Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is sírtam... örömömben, végre megszabadultunk ettől a vérszívótól! Magának köszönheti ahol tart.fanbarca írta: ↑2022.08.26. 11:17:34Elsírta magát látva azt, ahogyan a Lecce szurkolói fogadták. Sajnálom a srácot.
https://www.instagram.com/p/ChswvUsKfo-/?hl=en
Én nagyon szurkolok neki.Sinya22 írta: ↑2022.08.25. 16:00:31Sok sikert neki, bár én nem köszönnék el tőle véglegesen, mert van egy olyan érzésem hogy amikor lejár ez a kölcsön, akkor kezdődik majd a sztori, hogy hova tudjuk lepasszolni éppen megint.
Volt egy nagyon jó szezonja, ígéretes volt, mai napig top 3 védő lehetett volna, de van pár ilyen pályafutás azért, amiben az elején több volt.

Official, completed. Samuel Umtiti leaves Barcelona and joins Lecce on loan.messideco írta: ↑2022.08.25. 13:11:03Agreement with Unione Sportiva Lecce for loan of Umtiti until 30 June 2023davi10 írta: ↑2022.08.25. 10:50:511 év Lecce, hivatalos!
Én egy forintot nem raktam volna arra, hogy el tudjuk végül passzolni. Hivatalos kommunikációt nem láttam arról, hogy most hogy lesz a fizuja meg a bónuszok meg minden, de ha csak fél misit kapunk érte a végén a Lecce-től, már előrébb vagyunk.
Jól van, csak fél oldalt olvastam vissza.![]()
Agreement with Unione Sportiva Lecce for loan of Umtiti until 30 June 2023davi10 írta: ↑2022.08.25. 10:50:511 év Lecce, hivatalos!
Én egy forintot nem raktam volna arra, hogy el tudjuk végül passzolni. Hivatalos kommunikációt nem láttam arról, hogy most hogy lesz a fizuja meg a bónuszok meg minden, de ha csak fél misit kapunk érte a végén a Lecce-től, már előrébb vagyunk.
Szerintem pénzben szinte semmit nem jelent, de a helyét a keretben megkapja Balde, Abde, akárki.
Most olvastam a Mundon, hogy a Lecce csak teljesítményarányos bónuszokat, a fizetését mi álljuk, ezért nem könnyít a bértömegen, ugyanannyi pénzt kell összesszedni a regisztrációhoz.
Tavaly még ezt elképzelhetetlennek tartottam, de mikor komolyabban képbe került a Rennes már meglepődtem és nem gondoltam lehetetlennek. Én inkább a Leccen csodálkozom, tavaly még ugye azt mondta, csak BL induló klubba mefgy végleg vagy kölcsönbe, idén "elég volt" a Lyon, aztán bevállalt egy frissen feljutó olasz "kiscsapatot" is.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.25. 10:54:51A hírek szerint nincs vásárlási opció és a fizuját is mi álljuk. Amire sajnos számíthattunk(már az is csoda hogy a fizucsökkentésre rá tudták venni Alemanyék), hatalmas kérdőjel a srác, ki vállalná jelenlegi állapotában még a fizut is állni?davi10 írta: ↑2022.08.25. 10:50:511 év Lecce, hivatalos!
Legalább most itt a lehetőség hogy megmutassa hogy még focista is lehet belőle.
pontosanMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.25. 10:54:51Legalább most itt a lehetőség hogy megmutassa hogy még focista is lehet belőle.
A hírek szerint nincs vásárlási opció és a fizuját is mi álljuk. Amire sajnos számíthattunk(már az is csoda hogy a fizucsökkentésre rá tudták venni Alemanyék), hatalmas kérdőjel a srác, ki vállalná jelenlegi állapotában még a fizut is állni?davi10 írta: ↑2022.08.25. 10:50:511 év Lecce, hivatalos!

Játszik, jövőre esetleg piacképessé válik - láthatólag benne van igény focizni /Brait/ - és nem hat negatívan a többiekre, hogy olyannal kell a fiúknak nap mint nap edzeni, aki bizonyosan nem játszik nálunk egész évben. Minden olyan játèkost el kell passzolni, aki nem fog játszani, mert tönkreteheti a légkört az öltözőben. Apróságnak tűnik, pedig nagyon fontos.