Mihu írta:Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de azok, akik szemrebbenés nélkül visszafogadnák Neymart, sőt, várják vissza, azok ezek szerint híján vannak mindenféle erkölcsi korlátnak, ami a cél felé vezető úton szükségeltetne.
A cél tényleg ennyire szentesíti az eszközt számotokra?
Képzeljétek el, hogy van egy feleségetek. Boldogok vagytok a házasságotokban. Az asszony egyik nap bejelenti, hogy mást szeret, az új pasinak annyi pénze van, mint égen a csillag, ezért azonnal el akar válni és vinné a vagyonból is a neki nem járó részét, ami persze jogilag jár neki, de csak jogilag.
Kierőszakolja a válást, majd a(z egyébként neki nem feltétlenül járó) vagyon miatt beperel titeket, és még a barátoknak, ismerősöknek is elmondja, hogy mekkora egy tuskók vagytok.
Válás után egyedül maradsz, boldogtalan leszel, így telnek a hónapok, évek.
Közben az asszony rájön, hogy nem igazán jött be a számítása az új csávójával, így egyik nap felhív, hogy nem kezdhetnénk újra?
Ha bárkinek ezek után az a válasza, hogy DE, mert akkor újra boldog leszel, akkor nincs több kérdésem...
Mert most itt pontosan ugyan ez történik. Megcsalta a klubot, kivásárolta magát a szerződéséből, majd még be is perelte őket egy olyan miatt, ami csak és kizárólag jogilag jár neki, erkölcsileg semmiképp. Totál hülyét csinált a klubból, soha nem fordult még elő ilyen, hogy egy elit klub ekkora sztárjátékosa kivásárolja magát a szerződéséből azért, hogy elmenjen egy nyilvánvalóan rosszabb helyre, egyértelműen a sokkal több pénz miatt.
Majd rájött, hogy ez nem annyira vált be, úgyhogy vissza akar jönni.
Ez nálam teljesen egy szinten van Figo húzásával. Ő akkor egy nyilvánvalóan sokkal jobb helyre ment el, egy fekáliában úszó Barcától. Ahogy szokták mondani, a többi történelem... Neymart ezzel szemben tárt karokkal várnátok vissza...hát gratulálok.
Megcsal az asszony úgy, hogy én megtettem mindent érte, aztán visszafogadom...számomra teljesen elképzelhetetlen.
Mi a sz*r?

ez egy munkahely, nem egy parkapcsolat. Dolgoztam egy multinal, rendesek voltak velem, aztan bizonyos korulmenyeket valtoztattak, nem az en szam ize szerint. Korulneztem a piacon, talaltam egy masik helyet, ahol joval tobbet fizettek ugyanazert a munkaert. Termeszetesen voltak elteresek, mas kornyezet, stb es nem is jött be annyira. Nem sokkal kesobb jeleztem az elozo cegnel, hogy visszamennek,mivel szerencsere hianyszakma es folyamatosan keresik az uj embereket, tart karokkal visszavettek, mert raadasul tapasztalatom is volt, raafasul naluk.
Foci=munkahely nem parkapcsolat. Termeszetesen van, akinek ez hivatas, elet, tobb mint munka, az ilyeneknek lehet orulni, de nem lehet elvarni, hogy mindenki ilyen legyen. Innentol azt kell nezni mi a jo a klubnak, ha Neymar visszajon, nem lesz serult es hozza azt az alazatos szimpi hozzaallast, amit hozott eloszor, akkor jo dontes volt visszahozni, ennyi. Es ha igazak a hirek, valoban kesz anyagi aldozatokat hozni.
Egyebkent pedig nem ismerunk minden reszletet a tavozasaval kapcsolatban, ki tudja Bartoek hogy viselkedtek a szituban..
Nem akarom Neymart vedeni, mert lehet tényleg nem erdemli meg, de ez az egy az egyben parhuzam a hazassaggal igencsak megmosolyogtatott