Nero. írta: ↑2021.01.23. 00:51:48
https://444.hu/2021/01/22/haladekot-ker ... colo-barca
Itt van magyarul is, kicsit bővebben
Hogyan lesz ebből Haaland? Védelem, középpálya megerősítése?
És ugye jelenleg kevesebb fizetésért “dolgoznak” a játékosaink. Előbb utóbb elmennek máshova, ahol teljes fizetést kapnak.
Pl. itt van Fati aki valóban nagy tehetség, de kétlem hogy Raiola nem fogja beajánlani egy olyan nagycsapathoz, ahol több pénzt kap és trófeákra is van esély.
Nem is nagyon vannak igazán értékes játékosaink, akiknek az eladásával egyenesbe jöhetnénk. Az tény, hogy Coutinho, Dembelé és Griezmann méregdrágák voltak, de senki se olyan hülye vagy vak hogy ezekért a játékosokért többet fizessenek mint mondjuk 50 millió euró.
Én találtam egy fizetési listát, ha ez igaz lehet, akkor tényleg hihetetlen rosszul tárgyalnak.
Griezmann 45 milliós fizuja? wtf? :O Umtiti, Roberto, meg a nagy öregek Busquets, Piqué, Umtiti. Persze Jong 20 milliós fizuja is meglepett.
Ha tényleg komolyan gondoljuk ezt az egész rendbeszedését, akkor Messinek mindenképp menni kell, mert az érkezők vagy újra szerződők hozzá lövik be a fizetésüket. Szerintem a fiatalokkal egy nagyon jó csapatot össze lehetne hozni, az ilyen kupameccseken meg sose brillírozott a csapat, az odavágón valahogy túlvoltak aztán otthon kitömték őket.
Ahogy a Chelsea-nek is jót tett az átigazolási piaci kizárás, lehet nekünk is jót tenne egy nagytakarítás.