Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nincs a kettő között összefüggés.
Értsük a számokat?MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.08.10. 15:52:51Lényegében bejelentették.csakhogy értsük a számokat: 10 perc alatt 2 millió megtekintés csak a Twitteren
Jó a szó rem én is ,h nem fognak nyerni nagyfülűt mer nem elég jókBarca_10 írta: ↑2021.08.10. 15:20:30BL-t ott sem fog nyerni, Pochettinot kevésnek érzem hozzá, a verratti-di maria-wijnaldum kp-tól sem kell hasraesni. Nem követem a francia ligát sem a psg meccseit, de emlékeim szerint neymar védekezésben messze nem griezmann-pedro szint, Messit ismerjük, Mbappé meg inkább a félpályánál várja a kontrát. Jön egy szervezett csapat és meg fogják enni őket. Nekem orrnehéznek tűnik a Párizs nyakonöntve tiktoksztárokkal és hatalmas egokkal, ilyen csapat még nem nyert BL-t.
Mindenki döntse el maga, ez csak a személyes véleményem. Még a közepes francia csapatok is elvéreztek akár magyarok ellen is az elmúlt években, ha selejtezniük kellett. ( Lásd Bordeaux, Reims, Montpellier) A nagyobbak meg kb. utolsó helyen végeznek a BL csoportjaikban. Oda is azért jutnak, mert már automatikusan csoportkörben kezdenek a francia csapatok. (Rennes 1 pont, Lille 1 pont Marseille 3, Lyon 8 az utolsó szereplése alkalmával) De az olasz ligát sem követem annyira, lehet hogy az is gyenge.bence0330 írta: ↑2021.08.10. 15:09:41Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Azt meg már nagyon nem jelenteném ki, hogy az Interrel erősebb csapatok ellen játszana... Ott lenne neki a rettenetes állapotban lévő Juve, az Atalanta, a Milan, és tán a Napoli. Hozhatnék én is olyat, a lekicsinylés érdekében, hogy Salernitana, Genoa, Venezia, de szerintem kár. A franciáknál a Lyon nagyon erős, a Monaco és a Lille is, az OM mikor hogy, de most még az ilyen EL-ért küzdő csapatok is megerősödtek, mint pl. Rennes, vagy épp most a Nice, akir egy két komolyabb vásárlással próbál bekerülni a top 5-6 köré. A Ligue 1 színvonala lehet, hogy nem érte el a Serie A-t, de hogy nagyon közel vannak már, az biztos.
Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.barca_bome írta: ↑2021.08.10. 14:26:40Én is így vagyok vele. Bárhova máshova igazolt volna, még a CIty sem bántott volna ennyire, pedig utálom az olajos csapatokat. De pont a PSG... Engem sem a távozása bosszant leginkább, hanem a hogyan, a hova és ez a színjáték, amit a szurkolók kaptak.davi10 írta: ↑2021.08.10. 14:19:49Engem a távozása valószínűleg kevésbé keserített el, mint a szurkolók nagyrészét, de a PSG-be igazolás szerintem jobban, mint a többséget.
Nagy csalódás ez, Ő is tudja, hogy nem épp baráti a viszony a 2 klub között. Bárhol máshol szurkoltam volna neki az újabb BL címért, mert valószínűleg mi idén még nem leszünk komoly tényezők, de a Párizsnak nem tudok.
Remélem azért mezcsókolgatás nem lesz.
Nem vágyom másra, csak annyit kérek végre legyen egy fantáziadús csikócsapatunk és kezdjünk el végre építkezni!!!
Én is így vagyok vele. Bárhova máshova igazolt volna, még a CIty sem bántott volna ennyire, pedig utálom az olajos csapatokat. De pont a PSG... Engem sem a távozása bosszant leginkább, hanem a hogyan, a hova és ez a színjáték, amit a szurkolók kaptak.davi10 írta: ↑2021.08.10. 14:19:49Engem a távozása valószínűleg kevésbé keserített el, mint a szurkolók nagyrészét, de a PSG-be igazolás szerintem jobban, mint a többséget.
Nagy csalódás ez, Ő is tudja, hogy nem épp baráti a viszony a 2 klub között. Bárhol máshol szurkoltam volna neki az újabb BL címért, mert valószínűleg mi idén még nem leszünk komoly tényezők, de a Párizsnak nem tudok.
Remélem azért mezcsókolgatás nem lesz.
Lehet valaki már le merte írni, de úgy érzem, hogy a MSN utolsó tagjának a távozásával azér szurkolói szinten megszabadulunk egy időre a sallangtól. Tudom, hogy sovány vigasz, de számomra azért félelmetes volt olvasni, főleg a liga oldalán, hogy hányan vélekedtek úgy, hogy csak Messi miatt nézték a ligát ás a Barcát.barca_bome írta: ↑2021.08.10. 14:12:17Hát akkor ennyi volt... Nagyon fáj, ami a klubbal történik már évek óta, de továbbra is Visca el Barca!!!
Rég nem látott szükség van most a szurkolók támogatására! És főleg anyagilagNem tudom ki hogy van vele, én bírom Messit, de jóval a megjelenése előtt is ennek a csapatnak drukkoltam és akkor is fogok, ha már rég nem lesz aktív játékos.