Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem akarnám elvenni Xavitól a válasz lehetőségét, de Európa második legerősebb bajnokságában másodiknak lenni, valamint a BL-ben a legjobb nyolc közé jutni egészen biztosan nem félprofi szint.
Szerintem az 1-4 kérdést inkább Deco, illetve Laporta és a gazdasági szakemberek felé kéne feltenni...baas11 írta: ↑2024.04.29. 23:29:13Kérdéseim a Misterhez a nyári tervezéshez :
0. Megengedhet e magának 2-3 hónap!!! hullámvölgyet Xavi es egy Barcelona
1. Szélső hatvedek: lesz e klasszikus jobb es bal hatved ( játékunk , pontos centerezesek stb) jelenleg ugye jobb nincs balon meg egy jobb labas ! Ez Lewa létet is meghatározza
2. Mi lesz Cristensen posztjaval ?
3. Mi lesz a sorsa mi a terv Lewa De Jong 2x Joao es Ferran Torresnek ?
4. Neki futunk harmadjára is a nemzetközi elitnek a De Jong - Pedri ketossel ( ami mar Busquestssel is kevés volt es iden is bebizonyosodott pl MU) hátha ?
5. Possesion komoly csapatok ellen ?
6. Megtudjuk ugrani a fel profi —> profi szintet?
Szerintem eleve azért mondott le, mert nem álltak mögötte. A tavaszi sikerszéria a PSG elleni visszavágóig viszont megerősítette Xavi pozícióit, az öltöző hangadóiét pedig gyengítette. Tavasszal fordult a kocka, és már nem Xavi utódját keressük. Feltéve, hogy nem produkálunk rossz hajrát, ellenkező esetben újabb fordulat jöhet. Én már semmin nem lepődök meg. Ahogy biztos voltam benne, hogy fog majd úgy állni a szappanopera, hogy marad, abban is biztos vagyok, hogy ez a kocka még átfordulhat.
Szerintem meglesz, de nem egyértelmű, az tuti. A Girona elleni könnyen lehet, hogy ki-ki meccs lesz, az meg nem a mi műfajunk. Nagy érvágás lenne pénzügyileg, ha lemaradnánk az ezüstről. Most kiderül, hogy a játékosok így is beállnak-e Xavi mögé, hogy kicsit kamu indokkal szedték össze magukat/szedte össze Xavi a csapatot.Troym írta: ↑2024.04.26. 22:43:412 vereség után vagyunk, elúszott mindkét sorozat, kaptunk 7 gólt.
Jön a Valencia, ahol az első meccs 1-1 volt, majd megyünk Gironába, akiktől 2-4re kikaptunk, majd a Sociedad.
2 pont az előnyünk a Girona és 9 az AtMa előtt.
A BL nincs veszélyben, de szerintem az ezüst nem lesz meg.
2 vereség után vagyunk, elúszott mindkét sorozat, kaptunk 7 gólt.
Azert ne vicceljunk mar. A jelenlegi forma alapjan nem lehet gond a masodik hely.
Csak két csapat tud döntőzni, több nem, és idén nem mi vagyunk a két legjobb, legszerencsésebb, legkitartóbb, legelszántabb csapat egyike.
Csak egy kajláskodós viccnek szántam, én így dolgozom fel a kieséseket. Meg nekem az is fáj, h nem döntőzünk idén, ilyen sorsolással kéne. De mindegy.brazilfan írta: ↑2024.04.26. 16:52:58Nem tudom, szerintem a xavi-biztos jelentése nem az, hogy ott még Xavi is biztosan továbbjut, hanem ellenkezőleg, hogy Xavi biztosan nincs ott. Például a bombabiztos óvóhely jelentése is az, hogy védve van a bombák ellen, nem pedig az, hogy a bomba biztonságban érzi ott magát.
Mellesleg tett ő annyit a Barcáért, hogy tisztelni lehessen érte.
Xavi nevét nagybetűvel, ez nem kérdés. De a xavi-biztos az egy jelző, amit kisbetűvel írunk minden nyelven, ellentétben a tulajdonnevekkel.NovaProspekt írta: ↑2024.04.26. 16:00:41Egyetértek, így könnyebb lesz. Annyit hadd jegyezzek meg, hogy nagy kezdőbetűvel írjuk Xavi nevét. Katalóniában, Magyarországon és Madridban is. Bárhol is van az ember, és bárhova is húz az ember szíve.superman írta: ↑2024.04.26. 15:21:16Ez mondjuk jó, mondhatni xavi-biztos lesz a rendszer. Így hogy 36-ból 24 csapat továbbmegy, még ő sem tud majd kiesni. Mert azért valljuk meg őszintén; jövőre a második kalapból indulva megint bőven benne lett volna a pakliban, hogy nem éljük túl a csoportkört. De az új rendszernek hála ez a veszély többé már nem fenyeget.
Egyetértek, így könnyebb lesz. Annyit hadd jegyezzek meg, hogy nagy kezdőbetűvel írjuk Xavi nevét. Katalóniában, Magyarországon és Madridban is. Bárhol is van az ember, és bárhova is húz az ember szíve.superman írta: ↑2024.04.26. 15:21:16Ez mondjuk jó, mondhatni xavi-biztos lesz a rendszer. Így hogy 36-ból 24 csapat továbbmegy, még ő sem tud majd kiesni. Mert azért valljuk meg őszintén; jövőre a második kalapból indulva megint bőven benne lett volna a pakliban, hogy nem éljük túl a csoportkört. De az új rendszernek hála ez a veszély többé már nem fenyeget.
Ez mondjuk jó, mondhatni xavi-biztos lesz a rendszer. Így hogy 36-ból 24 csapat továbbmegy, még ő sem tud majd kiesni. Mert azért valljuk meg őszintén; jövőre a második kalapból indulva megint bőven benne lett volna a pakliban, hogy nem éljük túl a csoportkört. De az új rendszernek hála ez a veszély többé már nem fenyeget.dingdong írta: ↑2024.04.26. 13:08:24Teljesen új rendszer és lebonyolitás lesz idéntől. 4 meccs otthon 4 meccs idegenben 8 különböző ellenfél ellen. Ezután kb ugyanaz marad mint volt.
https://theathletic.com/5335969/2024/03 ... rmat-draw/
Ez alapján, amit belinkeltél maga BL is teljesen más lesz. A legjobb 36-ba már nem tudsz bejutni selejtező során, csak az eredmények ( amiből kiszámolják az együtthatót) alapján. Egyfajta szuperliga lesz. De ennek kivesézése már a BL liga topikba tartozik.dingdong írta: ↑2024.04.26. 13:08:24Teljesen új rendszer és lebonyolitás lesz idéntől. 4 meccs otthon 4 meccs idegenben 8 különböző ellenfél ellen. Ezután kb ugyanaz marad mint volt.
https://theathletic.com/5335969/2024/03 ... rmat-draw/
Teljesen új rendszer és lebonyolitás lesz idéntől. 4 meccs otthon 4 meccs idegenben 8 különböző ellenfél ellen. Ezután kb ugyanaz marad mint volt.
Igen, ez mondjuk a BL rendszerének a hülyesége szemben más sportokkal, évi 2-3 ilyen meccs van, az is tavasszal. De ha már ez van, akkor sajna ebben kell megerősödni. Voltak Xavinak előrelépései, hátha ez lesz a következő.
Szerintem 2 nagyobb témakör van.