palesz77 írta:csababarca írta:166 percet játszott a 8 meccsén idén.
Azért ennél többet kellene hogy játszon.
Frenkie és Arthur szerintem annyit kellene hogy játsszon amennyit lehet, úgyhogy innentől elég limitáltak a lehetőségek. Mondjuk szerintem nem is fog sokáig tartani ez a padoztatás, SR gondolom lassan visszatér szokásos posztjára - szerencsére - mert Semedo nem robbantott, akkor meg Rakiticnek is visszajöhetnek a percek. Meg Vidalnak is, aki még ennyit se játszott amúgy.
SR kapott kp-s perceket, csak azt nem tudom mire fel.
Igen, De Jong és Arthur játszon amennyi bennük van. e még mindig ott Busi posztja, ahol Rakitic is kaphatna perceket, lehetne Busi cseréje pl.
Főleg az zavar, hogy megy, hogy rotáció, meg frissek legyenek, stb, erre ez a nagy rotálás konkrétan egy embert érintett eddig, az meg Rakitic.
Alena meg megkapta a félidejét, gyenge volt, azóta nem játszik. Nem mondom, hogy jogos, de mivel abszolút peremember, és nem jobb mint SR azon a poszton, ezért lényegtelen.
Van Busi,Arthur, Vidal, De Jong és Rakitic, akiket a kp 3 posztján lehetne variálni, és elosztani a perceket, jobb arányokkal mint most.
Főleg ha a rotáció szó hangzik el minden EV nyilatkozatban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."