Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én most mennék gőzerővel Merinora, hátha még nem késő. Olmo érkezésének meg csak akkor van relevanciája, ha a Pedri/Raphinha/Gündogan hármasból 1 távozik.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.06. 11:14:07Akkor buktuk Nicot, bukjuk (remélem” Olmot a horror hosszú szerződéssel, èa bukjuk Merinot mert az előbbi kettőre vártunk mint Escoban a legendás mémen.
Nagy valószínűséggel a Barcelona felé ezt rég közvetítette, ezért is repült rá a csapat teljes erővel Olmóra, csak nem kötötte a média orrára, mert az presztízsveszteség mindenkinek. Ha meg egyáltalán nem mondott semmit, akkor ugyanott tart, mint a Barcelona Joao Félix-szel meg Sergi Robertóval, valószínűleg Cancelóval is.Messa írta: ↑2024.08.06. 10:43:16Nico ma reggel edzésre jelentkezett a Bilbaonál, csináltak is vele egy gyors videót, ahol elmondta hogy izgatottan várja a szezont, reméli nagy örömök elé néznek, hajrá Athletic!
Alighanem akkor ezzel vége a Nico sagának. Azért elmehet a sunyiba, hogy egy nemet nem volt képes mondani 3 hétig, itt meg mindenki várt rá mint a messiásra, kvázi rá feltéve az átigazolási szezonunkat.
Nem teljesen.
Ki fogja megvenni sérülten? Senki.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 17:02:28https://www.football365.com/news/man-ut ... ity-target
Ez a legvadabb pletyka amit mostanában olvastam.
Vihetik De Jongot is
Amúgy szerintem jól járnánk, ha lecserélnénk Pedrit Olmora, és még maradna pénz is.
Pl. Olmo 50+10, Pedri 70.
Engem már az sem nagyon érdekel, ha Nico marad, csak záródjon le ez a szappanopera. Így szerintem még igazolásokra is lehet pénz. Ez a 62 millió nagyon sanszos, hogy rá volt félretéve (plusz a fizetése) és csak ezen felül tudtunk volna bárkit is hozni. Emiatt lehetett Olmoért is csak ilyen ajánlatokat tenni. Nicotól viszont ez egy elég kockázatos lépés, jelenleg inkább az EB-je miatt volt ilyen kereslet rá és nem az elmúlt szezonjai alapján. Ha most hoz egy olyat mint korábban vagy kicsit gyengébbet nem biztos, hogy jövőre annyira kapkodni fognak érte. Itt azért egy komoly szintet léphetett volna, biztos a kezdőtagsága, félig-meddig otthon lenne. (gondolom valamivel magasabb fizetésért is)Barcaman1993 írta: ↑2024.08.05. 13:58:23Nem lennék meglepve, ha az utánpótlásból töltenénk fel a posztokat. Ha Koundét jobboldalra szánjuk, akkor Alex Vallejaval, Baldéval és Forttal a 4 embernek elégnek kell lennie a szélekre. A Cubarsi-Christensen-Inigo-Fayé (+Koundé) 4-es is elég lehet középre. A kp-ra van egy Casadó-Bernal párosunk, illetve Pablo Torre is elég jól mutat eddig a nyáron az eddigi emberek mellé. Balszélre meg egyelőre van egy Raphinha-Ansu Fati-Pau Victor-Ferran 4-esünk. Egyik se tökéletes megoldás (főleg Nicohoz képest), de létszámra megvagyunk és nem lenne gyengébb a tavalyinál.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 13:46:31Cope (általában megbízható forrás) szerint Nico Williams marad 1 évet az Atleticben.
Hát most már azt sem bánnám, ha nem költenénk senkire, és Olmo is marad a helyén. Nagy csalódás nekem ez a Nico dolog.
Jöhet a B opció.
Egy évre kölcsön Cancelo, Felix és valaki jó lenne a kp-ra is, Rabiot tudtommal még nem egyezett meg senkivel.
Adjunk el játékosokat (Lenglet, Julian Araujo, Ferran? Fati? Roque?, hármasból 1-2-t), és nézzük meg a fiatalokat (Bernal, Casado, Pau, Faye).
Remélem a játékunk így is jobb lehet Flick alatt.
Persze a legégetőbb továbbra is a Nico-Merino-Cancelo-cserekapus 4-es lenne, de lassan már nagyon kezdek ebben kételkedni. Már Nico is óriási előrelépés lenne.
Csak én érzem, hogy Victor Roquétól minél előbb szabadulni kéne, amíg még pénzt kapunk érte?
Egyre inkább úgy fest, mindenféle fél infóból ami nem hivatalos, hogy marad a helyén Nico. Adott 1 napos határidőt is, bő egy hete, de hivatalosan senki felé sem kommunikál. Valahol azt írják, hogy a nike vagy libero-t várják/várja.. de annyira hosszú saga kezd kirajzolódni, hogy szerintem sem fog váltani amit piszkosul sajnálok, mert szerintem ő egy remek fit lett volna hozzánk, két szélen lenne 2 fiatal titák, Flick pedig remek tanár lett volna ehhez a csomaghoz. Így se Nico, se Olmo (aminek örülök) és se Merino, akit meg piszkosul sajnálok, mert egy tátongó üres posztot ismét nem tudtunk megoldani.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 13:46:31Cope (általában megbízható forrás) szerint Nico Williams marad 1 évet az Atleticben.
Hát most már azt sem bánnám, ha nem költenénk senkire, és Olmo is marad a helyén. Nagy csalódás nekem ez a Nico dolog.
Jöhet a B opció.
Egy évre kölcsön Cancelo, Felix és valaki jó lenne a kp-ra is, Rabiot tudtommal még nem egyezett meg senkivel.
Adjunk el játékosokat (Lenglet, Julian Araujo, Ferran? Fati? Roque?, hármasból 1-2-t), és nézzük meg a fiatalokat (Bernal, Casado, Pau, Faye).
Nem minden döntés színtiszta sportszakmai logika.
Itt sincs semmi garancia a fejlődésre. Jelenleg egy kezdőcsapatnyi játékosunk van, annak a fele ifi. 2-3 év múlva lehet idejön, hátha addigra nem csak Laporta ígérgetéseit tudjuk felmutatni. Mert egyelőre csak ennyi van.
Nem lennék meglepve, ha az utánpótlásból töltenénk fel a posztokat. Ha Koundét jobboldalra szánjuk, akkor Alex Vallejaval, Baldéval és Forttal a 4 embernek elégnek kell lennie a szélekre. A Cubarsi-Christensen-Inigo-Fayé (+Koundé) 4-es is elég lehet középre. A kp-ra van egy Casadó-Bernal párosunk, illetve Pablo Torre is elég jól mutat eddig a nyáron az eddigi emberek mellé. Balszélre meg egyelőre van egy Raphinha-Ansu Fati-Pau Victor-Ferran 4-esünk. Egyik se tökéletes megoldás (főleg Nicohoz képest), de létszámra megvagyunk és nem lenne gyengébb a tavalyinál.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 13:46:31Cope (általában megbízható forrás) szerint Nico Williams marad 1 évet az Atleticben.
Jöhet a B opció.
Cope (általában megbízható forrás) szerint Nico Williams marad 1 évet az Atleticben.bence0330 írta: ↑2024.08.05. 13:18:04A Lipcse edzője a napokban kijelentette, hogy ha Olmot akarja valaki, akkor bizony fizetnie kell érte (mundo). Ez jó hír, nem fognak lejjebb menni szerintem. Csak akkor rossz hír, ha majd megvesszük 70 millióért.
Közben Laporta szavai a napokból (mundo): "Of course we go to the market to sign a player if we need one, but our philosophy is to discover and develop young talents."
Ez már jóval óvatosabb kijelentésnek tűnik. a "philosphy" szót lehet ki lehet cserélni a "only option" kifejezésre. Nyilván amúgy nem örülnék neki, ha nem tudnánk rendesen igazolni, de ha Olmo a fő cél, akkor igen. A két nyilatkozat együtt szerintem eléggé arra utal, hogy nem fogjuk leigazolni.
Rabiot még mindig egy lehetőség lehetne ingyen, kicsit nyugodtabb is lennék, ha legalább ő jönne és nem mindent Casadora tennénk fel attól függetlenül, hogy vannak ügyes mozdulatai plusz nem várnánk el, hogy a 34 éves Gündogan lenyom 55 meccset ismét.bence0330 írta: ↑2024.08.05. 13:18:04A Lipcse edzője a napokban kijelentette, hogy ha Olmot akarja valaki, akkor bizony fizetnie kell érte (mundo). Ez jó hír, nem fognak lejjebb menni szerintem. Csak akkor rossz hír, ha majd megvesszük 70 millióért.
Közben Laporta szavai a napokból (mundo): "Of course we go to the market to sign a player if we need one, but our philosophy is to discover and develop young talents."
Ez már jóval óvatosabb kijelentésnek tűnik. a "philosphy" szót lehet ki lehet cserélni a "only option" kifejezésre. Nyilván amúgy nem örülnék neki, ha nem tudnánk rendesen igazolni, de ha Olmo a fő cél, akkor igen. A két nyilatkozat együtt szerintem eléggé arra utal, hogy nem fogjuk leigazolni.
Attól még, hogy valami tolódik, nem biztos, hogy nem következik be!
Ezen a héten is?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.03. 10:13:18A Sport szerint a La Liga előtt az új Barca Studios szerződés
Nekem ebben a mostani csapatban nagyon sok szerethető játékos van. Több mint korábban mert sok olyan fiatalt hoztunk fel akiknek fontos a csapat. Az elmúlt 10 évben sajnos nem egy olyan szezon volt amikor a jatekosaink javareszetol rosszul voltam. Nekem ez fontos az eredmenyek mellett.