Bacsa írta: ↑2020.06.10. 18:14:10
Utána jött Bojan, és talán még Messinél is ígéretesebb volt az indulása
Fati is lehet Messi, de lehet Bojan és társai követői.
Ha Messi lesz, akkor újabb 10-15 sikeres év előtt állhat a Barca, ha Bojan, akkor verni fogja minden Barca vezető, hogy nem adták el most 100 millióért, mert állítólag valamelyik angol klub ennyit kínált érte.
Nehéz okosan dönteni vele kapcsolatban, de én egyelőre nem látom benne Messit, de még a korai Bojant sem. Remélem, rám cáfol, ha marad.
Fati sosem lesz Messi-szerű. Fati nagyon lelkes, fiatal, dinamikus, bátor, de ahogy lentebb írta valaki, ennyi. Ez pl vagy bundesliga. Ha valaki 100at adna érte,azonnal adni kellene,még akkor is,ha jól jött csatárhiánykor.
Félreértés ne essék, lehet szeretni ezt a stílust, nincs ezzel gond, de a legjobb/legszerencsésebb meccsén sem volt benne több. A 14 éves Messihez se hasonlítható,független attól,hogy Messit is félve tették a csapatba. Azonnal látszódott,hogy egy az egyben szinte bármit megtehet a pályán.
Bojan pedig szerintem csak egy ilyen erőlködés volt, dönthetett értelmetlen rekordokat,játékban sosem volt igazán jó. Szerintem a Barcánál azt gondolták,hogy alacsony ő is, biztos olyan lesz,mint Messi a mezben