recrea írta: ↑2021.08.11. 08:59:27
Pedig nem túl bonyolult a válasz...neki nincs élő szerződése az első csapattal, a többieknek pedig van. Az ő (új) fizuja tovább emeli a fizetéseket, amit nem engedhetünk meg magunknak.
az első része igaz, a másodikkal nem értek egyet. Nem egy 2-3 milliós öt éves szerződés emelné tovább a többi fizut. Nem 8-10 milliókról beszélünk,hanem olyan összegről (az eredetileg öt évből) simán kifizetne egy spanyol középcsapat is. Azért a 70 millió és a 2-3 közt nagy a különbség. Biztos vagyok benne,hogy most elindul a folyam Moriba ellen, de valójában semmit nem tudtok róla. Én se, szóval akár igazatok is lehet, de azért a tények alapján nem lehet azt mondani,hogy rosszabb lenne bárkinél. Nézzétek az ő helyzetét, neki két dolog kell: sok-sok játékidő és olyan fizetés,hogy a jövőre új szerződéseket kapó pályatársaira ne kelljen feleakkora fizetése miatt irigykednie. A Barca kínált neki elsőre öt évre egy nem túl nagy fizetést. Öt év. Addigra valahol neki rég 90perces játékosnak kell lennie. A Barca úgy csinál,mintha nem bízna benne. Ekkora fizetéssel nem ciki csak a padon tartani öt évig egy srácot. Innen nézve én is kérném,hogy adjanak el, mert fél évtizedre sem a bérem, sem a játékperceim nem lennének meg. Ha fenyegetnének,hogy akkor egy évig nem játszok, akkor én is keménykednék,hogy oké, akkor legyen így, elmegyek ingyen jövőre, az edzéseken meg mindent beleadok.
Magam részéről, engem nem győzött meg Moriba, más fiatalnak kéne adni a perceit. Szóval valójában mindenki jól járna,ha eladnánk, de neeem, a Barcának látványosan. meg kell sértődnie és duzzogva csapkodnia. Éppen csak azzal nem vádolják,hogy miatta ment PSGbe Messi.
Ha már itt tartunk, tök jó,hogy bűnbakot csináltak Umtitiből is. Speciel belső védő problémáink vannak, az edzéseken odateszi magát, a tesztjei jobban sikerültek,mint fénykorában. Akkor miért hisztizünk miatta is,miért nem áll ki Laporta,hogy ne gyűlölködjenek,nem Umtitin múlt Messi?
Volt az az ügy,hogy Bartoék fizettek játékosok lejáratásáért, hát nem tudom, szerintem nem sikerült annyira jól. De mostanság fizetni sem kell ezért a hergelésért