Troym írta: ↑2024.09.29. 22:12:10
bence0330 írta: ↑2024.09.29. 21:20:08
Én meglepődnék, ha Nico az első Barcás szezonjában ne hozna legalább 25-30 gólpontot egészségesen.
még Raphinhából sem nézek ki 30 gólpontot a bajnokságban, arra Yamal és Lewa lehet képes, Raphinha ahogy fárad kb a gólérzékenység a múltté
A lenézett Athletic és Valverde meg 5. helyen áll 7 meccs után 5 rúgott és 5 kapott góllal, magyarán, ha pl Nico olyan jó lenne, előrébb is állnának.
Raphinha szerintem ahogy a csapat fárad. Neki kell csapat, ez mindig is tudvalevő volt. Ha van csapata, klasszis szint. Ha nem, akkor átlagos. Ő nem az aki egyedül átmegy mindenkin és bevarrja. Nem beszélve arról, hogy szegényem háromnegyed éve kizárólag balról indulhat, megnézném Yamal tekeréseit, de még Messiét is balról, hányadát lőtte volna, alighanem töredékét. Raphinhának két méregfogát tépjük ki balról továbbra is, az éles betekeréseivel együtt, max a tavalyihoz képest kevésbé azzal, hogy bejöhet legalább középre, ha úgy van. Azért Raphinha még kevés perccel Xavi alatt, sok esetben poszton kívülről is közel volt a 25-ökhöz, többet, jobban használva szerintem mindenképp megközelítette volna a 30-at, ez nem egy nagy szám. Idén is meg fogja, ha nem sérül meg, vagy nem esik teljesen szét a csapat hosszabb távra. Jobbról több lenne neki, érthető, hogy nem ott játszik, de azért fals kicsit az összehasonlítás.
És szerintem Nico meg kell, hogy üsse a brazil szintjét, pláne az ő természetes, és Raphinha nem természetes posztját összevetve. Ő nyilván szinte kizárólag balról menne, ami feküdne neki. Ez persze csak hipotézis. Valverde nem egy rossz edző, de Niconak nem sok sansz jut támadásoknál, az biztos, pláne egy Barcával összevetve, ha nem a tegnapi meccset veszem alapul.
És emellé nyilván ott a nyári mizéria még, érthető, ha pár hétre gyengébben teljesít. Szerintem valami óriási törésnek kell lennie, hogy Dembélé karrierjét hozza le.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy