Hidegrázós!
Good morning! ☕️ pic.twitter.com/4Jn45zt6XL
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 22, 2025
Sőt Seti és Koeman is jobb volt a kötelezők behúzásában mint Flick! Viszont a fontos meccseken mind a hárman csak néztek ki a fejükből like what's now..., oda kevesek voltak már sajnos, ebben viszont Hans jobb sokkal ...
Ha a challenge-et nem a helyi bírók vizsgálják, hanem egy tőlük teljesen független társaság, akkor nem. Azt hibának tartom, hogy a végső döntést minden esetben a bíró hozza meg. A fellebbezéseknél például már nem ő hozná, ideális esetben. Különben tényleg megtehetné azt, hogy csakazértis kitart a rossz döntése mellett.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 15:52:55Így nem sok értelme van a challengnek, mert kitartanak az ítélet mellett.gránit írta: ↑2024.12.11. 15:38:04Be kellene vezetni a video challenge-et, amellyel az edzők kikérhetnék az esetek felülbírálását, újranézését, amit egy helyi bíróktól független, központi testület végezne. Ilyen fellebbezési lehetőség szinte minden komolyabb sportágban van már. Meccsenként csapatonként 3 alkalom például megfelelő lehetne.
Ami a fegyelmezéseket illeti, a focisták így is el vannak kényeztetve. Egyik másik sportágban sincs olyan, hogy szövegelnek a bírónak és megpróbálnak rá nyomást gyakorolni. Ilyen szövegelésért máshol leküldenék őket a pályáról. Kisebb esetekért egy technikai, második eset után öltöző. Súlyosabb esetekben egyből öltöző. Így is csodálkozok, hogy ezeket a reklamálásokat, szövegeléseket eltűrik.
Eddig én is így gondoltam.gránit írta: ↑2024.12.11. 15:38:04Be kellene vezetni a video challenge-et, amellyel az edzők kikérhetnék az esetek felülbírálását, újranézését, amit egy helyi bíróktól független, központi testület végezne. Ilyen fellebbezési lehetőség szinte minden komolyabb sportágban van már. Meccsenként csapatonként 3 alkalom például megfelelő lehetne.
Ami a fegyelmezéseket illeti, a focisták így is el vannak kényeztetve. Egyik másik sportágban sincs olyan, hogy szövegelnek a bírónak és megpróbálnak rá nyomást gyakorolni. Ilyen szövegelésért máshol leküldenék őket a pályáról. Kisebb esetekért egy technikai, második eset után öltöző. Súlyosabb esetekben egyből öltöző. Így is csodálkozok, hogy ezeket a reklamálásokat, szövegeléseket eltűrik.
De mivel lehet magyarázni, mikor Vinicius a képébe röhög a bírónak, és az ujjával a feje mellett köröz?bence0330 írta: ↑2024.12.11. 12:07:03Én még mindig úgy gondolom, hogy egyszerűen csak ennyire alacsony a színvonal, és ennyire gőgösek és arrogánsok a bírók - mert megtehetik, gyakorlatilag nem vonhatóak kérdőre. Minden ilyen státuszban lévő ember/szervezet eljuthat erre a pontra, ha hagyják őket, hogy úgy érzik, ők a világ közepe. Ez ezzel jár, rengeteg tévedéssel, mert tévedhetetlennek hiszik magukat, illetve rettenetes bánásmóddal kifelé, mert szintén szankció nélkül megtehetik, érinthetetlenek. Erre tökéletes példa, hogy egy legyintés/zónaelhagyás kb vérig sért egy bírót és két meccses eltiltás. Amíg nem lesz egy normális felügyelet, és a bírók az Olümposz tetejéről szemlélik a csapatokat, a nézőket, addig ez fog menni. Más országokban is vannak ilyen problémák, de ennyire azért nem, mint itt.
Amennyi Madrid meccset néztem, ott is égbekiáltó tévedések történtek, volt hogy két 100%-os tizit nem kaptak meg egy meccs alatt. Ettől még lehet, hogy felénk több tévedés történt, nem tudom, de az tény, hogy mindkét irányba rengeteg van.
Az utóbbi időben túl sok lett a "véletlen" a Barcelona kárára.brazilfan írta: ↑2024.12.11. 12:17:03Nem biztos, hogy ez a Barcára van kihegyezve, mert például Michelt is kiállították tavaly februárban, véletlenül pont a Girona–Real meccsre esett az eltiltása.
Ancelotti viszont semmit nem kapott, amikor a kispadunkkal veszekedett.
Lehet, hogy életkortól függ, 60 éven felül nem büntetnek. Flick még csak 59.
Én személy szerint azóta érzek nagy részrehajlást, amióta a Covid után elindult a bajnokság.davi10 írta: ↑2024.12.11. 11:46:00Milyen érdekes, hogy pont akkor és úgy állítják ki, hogy az Atleti elleni meccsen ne lehessen ott.
Még csak december van, de már volt itt minden, kamu Flick eltiltás, Lewandowski 56-os lába a VAR képen, Cubarsi véresre taposása, stb. A Real ellen is "tévedgetnek" néha, de szerintem mi nem lehetünk itt bajnokok.
Ez nagy ferdítés amit írsz.
Ki tudja. Az viszont biztos, hogy ter Stegen, Bernal, Olmo, Fermin sérülése, illetve Ansu Fati újabb visszaesése a jelenlegi stáb alatt történt.
Áthoztam ide, mert idevaló.
Ja, Yamal padozhatna többet. Talán picivel Lewy is. De legalább mindketten le vannak rendre cserélve, még ha nem is mindig, mert nyilván csak 5-öt lehet összesen (érdekes ötlet lenne a megemelkedett terheléssel még 1 vagy 2 opciót adni erre amúgy, még ha szembe is megy a futball tradíciójával, más sportokban is egész sorcserék vannak... és akkor nem lenne muszáj ezt kihasználni, mert 7 csere már nyilván eléggé meg tudja bontani az elképzeléseket, de pont az ilyen 3 gólos vezetéseknél le lehetne hozni mindenkit akit akarunk). OFF vége.18Barca99 írta: ↑2024.11.08. 19:24:49Én 100% biztos vagyok abban, hogy ha elkezdené rendre megbontani az első 3-as kezdőtagságát és ne adj isten ennek következményeként pontvesztés következne, akkor tele lenne a topicja meg a sajtó azzal, hogy miért nem a legjobbak kezdenek. Szóval attól még, hogy ilyen szépen alakul az eddigi munkásság, a nyomás nem csökken eredménykényszer tekintetében. Valószínűsítem ez az összetevő is közrejátszik abban, hogy miért nincsenek többet padon a kulcsjátékosok.