Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ennek semmi köze a becsülethez. Ettől nem becstelen Leó.drobika írta: ↑2021.08.08. 16:46:31Lehet , hogy szánalmas dolog ma becsületesnek lenni és esetleg megemlíteni hogy nem okvetlen kell elfelejteni ki kit kapott és ért el a klubtól .
De a lényeg a lényeg ! Megalllapdtak Laportával a Liga pedig nemet mondott miután az elnök biztosított mindenkit hogy Messivel minden rendben ?
Akkor ki hazudik ? Mert valaki biztosan !
Még is mit vártál? Álljon be szerzetesnek? Ez nem ma indult el, hanem mikor a faterral aláírás nélkül távoztak Barcelónából. Nyilván rárepültek a gazdag klubbok. Ney és Dimaria sokat tehetett hozzá, hogy Leó a “megfelelőt “ válassza.
Lehet , hogy szánalmas dolog ma becsületesnek lenni és esetleg megemlíteni hogy nem okvetlen kell elfelejteni ki kit kapott és ért el a klubtól .Normandia írta: ↑2021.08.08. 16:37:05Azért tanulságos olvasgatni ezt a topickot, meg egyben szánalmas is. Tehát itt sokan úgy gondolják, hogy ingyen is focizhatna Leo, mert hogy mennyi mindent kapott ettől a klubtól stb. Olybá tűnik, hogy kevesen értették meg, amit Laporta és Leo nyilatkozott. Ugye 50%-os fizetéscsökkentésről van szó, amit 5 év alatt fizettek volna ki egy két éves kontaktusra. Tehát a fizuja volt 71 milla bruttó, bár ahány portált néztem mind mást írt, ebből lemondott 35,5 milláról/év, majd a maradék 35,5-öt 5 év alatt kapta volna meg. Ami 14;2 milla/év a két éves kontaktus alapján. Nekem ez nagyon komoly engedménynek tűnik., de hozzáteszem, ha igaz, amit laporta mondott és a bérek Leó nélkül is 95%-on vannak, akkor 1 EUR se lehetett volna leigazolni. Lehet szidni a kapzsiságát, de ez nem azt mutatja. Meg akart állapodni, még jelentős anyagi veszteség árán is. Az meg nonszensz, hogy ingyen focizzon. A nagy ikonok se, akiket itt most példaként hoznak fel, azok sem fociztak ingyen, de még csak 50%-ért sem.drobika írta: ↑2021.08.08. 13:45:10Naiv dolog azt kérdezni , hogy csak a pénz számít ?
Persze sejtem sokak válaszát.
Azért ne feledjétek el, hogy annyi pénze , ingatlana , ingósága van, amit sosem tud nem hogy elkölteni , de még élvezni sem mert több generáció sem tudná felélni. Számít az újabb tíz millió ilyen esetben ?
Van az egész világ olyan rohadt erkölcstelen lenne , hogy elfeledünk mindent?
Messi mindent a saját egészségét is ennek a klubnak köszönheti . A minimum az lenne hogy mindegy fizetésért is marad és részt vállal egy új csapat építésében . Erre kérték fel , erre számítottak , ezért jött ide a haverja
Mindent megnyert klubszinten amit lehet , most neki kellett volna elkezdeni törleszteni és úgy visszavonulni mint azt Totti tette pl.
Megértem hogy kellenek a kupák és van benne motiváció , ez visz előre egy játékost , de valahol fel kell állítani egy erkölcsi sorrendet is.
Sajnálom hogy ő Ilyen sorrendet állít fel.
Már ha igaz hogy a pénz és a személyes siker számit csak.
Egy biztos, nagyon sajnálom, hogy elmegy és hogy így kellett távoznia, nem ezt érdemelte! Bárhova megy szurkolok neki, de a Barca nélküle is létezett, létezik és létezni fog.
Ja, ha valaki kötözködne a bér miatt tegye meg de a lényeg az arányok. Mind1 mennyit keresett azt felezte volna.
Mára már elég nyilvánvaló lett - utólag összerakva sok apró mozaikot a múltból, Leo viselkedést, arcot, tekintetet, Ney, Di Maria feleség posztja - ez a kérdés régen el lett döntve.
Azért tanulságos olvasgatni ezt a topickot, meg egyben szánalmas is. Tehát itt sokan úgy gondolják, hogy ingyen is focizhatna Leo, mert hogy mennyi mindent kapott ettől a klubtól stb. Olybá tűnik, hogy kevesen értették meg, amit Laporta és Leo nyilatkozott. Ugye 50%-os fizetéscsökkentésről van szó, amit 5 év alatt fizettek volna ki egy két éves kontaktusra. Tehát a fizuja volt 71 milla bruttó, bár ahány portált néztem mind mást írt, ebből lemondott 35,5 milláról/év, majd a maradék 35,5-öt 5 év alatt kapta volna meg. Ami 14;2 milla/év a két éves kontaktus alapján. Nekem ez nagyon komoly engedménynek tűnik., de hozzáteszem, ha igaz, amit laporta mondott és a bérek Leó nélkül is 95%-on vannak, akkor 1 EUR se lehetett volna leigazolni. Lehet szidni a kapzsiságát, de ez nem azt mutatja. Meg akart állapodni, még jelentős anyagi veszteség árán is. Az meg nonszensz, hogy ingyen focizzon. A nagy ikonok se, akiket itt most példaként hoznak fel, azok sem fociztak ingyen, de még csak 50%-ért sem.drobika írta: ↑2021.08.08. 13:45:10Naiv dolog azt kérdezni , hogy csak a pénz számít ?
Persze sejtem sokak válaszát.
Azért ne feledjétek el, hogy annyi pénze , ingatlana , ingósága van, amit sosem tud nem hogy elkölteni , de még élvezni sem mert több generáció sem tudná felélni. Számít az újabb tíz millió ilyen esetben ?
Messi mindent a saját egészségét is ennek a klubnak köszönheti . A minimum az lenne hogy mindegy fizetésért is marad és részt vállal egy új csapat építésében . Erre kérték fel , erre számítottak , ezért jött ide a haverja
Mindent megnyert klubszinten amit lehet , most neki kellett volna elkezdeni törleszteni és úgy visszavonulni mint azt Totti tette pl.
Megértem hogy kellenek a kupák és van benne motiváció , ez visz előre egy játékost , de valahol fel kell állítani egy erkölcsi sorrendet is.
Ha tenyleg igy lesz, akkor hulyenek neztek ezek laportaval mindenkit.
Igen. Az egész világot ez mozgatja. Az emberek többségét ez motiválja ( me ésg az ezzel járó esetleges hatalom). Sajnos. És minél többet szerez(harácsol) össze, annál különbnek és okosabbak érzi magát a többinél.
Ahogy a mondás tartja, a pénzből sosem elég. Nem hiszem, hogy számít neki, de mivel ez nem egy nyugdíjas állás, minden sportoló megpróbálja kihozni a pályafutásáról a maximumot.Azért ne feledjétek el, hogy annyi pénze , ingatlana , ingósága van, amit sosem tud nem hogy elkölteni , de még élvezni sem mert több generáció sem tudná felélni. Számít az újabb tíz millió ilyen esetben ?
A hála az egy nagyon érdekes dolog. Gyorsan elmúlik...Megértem hogy kellenek a kupák és van benne motiváció , ez visz előre egy játékost , de valahol fel kell állítani egy erkölcsi sorrendet is.
Ez megmagyarázhatna pár dolgot, ha igaz. Lehet más is van a háttérben, nem csak a pénz kérdése?A Barca 50%-os fizetéscsökkentést ajánlott, ezt elfogadtam. Ezután nem fordultak felém új kéréssel
Logikus.
Kupát szeretne nyerni és nagy fizut.vidra írta: ↑2021.08.08. 13:05:11Valaki azt mondja már el nekem, hogy ha ennyire meghatja meg ennyire maradt volna, akkor mi a szrért nem marad? Valószínűleg annyi pénze van, hogy a nagy címletű bankjegyekből, amikkel rendelkezik, szállodakomplexumot lehetne építeni, mármint tégla és beton helyett. Ha az tenné boldoggá, hogy maradjon, akkor miért rendelődik alá minden a fizetésének? Ez valami presztízs dolog, vagy frank hitele van, amit fizetni kell? Nem lesz holnap mit enni a gyerekeinek? Eskü nem értem.
Annyira fontos az is, hogy most elmenjen mondjuk egy PSG-be, ahol továbbra is tolni tudják neki a pénzt? Mire kell ennyi pénz? Valaki írja már meg! Egyszerű gyerek vagyok, nem értem.
Vagy annyira nem foglalkozik a pénzügyekkel, hogy ha az apja, meg az xy pénzügyi managerei azt mondják, hogy ennek így kell lennie, akkor inkább szenved és sír, mint hogy a saját érzelmi igényeinek feleljen meg?
Ha annyi pénzem lenne, mint neki és akkora sztár lennék, mint ő és a Barcelonában akarnék játszani még 1-2 évet, akkor ott játszanék, mert azt csinálok, amit akarok.