Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Konkrétan a Nike már lassan egy évtizede nem tud jó mezeket gyártani a Barca számára (1-2 kivétellel).daffy írta: ↑2023.06.15. 11:50:20Kicsit olyan,mint az idei piacos verziója. Pedig a nike tud jókat készíteni,most valahogy nem sikerült szerintem sem.davi10 írta: ↑2023.06.15. 08:31:01Hivatalos a jövő évi hazai mez
Nekem annyire nem tetszik, mint az idei, de a tavalyi bohócruha után már ennek is örülök.
Kicsit olyan,mint az idei piacos verziója. Pedig a nike tud jókat készíteni,most valahogy nem sikerült szerintem sem.davi10 írta: ↑2023.06.15. 08:31:01Hivatalos a jövő évi hazai mez
Nekem annyire nem tetszik, mint az idei, de a tavalyi bohócruha után már ennek is örülök.
Egy fekete vagy világoszöld alapnak jobban örülltem volna, nekem így ilyen hibrid Milan-Real mez benyomását kelti. Élőben nagyon kíváncsi leszek rá, főleg a hazaira, mert egy Alveses mez régóta kéne már, itt volna az ideje...
az kicsit Realos, nem?csababarca írta: ↑2022.04.02. 09:58:55Huhh nekem főleg a fehér-keresztes cucc tetszik nagyon, már régen is tetszettek az ilyen koncepciók.
Huhh nekem főleg a fehér-keresztes cucc tetszik nagyon, már régen is tetszettek az ilyen koncepciók.
Ha már valami újítás kell, akkor nekem is tetszik. Ebben a rózsaszín-bugyikékben mégis ki a fene venne komolyan minket?