Persze, lesz még pár hónapja beverekednie magát, de a francia keret nem arról híres, hogy kevés jó játékosuk van, és könnyű gyorsan beverekednie magát az embernek.... necces lenne, az biztos. Fél év játékhiánnyal meg bele is kellene lendülni.Andris írta: ↑2021.12.30. 22:08:29De ennek mégis mi alapja van? Miért ne válogatnák be? miért adnának neki kisebb fizut?
Egyrészt minimum fél éve lesz még az új csapatában a vb előtt (nem?), másrészt meg ha ingyen megy valaki, annak simán adnak jó fizetést. Amikor szabadúszó, akkor már simán mondhatják neki azt is, hogy próbaidő, vagy húsz edzés, vagy mittom én ... olyan szintfelérést adhatnak neki amilyet csak akarnak. Az edzéstől meg nem tilthatjuk el, max a sérülséeket spóroljuk meg neki. Ha jól menedzseli magát, bomba formában lesz, semmi gondja nem lesz nyáron a csapatkereséssel, és az ajánlatokkal, akkor se ha egy percet se játszik. Az elmúlt 3 évben is alig játszott, mégis ő a legveszélyesebb játékosunk hetek, talán mostmár hónapok(?) óta.
Blöffnek meg szerintem erős egy ilyesmi, figyelembevéve hogy nem egy díszmellényes katalánról vagy saját nevelésű fiókáról van szó, hanem egy ostoba ostoba ostoba emberről, aki leszarja a klubot, és lehet amúgy is szívesebben fifázik otthon, mint játszik meccseken.
Egyébként 10-15ért eladnám, ha tényleg minden áron meg kéne spórolnunk a maradék fél évnyi fizuját, de szerintem ő jelenleg kivételesen megdolgozik a pénzéért. Már legalábbis az elmúlt hetekben.
Egyébként meg szinte biztosra venném, hogy nem is menne bele az eladásába, fél év múlva ingyen mehet. Ha egy csapat 10et adna érte, akkor annak a feléért Dembelé már simán kivár nyárig. Egyszerűen ez egy ilyen helyzet, és úgy tűnik egy ilyen ember.
Nem szabad hagyni, hogy 2 évnél rövidebb szerződések maradjanak a fiókunkban, ez a tanulság. Szerencsére a kivásárlási záradékos leckét már megtanulták.
Persze lehet, hogy ez tényleg nem érdekli, és inkább elvan otthon a fizujával, de azért pl. a Newcastle-t is visszautasította, ami mégiscsak azt jelenti, hogy a pénzen kívül érdekli a jövője és a perspektíva is. Szeret ő azért focizni szerintem.
Én csak arra céloztam, hogy ez az egyetlen esély arra, hogy pénzt lássunk belőle (plusz ugye fél évnyi bér, az együtt már elég sok lóvé). Nem biztos, hogy bejön, de lehet. Rizikós kijelentés, az tény.