Troym írta: ↑2025.01.08. 15:41:50
- Eladjuk akkor De Jongot?
Nagyon remélem.
- Christensen?
Szerintem senki nem tudja, milyen állapotban van. Ebben a szezonban játszott eddig 20 percet, ha nem jön rendbe, eladnám, már ha kell valakinek. Csúnyán a nyakunkon ragadhat 2026-ig, 9 milliós fizetéssel. Talán rendbe jön.
- Hisznek Fatiban, vagy nem?
Na, őt kéne még kiszórni.
- Van Inigoban még 1 év legalább csereként?
Naná. Csökkentett fizetéssel simán hosszabbítanék vele.
- fiatalok szerződései lejánrak (Yamal, Bernal, Fort, PEdri, Gavi)
Mind 2026-ban jár le.
https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
2025 nyarán egyedül Martinez szerződése jár le. Ez a nagy szerencsénk, hogy ilyen elképesztően nehéz helyzetben most nem kell a hosszabbításokkal foglalkoznunk.
Valle, Roque vissza kölcsönből, + Mingueza, szerintem ez a realitás a nyárra. Én elküldeném Penát, bár a klub nem fogja.
Elfogadnám Lewandowski szerződéscsökkentéses ajánlatát. Még ha nem is illeszthetünk be senkit a helyére, kb -16 millió euró nagy könnyebbség lenne a klubnak, termékenyebb csatárt pedig aligha igazolhatunk.
Ha de Jongtól és Fatitól meg tudnánk szabadulni, az komoly összegeket szabadítana fel. Ha ennek a helyére, + Lewandowski, Martinez fizetéscsökkentésével (ez összesen több mint 50 millió euró) tudnánk embereket beilleszteni, akkor már lehetne igzazolásokban gondolkodni. Tah, vkp, csatár + Olmóék.