Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
lesliejr12
Jugador del Barça

2019.11.02. 20:31:08

Mi tavaszra terveztük haverral, hogy elmegyünk egy meccsre, de várni fogunk 1 évet.
Valverde egy arctalan, mentálisan gyenge csapatot csinált amelyik érzékeny mindenre. Főleg ugye idegenben nem tudja motiválni, pörgetni őket. De csak idő kérdése és az ellenfelek rájönnek, hogy a Camp Nouban sem kell be...a Valverde féle Barca 15-20 perc alatt összeroppantható kemény, intenzív játékkal.
Nem irányítjuk az eseményeket, nem is akarjuk. Ernő megmondta, alkalmazkodnunk kell minden helyzethez. Örökké futunk az ellen után, lefordítva. Egy Barcelona Messi-vel. Bravo!

... még 7 hónap és vége ennek a rémálomnak, amit vele átélünk...
Rinku
Director del Fútbol

2019.11.02. 20:09:42

Stalkyard írta:Két éve akarok kimenni meccsre, de egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy ezekre én több százezer forintot áldozzak. Elmondani nem tudom mennyire ruhellem ezt az embert, és ezt a jelenlegi csapatot, Messin , Stegenen meg meg egy par emberen kívül.
You said it best, brother. :D Amikor volt pénzem menni, nem tudtak velem jönni az emberek, amikor már nekem nem volt pénzem, akkor másokkal nem tudtam menni, amikor meg újra adná magát a lehetőség, akkor 110%-ig a következő jelenet, ami sokaknak ismerős. :D
https://www.dailymotion.com/video/x65vmww (14:45-höz katt, így érzem magam Róma óta a Barca meccsekkel.)

Senor Barcelonáról lemaradtam, Don Andrésról szintén, Ó Kapitány, Kapitányom!-ról pláne. Messiről nem szeretnék. De, ó basszus, de. Sajnos - a jelen állás szerint. Ha 5:1-re megverünk valami szerencsétlent is odahaza, ragyogó játékkal, akkor is ott csípi-tépi-szaggatja az ember végbelét a sorozatos Levante és Slavia meccsek, amiket hétről-hétre, mostmár állandósultan kell megöklendezni. Nem, én sem bírom magam rávenni, pont azért, amit a kolléga írt.
Football, bloody hell. /SAF/
Mascherano14
Entrenador del Barça

2019.11.02. 20:08:42

Stalkyard írta:Két éve akarok kimenni meccsre, de egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy ezekre én több százezer forintot áldozzak.
Akartunk menni mi is ősszel, feleségem nagy focirajongó, már kétszer voltunk, de Ernő lebeszélt róla. Botrányos a hozzállás és a nulla taktika. Feleségem már nem is nézi a meccseket, az éjszakait néha, vagyis alszik rajta.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2019.11.02. 19:58:17

Nálunk ugyan ez a következmény nélküliség megy. (meg amúgy az orszagban is, halkan megjegyzem)
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2019.11.02. 19:53:25

Két éve akarok kimenni meccsre, de egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy ezekre én több százezer forintot áldozzak. Elmondani nem tudom mennyire ruhellem ezt az embert, és ezt a jelenlegi csapatot, Messin , Stegenen meg meg egy par emberen kívül.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Rinku
Director del Fútbol

2019.11.02. 19:17:26

Egyébként annyira kíváncsi vagyok, hogy hány munkahelyen van ilyen, hogy időről-időre beleszrsz egy kövéret a krémesbe, majd megveregetik a hátadat, hogy semmi baj, jövőhéten majd jobb ízűt sütsz. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen következmények nélküli dolgozni, milliókért. :) Vidal kapitány email címe megvan valakinek? Hátha csak én tolom rosszul ezt az élet-dolgot.
Football, bloody hell. /SAF/
Subinho
Director del Fútbol

2019.11.02. 18:21:39

Remélem ez a meccs után is marad Valverde, öröm nézni ezt a jétékot... Ja nem.
vamosrobi
Barça B

2019.11.02. 18:19:21

Felesleges ekézni Ernő bát, ő ennyit tud, ez már a Roma elleni zakónál nyilvánvaló volt. A fő bűnös Bartomeu és a vezetőség, hogy hagyják pozícióban...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.11.02. 18:18:04

johdepp írta:És ennek a senkinek van pofája Cruyff nevét a szájára venni, meg vele példálózni okoskodva, hogy "kevesebbet kell futnod, mint az ellenfél."
Takarodjon el a büdös francba már, meg vigye magával Bartóékat is, minél messzebb bármilyen Barcával kapcsolatos dologtól!
Idézném lesliejr12 szavait:
"Egy igazi láma csapat lettünk Valverde-vel."

Ez tökéletesen összefoglalja a Valverde-féle csapat moralitását, mentális erejét, taktikai felkészültségét.
Persze igaza van, fussunk kevesebbet mint az ellenfél...
De ennek a szükséges feltétele, hogy taktikailag fegyelmezett legyen a csapat, illetve úgy lássa előre az ellenfél passzait, mint anno Busquets, Xavi, Iniesta, ne pedig csak bambuljunk a pályán egy helyben hogy beszorítsanak, kivéve ha örömmel tömetjük ki magunkat.

Nagyon-nagyon-nagyon messze van ez a csapat a Lucho-féle 2014 őszi csapattól is, nem hogy még a 2015 tavaszi csapattól, szinte minden tekintetben.
Na jó, talán a cserepad papíron erősebb, azon kívül már külön mesterség amit Valverde művel egy ilyen kerettel.
Akkoriban a meccsek nagy hányadán látszott a csapaton az önbizalom, a tartás, magabiztosság, nem úgy mint most, amikor rá nézel és lámák gyülekezeteit látod a csapaton.

Őszintén szólva, nem tudnék felhőtlenül örülni a liga elsőségnek abban a tudatban, hogy ez azt jelentené hogy Valverde a következő szezonban is garantáltan marad...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2019.11.02. 18:19:50-kor.
johdepp
Jugador d'estrella

2019.11.02. 18:05:09

És ennek a senkinek van pofája Cruyff nevét a szájára venni, meg vele példálózni okoskodva, hogy "kevesebbet kell futnod, mint az ellenfél."
Takarodjon el a büdös francba már, meg vigye magával Bartóékat is, minél messzebb bármilyen Barcával kapcsolatos dologtól!
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2019.10.29. 11:10:28

Kicsit pofatlannak erzem "mesterunket", hogy cruyff szavait tartja pajzskent maga ele. Miszerint o mondta, h ugy kell csinalnod, hogy kevesebbet fuss az ellenfelnel. Elfelejti azt az aprosagot, hogy ahhoz tarsult egy bizonyos jatekfilozofia es jatekminoseg.
Komolyan ezbaz ember... Nem eleg, hogy olyan focit jatszat a csapattal amilyet, olyan arcot vag meccsek alatt a palya mellett, amilyet, de a nyilatkozatai, amikor betamadjak valamivel, pökhendi, nagykepu, szukolokat lesz*ro, lenezo nyilatkozatokkal all elo. Rejtely, hogy hogy ulhet meg a kispadon, en szegyellem magam..
mess2009
Director del Fútbol

2019.10.08. 13:26:34

Samper írta:Valdes kinevezése egy mellélövés volt, de semmi köze Valverdehez. Ha Valverdet valamiért joggal szídhatjuk a sikeres Sevilla meccs után, az az, hogy Todibo azért nem bírt egy egész meccset, mert kerettagsága ellenére egyszer se került csapatba rotációval. Ugyanez vonatkozhat Alenával is, csak posztja révén kevésbé valószínű, hogy kikerülhetetlen a betevése a csapatba és rutinosabb játékos is.
ha csak keveset visszaolvasol, Valverde kinevezésére is rá illik a mellé lövés sokak szerint. ettől eltekintve igaz hogy két különböző ügy.(amúgy ez Valverde topik)
a Todibo sérülésről én semmit sem hallottam eddig, de nem hiszem hogy a rotálás hiányának köze lenne hozzá, különösen nem olyan hangsúllyal. tudtommal a csapattal edz, ez pedig azt jelenti hogy bármikor bevethető, ha egészséges. van olyan szoros az orvosi kontroll hogy az alkalmasság ügyében döntsenek, ráadásul ez nem Valverde sara.
Nervo
Capitá del Barça

2019.10.08. 11:37:58

Alcantara írta:
Esetleg, ha a fejcsapkodós smiley helyett utána olvasnál mi volt a konfliktus oka, lehet átgondolnád a klublegendád sajnálását.
A klub megítéléséért természetesen a regnáló hatalom a felelős, hiszen ők neveznek ki embereket bizonyos helyekre. Nekem úgy tűnnik hogy addig fogják Valverdét tolni maguk előtt ameddig csak lehet, ő csak egy bűnbak, az igazi felelősök pedig úgytesznek minthogyha semmi látni való sem lenne. Valdéssel kapcsolatban valóban én csak átfutottam rajta, hogy Kluiverttel volt neki nézeteltérése, de biztosan csak ez lehet a módja az ügyek intézésének házon belül. Szegény Crujff ha látná, forog a sírjában hogy milyen öntörvényű alakok építik le a csapatot. De nem tisztem neked magyarázkodni, már láttam a működésedet korábban, úgyhogy nincs értelme, mert az már tényleg off lenne.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2019.10.08. 09:52:49

Valdes kinevezése egy mellélövés volt, de semmi köze Valverdehez. Ha Valverdet valamiért joggal szídhatjuk a sikeres Sevilla meccs után, az az, hogy Todibo azért nem bírt egy egész meccset, mert kerettagsága ellenére egyszer se került csapatba rotációval. Ugyanez vonatkozhat Alenával is, csak posztja révén kevésbé valószínű, hogy kikerülhetetlen a betevése a csapatba és rutinosabb játékos is.
mess2009
Director del Fútbol

2019.10.08. 09:34:06

Nervo írta:A klublegenda Valdést is elzavarják, bezzeg ezt a majmot megdicsérik és védik. #-o :cry: Gratula ennek a bohóc vezetőségnek!! Teljesen leépítik a csapat nímbuszát ezekkel a megalázó akciókkal. :?
azt elismerem, hogy a foci múlt a fociban egy érték (ha értékes volt!!) de edzőnek lenni az egy szakma, ha kissé hivalkodni akarunk, egy hivatás amihez kellenek egyéb kvalitások is. szokás néhány ikonra megváltóként tekinteni, pedig vannak bőven kijózanító esetek.
most éppen Xavi, Pulyol, netán Pique a "várandós" miközben azon a poszton ahová istenként képzelik gyak.-lag tanulók, vagy azok sem.
azt mondanám, jogosak azok az érzések, hogy jó lenne már Valverde helyett egy jobb!
csak a parttalan, a mindent a nyakába varró kritikákkal nem értek egyet, mert nincs mögöttük igazolható tárgyi ismeret.
mit tett vagy nem tett Semedó karrierjéért? honnan tudjátok?! csak egy példa még: Ansu Fati ügynöke Messi testvére (úgy mellesleg előkerült) nos innentől kezdve a gyerek karrierjében ugy nagyjából Valverde lesz az utolsó érdemi tényező.
a csodaváráshoz még annyit, hogy az edzők sikeressége ugyanúgy nem garantált mint a reménybeli sztároké...vagyis akkor zavarja el valaki (akár itt is) ha tud jobbat!
Alcantara
Director del Fútbol

2019.10.08. 06:47:51

Nervo írta:A klublegenda Valdést is elzavarják, bezzeg ezt a majmot megdicsérik és védik. #-o :cry: Gratula ennek a bohóc vezetőségnek!! Teljesen leépítik a csapat nímbuszát ezekkel a megalázó akciókkal. :?
Esetleg, ha a fejcsapkodós smiley helyett utána olvasnál mi volt a konfliktus oka, lehet átgondolnád a klublegendád sajnálását.

Konkrétan nem volt hajlandó azt a játékrendszert alkalmazni a csapatnál, amiben minden korosztályt játszatnak. A folyamatos vitái emiatt Kluiverttel csak hozzáadódtak. Teljesen mindegy milyen legenda, ha öntörvényű. Egy munkahelyen sem tolerálják ezt.
Én igazából a szerződtetését sem értettem, de kapott egy lehetőséget, ő meg ostoba módon nem élt vele.
A csapat nimbuszát lehet, hogy leépítik, de nem konkrétan ezzel az egyébként érthető döntéssel, hanem sok mással.
Nervo
Capitá del Barça

2019.10.07. 16:51:29

A klublegenda Valdést is elzavarják, bezzeg ezt a majmot megdicsérik és védik. #-o :cry: Gratula ennek a bohóc vezetőségnek!! Teljesen leépítik a csapat nímbuszát ezekkel a megalázó akciókkal. :?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2019.10.07. 11:38:19

A dolgok pillanatnyi állása szerint az eredményesség telintetében nincs rajta mit számonkérni. Idén már nincsenek szent tehenek, a fiatalok közül is több jut játékpercekhez. Kifogásolni való azért van bőven. S ha bejön egy rossz sorozat, akkor ismét inogni fog a kispad.
davi10
Llegenda del Barça

2019.10.06. 15:35:18

Stalkyard írta:Nincs egy játékos, aki Ernő alatt egy lépést is tenne előre bármilyen téren.
TS, Alba, Umtiti (amikor egészséges volt) meg talán Rakitic, szintén Valverde első évében.
TS-nél nem hiszem, hogy nagy érdeme lenne Valverde-nek, max annyi, hogy több dolga lett és tud villogni :D

Az ifikről és az új igazolásokról nem beszélek, azt nem tudhatjuk.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Stalkyard
Director del Fútbol

2019.10.06. 15:03:09

Hatalmas tökönrúgás, ha még ezután is marad egy évet. Mínusz egy év fejlődés De Jongnak, Semedonak, meg úgy mindenkinek, Puigról nem is beszélve. Nincs egy játékos, aki Ernő alatt egy lépést is tenne előre bármilyen téren.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2019.10.06. 12:31:50

Pep azóta is mindig jókor van jó helyen. :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2019.10.06. 12:17:39

davi10 írta:
recrea írta:Év végén lejár a szerződése vagy ez lett múltkor meghosszabbítva?
Lejárna, de van egy +1-év, amit kihasználhat a klub.
Ha nem történik valami nagy égés, akkor én még mindig tartom, hogy Barto megtartja Valverde-t, aztán majd legyen a következő elnök gondja az új edző.
Bár eddig is volt 2 nagy égés, szóval ki tudja...
Értem, köszönöm.

Én még mindig nem térek magamhoz a fizujától, így részben megértem őt, dédunokák életét is elintézte 3 év alatt, bedobta neki a tutit az élet. És Pep volt jókor jó helyen, sírva fakadok :D :D
davi10
Llegenda del Barça

2019.10.06. 11:42:39

recrea írta:Év végén lejár a szerződése vagy ez lett múltkor meghosszabbítva?
Lejárna, de van egy +1-év, amit kihasználhat a klub.
Ha nem történik valami nagy égés, akkor én még mindig tartom, hogy Barto megtartja Valverde-t, aztán majd legyen a következő elnök gondja az új edző.
Bár eddig is volt 2 nagy égés, szóval ki tudja...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
recrea
Llegenda del Barça

2019.10.06. 11:08:57

Év végén lejár a szerződése vagy ez lett múltkor meghosszabbítva?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.10.06. 10:54:21

Nervo írta:Jordi Cardoner (alelnök): "Ernesto Valverde? Felmerültek kérdések Liverpool és Róma után, de nagyon erősen védtük őt, mert két bajnoki trófeát nyert, illetve pozitív az öltözői légkör." Marca

Még az a szerencse hogy ilyen emberek ülnek a vezetőségben. :? #-o
Kicsit átlátszó a duma annak tükrében, hogy nyílt titok volt az hogy a BL volt a legszentebb cél, ott meg csúnyán elbukott Valverde a csapattal. [-X

De hát minek ide rivális, ha már a klubbon belül elintézik :lol:

Ha nem jönnek a sorozatos bukdácsolások, akkor biztos hogy marad szezon végéig, újbóli 1 szezont kukázva, és Messi utolsó szezonjaiból mégegyet elpazarolva, mert hogy Valverdével BL-t nem nyerünk, sajnos az is fix.
Válasz küldése