Peter írta: ↑2021.08.10. 10:09:27
Jó lesz ez így is, azért itt is sok szurkoló kedveli őket. Most Messi nélkül különösen fontos lesz kihangsúlyozni, milyen komoly szerep hárul a legendákra, mennyire fontosak lesznek a klubnak, piké nélkül még levegőt sem lehet venni az öltözőben.
Sokszor elgondolkodtam azon, biztosan bennem van a hiba, hiszen megannyi vezető ("nagy ember") egy ilyen gigaklubnál nálam csak jobban tudhatja, mi zseniálisat nyújt a klubnak egy pikét. Egész biztosan én megyek a forgalommal szemben és nem ők. Tegnap valahol azt írtam, hogy Laporta és Koeman is milyen szépen egymásra találtak. Úgy látom ez a páros pikével teljesedik ki igazi trióvá.
Azt remélem, ha ez a trió ( Piké, SR, Alba) hozza a tavalyi formáját, hamar elmúlik ez a " nagy szerelem" Laporta irányából.
Laporta renoméja Messi távozása után igen mélyen van a szurkolók körében, kell valaki(k), akibe kapaszkodhat.
Viszont, ha leszerepelnek, és Koemannak van egy kis esze ( ez egy indokolatlan bizalom feléje

), padoztatja őket egész évben, Lenglet, Umtiti mellé ültetve.
Így végignézve van egy komplett védelmünk, akiknek rég nem szabadna Barca mezben játszaniuk...