FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.04. 10:12:30
Itt nem az a fő kérdés, hogy 14, 20 vagy 24, hanem miért nem vettük vissza, és adtuk el mi. Az 30 haszon vagy valami játékos belevonva a 60 milliós összegbe, ami most nekünk a legjobban kellene.
Azért azt nem lehetett tudni, hogy majd a City ennyiért meg fogja venni.
Annak ellenére, hogy én is hibának tartottam, hogy Xavi nem számolt vele, a valenciai kirándulása nem igazán azt sejtette, hogy komoly játékos lesz belőle. Nem nyújtott olyan teljesítményt, hogy egy komoly láncszemnek, esetleg stabil cserének tűnjön esetleg itt. Másrészt Európában talán a portugál liga, ami a legnagyobb lutri, még a franciánál is nagyobb. Rengeteg klasszisnak kikiáltott játékost hoznak el onnan, akik aztán rendre besülnek a nagyobb csapatoknál/erősebb bajnokságokban. Ezt mi tudjuk a legjobban. Elég csak a 40 milliós Andre Gomesre, a 30+ milliós Trincaora gondolni az utóbbi időben. Talán Semedo volt az egyetlen, aki kb. azt hozta teljesítményben, amennyit fizettünk érte. Habár 7 éve 35 millió sem volt kevés. De a közelmúltban sem egy Darwin Nunez került ki onnan. A Porto pláne híres. Most szednek be egy Galeno-Evanilson-Nico pakkért 150 milliót.
Rashfordot nagyon sajnálom hogy nem sikerült behúzni. Ha bukni fogunk címeket tavasszal, az vagy a balhátvéd vagy a támadószekció miatt lesz. Még a felénél sem tartunk, de egy közel 37 éves és egy 17 éves játékos van szétnyúzva (és akkor Raphinhát nem említettem) úgy hogy cseréjük gyakorlatilag nincs. Max. Torres, de érdemben vele sem nagyon lehet számolni.