Tőlem ne várj Font kortesbeszédet, le is írtam, hogy nem tartom jónak Laportát, de nekem Font is közömbös. Én azt mondtam, hogy kb Alemany szintű szakember kéne elnöknek, de ez irreleváns a téma szempontjából.
Nekem az egyik fő ellenvetésem a stikliken túl az elnökség ellen pont ezek az uram-bátyám ügyek (te szeintimentális viselkedésnek hívod) Mi az, hogy megígértük? Ez kőkemény üzleti világ, ilyennek nem szabadna lennie Európa egyik topnak gondolt csapatánál, hogy megígérünk dolgokat (Alonsonak még egy éves szerződést szóban, Deconak a játékosügynöknek, hogy leigazoljuk az emberét, független attól, hogy Raphinha azóta bevált, stb)
Azért használjuk ki még a lehetőségeinkhez képest is gyengébben a pénzügyi lehetőségeinket, mert ilyen marhaságoknak akarunk megfelelni.
Elképzelni nem tudom, hogy akár a Madrid, München, Pool, Arsenal, PSG, Dortmund csinál ilyeneket,
Volt 3 jobbszélső 2022 januárban, volt 2 db Raphinha megvétele után is, mi mégis inkább szerzünk egy harmadikat, mint egy értelmes jobbhátvédet, vagy Busi utódját.
Azóta se sokat javult a dolog.
Még mindig összevissza igazolunk, tavaly télen Roque megvételét nem értettem, mert egyrészt ráért volna, és minimum 3 poszton nagyobb szükség lett volna erősítésre és most nyáron se Olmo kellett volna legyen a fő prior.
De nem visszafelé nézve, itt egy pletykának Rashford.
Mi a bánatnak kell ide?
27 éves, 2 éve gödörben van, 15-17 milliós fizuval, még annak 50%a is 8m körüli összeg, és nyáron az lett mondva azért kell Olmo mindenáron, mert tud balszélen is játszani! Vagy akkor kamuztunk, vagy most...