Zozzy 5 írta: ↑2020.09.29. 12:24:59
Sztem elbeszelgethetne vele a pszichológus de akár Koeman is arról, hogy ez a játszma most éppen miről szól. Azt tesztelgeti ezzel tudattalanul, hogy mennyire fontos ő az edzőnek és berakja e így is a kezdobe, vagy mittomen mi van benne, de jó lenne ha foglalkoznának ezzel minél előbb mert biztos h több rétege van ennek annál mint h felelőtlen hulyegyerek. Aztán lehet h reménytelen az eset és egyszerűen képtelen éretten működni, de azért még van 1 év, amit fixen itt tölt, ki kéne belőle hozni valamit.
Hozzateszem, h amugy én is frusztrált lennék a helyében ha nem kapnam meg hamarosan a lehetőséget griezmann helyett, mert annak a csávónak fájdalmas nézni a kinlodasat továbbra is. Csak hát Dembele maga alatt vágja a fát, ha képtelen tartani a határokat.
Sztm elég sokat foglalkoztak vele, de mindent elmond, maga az ügynüke szólt a Barcának, hogy azért ő problémás gyerek. Mikor kiderült kólát iszik meg mirelit pizzát zabál naphosszat fogadtak mellé szakácsot, mikor kiderült haverjával, meg valami rokonával él és hajnalig Fifaznak kérték, hagyjon fel ezzel, találjon barátnőt és éljen profi sportolóhoz méltóan. Válasz: Mbappé is sokáig van fent... (igaz ő kicsit többet tett le az asztalra emelett

) Abba igazuk van, hogy a Barcánál az edzések a vicc kategóriába estek sokszor, de ha nem edzenek elég keményen és látom, hogy 3 szezon alatt 80!! meccsról hiányoztam, akkor basszus már edzés előtt bemegyek és külön edzek azért, hogy jobb legyek, amit elég sok sztár csinál, nemhogy rendszerint még kések is az edzésről...
Azt hogy Grizi helyére menne, lehet Dembi kétlábas iszonyat tehetség, de 0 a munkavégzése, az akarata nincs meg, és jelleme sem, hogy profi legyen, Grizi szenved, de minden mozzanatába látom a csávón akar, néha lehet már görcsösen, de motivált és profi, és el fog jönni az idő visszanyeri a formáját és megtalálja a helyét.
Dembit meg el kell adni, vagy beszámítani egy transzferba, mert most még 40-et érhet, CSAK 100 millát buknánk vele, de amint lesérül megint tényleg ingyen fog menni, mert senkinek nem kell.