2025.05.07. 11:38:41
Olmóval lesz a baj. Eladni nem fogjuk, vagy nem akarjuk, mert nehéz beismerni a hülyeséget, meg ő sem fog akarni elmenni, így túltelítődött a poszt, csak igazából ő mégse lesz ott gondolom a szezon nagy részében. Én eladnám, Raphinhát tolnám be oda, mert amúgy ha nincs csúcsformában, és az alapokhoz kell nyúlnia (ami minden sportolónál így van, ha nincs toppon), akkor ő ösztönös mozdulataival egy beljebb tolt jobbszélső, vagy 10-es, nagyon forognia kell ott balszélen neki, az átvételek után látszik minden érintésén, hogy nem kényelmes a poszt, nem jön neki ösztönösen, csak nagy koncentrációval hatékonyságban megoldja amúgy.
És akkor hoznék oda egy echte balszélsőt, emellé még egy kétoldalon bevethető szélsőt a padra, részemről ez lehetne bárki, Lookman is. Centerhez nem tudom, hozzányúlnék-e még egy évig, ideális esetben nyilván, de szerintem ott van a legkisebb gond.
Kp-st nem hoznék, Casadó és Bernal meg fogják oldani, mindkettejük kiesése nagy érvágás volt, csoda, hogy idáig bírtuk, Gavi sajna nem igazán való oda, vagy csak vészhelyzetben. Gavinak igazából nem látom a helyét a taktikában, 10-es posztra is 3.-4. embernek. Imádom a habitusát, de részemről ő mehetne, nem azért, mert rossz, hogy a keretben van, alapvetően jó, de ő szerintem itt már nem fog kiteljesedni, neki lenne jó a váltás.
Cancelót megpróbálnám visszahozni, ő is itt akar még mindig lenni, bevállalná nem túl drágán szerintem mindkét oldalon tökéletes csere lenne, plusz még szélső poszton is bevethető.
A kh témában én meglennék, ha valaki távozik, pótolnám, Tah-t nem hoznám 6.-nak, semmi értelmét nem látom ekkora tátongó lyukak mellett. Ha Chris vagy Ara megy, akkor rendben. Eric is minimum egy stabil csere szintre feljött.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy