2022.08.03. 16:16:12
Nagyon inkorrekt dolog,amit ezzel a sráccal csinálunk. Szerintem ő illik a csapatba, Raphinha és Fati közé simán. Gólerős, technikás, rövidpasszos játékban is él, van benne váratlan és egyáltalán nem erőszakolás,ha középső támadóként használjuk.
Úgy jött ide,hogy a kialkudott fizetéséből is még hajlandó volt jófejségből csökkenteni. Ha jól számoltam, a keretben neki van a 13ik legmagasabb fizetése,kb fele Lewáénak, akit volt pénz kivásárolni és a fizetése is teljesen rendben van, 4 évre.
Nem értem mit követett el Depay,hogy ennyire nem kell. Ha az egész csapat őt szolgálná ki, vsz szépen termelne, de nem lőne annyi gólt,mint Auba, Lewa és hasonlók. De nekünk most nem is ez kell, hanem egy tisztességes góltermelő, aki a védelmet is szétzilálja, adja a gólpasszokat stb.
A jelenlegi támadósorunk ereje pont abban van,hogy Fati, Dembele, FT, Depay, Raphinha közül mindenki gólveszélyes, ha egy kiesik,akkor nem vesztünk 30 gólt. Pont ezért, már Auba is kérdéses, de azért nem baj,hogy van, mélyíti a keretet, jó csere,baj esetén azért jobb érzés őt látni beállni,mint LDJt(aki amúgy több,mint korrekt szintet hozott)
De nem értem miért pont Depayt dobjuk el,aki nem drága és totálisan beleillik a játékunkba. És Puiggal és Minguval ellentétben, azt se lehetett látni,hogy Xavi őt nem kedvelné.