Na ez az. Ha ez demoratikus volt, akkor tényleg nagy a baj. Azt még megértem, ha valamennyit számít, hogy mennyit volt itt valaki, de meg lehet nézni, ősszel, amíg nem fáradt el, mennyire Lewy volt a tényleges kapitány a pályán. Feltüzelt, sokszor tyúkapóként viselkedett, mindenki felnézett rá, győztes mentalitása van (oké, a BM ellen pont nem volt), és világklasszis játékos. És csak pár hete volt itt. Ezerszer ő, mint Roberto, pedig csak egy éve van itt. Ki mondana neki ellent? Ki nem venné komolyan?csababarca írta: ↑2023.07.14. 10:18:16De ez még nagyobb probléma, mint ha csak fentről kijelölték volna.
Az azt jelentené, hogy a játékosokra nem ragadt rá ez az éljünk a múltban, elavultan, mentalitás.
Egyszerűen nem tényező az, hogy ki milyen régóta van a csapatnál, ez egy ezredik szempontnak kéne hogy legyen.
De tegyük fel ez markáns szempont, de akkor csak ez?
Mert nálam a kapitány vezér a pályán és azon kívül, nem csak mentális vezér, hanem játéktudásban is. Na most ezekben abszolút betli Roberto barátunk.
Plusz igen, a játéktudásnak alapnak kéne lennie, egy sokadik cserére (aki ráadásul nem egy 37 éves veterán klublegendaként csere már a fizikai állapota miatt, mint egy Vardy, vagy Raúl Garcia, vagy mittudomén, hanem egész életében csere volt) el nem tudom képzelni, hogy kerül egyáltalán a 4. számú karszalag, nemhogy az első.
Azt meg nem tudom megmondani, milyen az öltözőben (bár annyira bítom az emberismeretemben, hogy legalább annyit megmondjak róla, hogy nem fog senkivel vért itatni), de nem különösebben érdekel. Azt érdekel, amit a pályán csinál, és ha csak ennyi lenne a szerepe, hogy egy háttérben meghúzódó 6. középpályás, baj esetén 3. számú jobbszélső, már akkor is irritálna a Masia mellett, de akkor azért rendben lenne a dolog. De így... hát nem csodálkozom, hogy közutálatnak örvend szerencsétlen mindenhol (pedig nem is ő a hibás ebben a teljesen szürreális történetben).