gránit írta: ↑2024.07.07. 22:16:46
Én meg biztos vagyok benne, hogy akkor is apróért árusítjuk ki. Nincs ebben Tebas-nak semmi szerepe, ahogy abban sem volt, amikor sorra kötöttük az előnytelenebbnél előnytelenebb szerződéseket Griezmannékkal, meg amikor világklasszisok ingyen sétáltak át más csapatokhoz, és még meg is magyarázgattuk, hogy hát így nagyobb fizut kapnak az új csapatuknál. Nem tudom, hogy erre van-e jogi szakkifejezés, szerintem nevezzük bénaságnak.
Volt egy Bartomeu rettenetes éra, és van a mostani Laporta éra. Különbséget kell tenni.
Mondjuk megnéztem volna mit szólnak a szurkolók, ha Bartomeu nem hosszabbít Messivel 140 millió/év, hanem eladja. Ugyanez érvényes Alba, Pique, Busquets és a többiek szerződésére. A Reál kiszállt Raul, CR7, Varane, Casemiro és mindenki szerződéséből.
Én egy elfogult szurkoló vagyok, tőlem kérhettek volna bármennyit, megadom

Szerinted miért kellett ingyen vagy apróért távoznia Messinek, Suareznek, Rakiticnek, Viadalnak stb.?
Ebben semmi szerepe nem volt a La Ligának? Messinél van millió hír ezzel kapcsolatban, szerintem pedig ha nincs La Liga FFP, Messi marad, ki tudja gazdaságilag, sport szakmailag mit eredményezve.
Nem akarok Bartomeura, játékosokra, La Ligara, Covidra mutogatni, mert minden mindennel összefügg, de észre kell venni az összefüggéseket.
Griezmann (Suarez, Rakitic, Umtiti stb.) hajlandó volt távozni, De Jong (Lenglet) nem.
Ha olvastátok a híreket, több per is folyt a La Liga ellen. Gaviét sem nyertük meg, mert Tebas megtámadta a bíróság döntését, és a döntést hatályon kívül helyezték, valami határidőnek nem feleltünk meg, amit a klub cáfolt. A feljelentést visszavontuk a CVC kapcsán, gondolom elértünk odáig, hogy jobb a békesség, és Tebas fizetésemelését is megszavaztuk

Szerintem semmilyen szempontból nem szabályos kiteregetni egy gazdasági szervezet pénzügyi dolgait, hátrányba hozni azt, de pereskedhetnénk tovább a Negreira per mellett.

Ha egy szezonra csak úgy tudod regisztrálni az új (Gündogan, Gavi, Balde stb.)szerződéseket 1a2-höz,
hogy eladsz, vagy szabadulsz a fizetésektől, akkor megteszik, akár áron alul is, akár károkat okozva a klubnak, mérlegelve az esetleges nyereséget
Oh wait! A bíróság ezért kötelezte Gavi szerződésének regisztrációját, mert ingyen távohatna. Azután mégis visszakozott.
Persze pereskedhetnénk még...