davi10 írta: ↑2020.09.29. 22:41:17
Fati a pálya totál másik oldalán van, mint amiről itt mi most dumáltunk. Ők nincsenek Messi-vel egymás nyakán.
Meg milyen egy rossz Messi és Griezmann meccs? Griezmann-nak több rossz meccse volt, mint jó, Messi meg már a visszatérés után se volt jó.
Én értem, hogy neked ez a Messi-Griezmann kapcsolat már a halálod, de abban azért megegyezhetünk, hogy az, hogy Messi lecserélhetetlen és akkor védekezik, amikor kedve van, az hosszútávon nem egy nyerő felállás?
Mondjuk Lajos távozásával legalább +1 emberünk van védekezésben.
Nézd, nekem mindegy hogy miről megy a téma, de ez hogy egyik játékos alkalmatlanságàt egy másik játékos rossz formájával magyarázzuk, ezt hülyeségnek tartom.
GR ki lett próbálva mindenhol, olyan is volt hogy Messi nélkül játszhatott, minden esetben az eredmény gyenge volt.
Az edzőnek kellene látni, hogy egymást zavarják (bár Griezman nem ezért gyenge, csak könnyebb erre fogni), és akkor nem játszatni egyszerre őket vagy legalább időben lekapni a legjobbat.
Messi ott a legjobb még jelen formájában is, ahol elvileg Griezman is a legjobban érzi magát.
Ez világos.
De egy top formás Griezmant se erőltetnèk egy közepes Messi kárára. Más dimenzió a két játékos.
Egyszerűen Grízes nem ide való, és ez Messitől totál független.
crixus írta: ↑2020.09.29. 22:44:37
Akkor ugyan kérlek azt áruld el hogy hova tennéd az argentint, hogy működjön a csapat. Egyrészt hogy legyen normális támadóalakzat illetve hogy ne legyünk totálisan lekontrázhatók. Griezmann nem kell a csapat része legyen.
Jó kérdés.
Mondjuk feltolnám centerbe, mögötte Coutinho, két szélen meg Fati-Dembelé.
Na bumm. Semmivel nem lenne rosszabb a helyzet mint most, más centerünk amúgy sincs.
Vagy jobb oldal, egy 50-60percet lehoz ott is, futni is tud mèg annyit.
Pláne ha lenne ott egy normális jobb bekk akkor talán még kedve is lenne ott mozgolódni.
De nehéz ügy, én nem arra reagáltam hogy Messinek feltétlen játszani kell, hanem arra hogy Griezman miért gyenge.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."