ktm írta: ↑2020.09.25. 13:36:50
Attol nem kell tartani, hogy Messi nem fog mindent megtenni a sikerert, nem fog direkt rosszul jatszani. Sokkal inkabb attol, hogy nem lesz aki berugja a forintos labdait amibol iden is egy zsakravalot ki fog osztani.
+1, szerintem már kb két éve az a baj, hogy Messi zsenije mellé nincs senki. Suarez kicsit halványodott, lassult, még sérült is vlt ugye egy adagot, és akkor jött ki az a 2*több meccses periódus, mikor Messi bestresszelt és nem tudott gól lőni, mert neki kellett mindent megcsinálnia, 3-4 embert kicselezni és aztán egyedül bevarrni 20-ról, mert senkivel nem tudott számolni, és a nyomás miatt rendre kapufára vagy kicsit mellé csavart, tőle szokatlan módon. Persze ebben a periódusban is kiosztott sok gólpasszt, de messze nem annyit, amennyi a bajnoki győzelemhez kellett volna, és nem rajta múlott. Griez no comment, Fati keveset játszott, Suarez töbnyire ott volt, de... nem volt már az igazi. Egy mozgékony és gólerős Eto'o hasonmással (nálam ő a Barca stílusába illeszkedését tekintve tán minden idők legjobb csatára volt, kiskoromban az ő mezében fociztam a grundon) ontanák a gólokat számolatlanul.
De eddig legalább a halványodó Suarez volt. Amúgy szerintem sem árt, hogy megy, de nyilván csak akkor szabadott volna, ha potens utódról előtte gondoskodtak volna.
Messi szerintem innen fog visszavonulni kérdés nélkül, nem fog 34 évesen elmenni a családjával. Rajta nem fog múlni semmi, ha Trincao - Fati (Dembele, Pedri) jó partnerek lesznek befejezésben, és Cou - remélem Puig hátulról támogatja akár csak közepesen jól, akkor nem a rúgott gólok számán fog múlni a bajnoki címünk és a BL-szereplésünk. Kanadait megint be fogja húzni egész eU-ban, ha nem lesz komolyabb sérülése.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy