remélem a 20-as évek, meg esetleg a 30-asok közül az ő érája lesz, és ebből sok év nálunk. :)

Köszi szépen, hogy visszahoztad az örömöt hétről hétre, a küzdeni és győzni tudást, elképesztő. Korábban simán összeomlás lett volna a vége, mikor a Madrid megszerezte a vezetést, és amúgy ijesztően jók is voltak épp. Amúgy nem hatott volna meg annyira, ha ezt a mostani körülmények között bukjuk, de így nyilván óriási dolog. Így is volt 15-20 perc pánik, de meg tudtuk oldani.

Megnyert egy Madrid ellen egy olyan meccset, ami szét volt fújva, és ahol minden támadó maga alatt volt, ketten közülük mélyen maga alatt. Ennyi hendivel is behúzta, olyan jó csapatot rakott össze. Elképesztő.
Válasz küldése