Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez is igaz.Mondjuk nem nagyon tudok perpill mondani egy védőt aki az elnök úr helyett biztosan bevállna. Bár amit az utóbbi hónapokban csinál nincs magasan a léc...NovaProspekt írta:sztem De Ligt jó helyen van az olaszoknál. a srác döglassú már 20 évesen, mi lesz vele majd, ha 32 lesz, mint Piqué? pont egy mélyen védekező csapatba illik, egy agyig feltolt védelemben kijönnének a gyengeségei. jól döntött, h oda ment.
Nekem a legjobb barátom 1000 éves Juve fan így sok Juve meccset nézek.Hibázgat mert hibázgat de megmondom, hogy szerintem bármelyik védőnket a jelenlegi forma alapján zsebre teszi.Tomix354 írta:De Ligt a Juventusba eddig nem bizonyította, hogy megért annyi pénzt. Sok sérülésnek köszönheti, hogy játszik.
Én inkább azt mondanám, "aki egyszer klub-elnök akar lenni, annak kellene annyira szem előtt tartani a klub érdekét, hogy ha eljött az ideje (márpedig eljött) önként feláll."LG írta:Én már évek óta elégedetlen vagyok vele, de ezzel a szezonnal végleg elásta magát nálam. Nyáron mennie kéne, mivel túl nagy a befolyása, cserének sem szabadna itt hagyni.
Pique a Messi-Suarez duó mellett a barca elismert világklasszisa. a teljesítménye a posztján az idén sem rosszabb mint a kifejezetten nehezen formába lendülő Messié és jobb mint a labilis Suarezé.lesliejr12 írta:Egy értelmes edző ilyenkor bekopogtat az elnöki irodába és közli, hogy Piqué-re többet nem tart igényt. Egy értelmes elnök pedig ezt elfogadja és átadó listára teszi azonnal.
Az arany generációtól, Messi-n kívül ne is várjunk már semmit azt gondolom. Megöregedtek profi szinten, már a következő életüket szervezik, nem kell csodálkozni az ilyen összeomlásokon, alibi meccseken.
Siralmas szezonok jöhetnek míg ők ki nem kopnak, mert ki nem lesznek téve az biztos.
Tudom...sokat köszönhetünk Piqué-nek is. Meg is köszönjük, de tovább kellene lépni. Suarez gondolom ugyanez, csak ő közben magára is pakolt felesleges kilókat, Busi is lámáskodik sokat a pályán, Alba is kezdi... Valverde-nél meg ezek a játékosok egyelőre érinthetetlenek.
Az andorrai csapat a spanyol sokadosztályban szerepel, ha jól tudom. Aki edzőként, vagy játékosként itt nem felel meg, az bőven megfelelhet még máshol. Maximum egy pályakezdő edzőt, vagy egy-egy ifijátékost tudnék ott elképzelni. Esetleg még egy levezetni kívánó játékost.Samper írta:Ha az egész andorrai akció dobbató a Barca elnöki poszthozl, akkor semmi probléma, mert ha sikerül, akkor eladja Andorrát. Ha viszint nem az, akkor talán üzletet akar csinálni a Barca hibáiból. Szerződtet minden edzőt, vezetőt, játékost, akit a Barcaban nem becsülnek meg és 1-2 év múlva haszonnal továbbadja őket.MQuCsabi írta:Főoldali cikk apropóján jutott eszembe. Az, hogy az androrrai csapat tulaja és esetleg a jövőben a Barca elnöke lesz, az kicsit összeférhetetlenség, nem? Attól függetlenül is, hogy osztály különbségek lesznek a csapatok között.
Ha az egész andorrai akció dobbató a Barca elnöki poszthozl, akkor semmi probléma, mert ha sikerül, akkor eladja Andorrát. Ha viszint nem az, akkor talán üzletet akar csinálni a Barca hibáiból. Szerződtet minden edzőt, vezetőt, játékost, akit a Barcaban nem becsülnek meg és 1-2 év múlva haszonnal továbbadja őket.MQuCsabi írta:Főoldali cikk apropóján jutott eszembe. Az, hogy az androrrai csapat tulaja és esetleg a jövőben a Barca elnöke lesz, az kicsit összeférhetetlenség, nem? Attól függetlenül is, hogy osztály különbségek lesznek a csapatok között.