Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2019.06.01. 16:59:38

premier leaguben szerintem ott ilyen eredményekkel nem érné meg a tavaszt se mert ott tulajdonos még akkor is lebasz ha 4-0 nem tetszik neki a csapat játéka :D
Igen, erről híres a PL. :)
Cestus
Director del Fútbol

2019.06.01. 16:54:46

Jah, viszont ott megkapja az edző pontosan azt a játékost, akit kér. Ilyen a két spanyol csapatnál nincs.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Milan012
Barça C

2019.06.01. 16:37:17

Subinho írta:Sarri megy a Juvéhoz, Valverde pont a Chelsea-ba illene, ott szeretik a biztonsági játékot, de főleg szeretnének bajnokságot nyerni és nem kell félni a BL kieséstől, mert gondolom nem elvárás a BL győzelem. Kivásárolhatnák Ernőbát és megoldva a "hogy küldjük el" problémakör.

Ui.: Bartoban nincs 5% Barca vér, ő csak egy könyvelö, a számokat nézi.
Ha ez megtörténne és még coutinhot is vinnék mellé akkor jövőre komolyan fogom követni a chelsea meccseit hogy lássam valverde hogy állja meg a helyét a premier leaguben szerintem ott ilyen eredményekkel nem érné meg a tavaszt se mert ott tulajdonos még akkor is lebasz ha 4-0 nem tetszik neki a csapat játéka :D
Subinho
Director del Fútbol

2019.06.01. 09:03:33

Sarri megy a Juvéhoz, Valverde pont a Chelsea-ba illene, ott szeretik a biztonsági játékot, de főleg szeretnének bajnokságot nyerni és nem kell félni a BL kieséstől, mert gondolom nem elvárás a BL győzelem. Kivásárolhatnák Ernőbát és megoldva a "hogy küldjük el" problémakör.

Ui.: Bartoban nincs 5% Barca vér, ő csak egy könyvelö, a számokat nézi.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.06.01. 09:01:18

fanbarca írta:Annyira remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem akarják addig bejelenteni Valverde menesztését, amíg még nem sikerült megegyezni az új edzővel. De igazából sanszos, hogy marad.. semmi hír. :roll:
Ha marad, akkor nagyon régóta először, nem fogok megnézni egy szezont.
El nem tudtam volna képzelni hogy ez bekövetkezhet nálam, amióta az eszemet tudom, mindig úgy szerveztem az időmet, hogy a Barca meccsek jelentős részét láthassam, akár az egész napomat, hetemet emiatt átszerveztem, de így totál felesleges lesz.
Nézhetjük majd továbbra is ahogy 0 versenyhelyzet lesz, unott arcok lézengését, hogy olyan tagok kezdőek, akiknek már egy ideje kijárna egy kis padoztatás, a gyenge pragmatikus játékot, és az újabb BL égést is várhatjuk.
Szép előjelek.

Hányszor tudott a csapat úgy megújulni 2 szezon után, hogy az edző személye ugyanaz? Nem hiszem hogy sokszor, és ez még Guardiolával sem jelentene feltétlen sok előjelet, nemhogy még Valverdével :roll:
Remélem a nyáron ezesetben összefog az ellenzék, és megszorítják Bartoék tökeit egy bizalmatlansági kampánnyal.
Abban az emberben ha 5% Barca szurkolói vér lenne, nem kényelmesen ülne, hanem cselekedne ezerrel, hogy a lehető legjobb edzőt megtalálja.
Ha ez a nyáron mégis így lesz, és új edző lesz, akkor majd elnézést kérek, de attól félek hogy nem ez lesz a helyzet.
fanbarca
Entrenador del Barça

2019.06.01. 07:28:02

Annyira remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem akarják addig bejelenteni Valverde menesztését, amíg még nem sikerült megegyezni az új edzővel. De igazából sanszos, hogy marad.. semmi hír. :roll:
més que un club
Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.06.01. 06:07:40

Cestus írta:
Vakmacska írta:
Elméletileg igen. De a gyakorlatban megesett, hogy nem érezték egymást mégsem.
Hát, talán, ha többet játszanának együtt...
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.31. 22:24:03

Vakmacska írta:Talán ezért is működött az, hogy SR kp (elvégre az az ő igazi posztja), Semedo meg jhv?
Elméletileg igen. De a gyakorlatban megesett, hogy nem érezték egymást mégsem.
"It is what it is."

Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.05.31. 22:16:32

Cestus írta:
pr13 írta:jöhet a nyílzápor
Ugyan miért jönne? :D Senkire nem emlékszem itt a fórumon, aki Roberto mellett kampányolt volna Semedo kárára. Sőt, éppen Semedo van itt annyira hájpolva, mintha Dani Alves második eljövetele lenne, holott ő egy jó, de nem világklasszis jobbhátvéd, aki ugyanúgy gyenge a játék egyes elemeiben, mint Roberto, csak más elemekben. Ők ketten összegyúrva alkotnának egy klasszis játékost a poszton.
Talán ezért is működött az, hogy SR kp (elvégre az az ő igazi posztja), Semedo meg jhv?
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.31. 21:52:41

pr13 írta:jöhet a nyílzápor
Ugyan miért jönne? :D Senkire nem emlékszem itt a fórumon, aki Roberto mellett kampányolt volna Semedo kárára. Sőt, éppen Semedo van itt annyira hájpolva, mintha Dani Alves második eljövetele lenne, holott ő egy jó, de nem világklasszis jobbhátvéd, aki ugyanúgy gyenge a játék egyes elemeiben, mint Roberto, csak más elemekben. Ők ketten összegyúrva alkotnának egy klasszis játékost a poszton.
"It is what it is."

pr13
Jugador del Barça

2019.05.31. 20:24:02

Barca_10 írta: De ha elmegy-amire esély is van a hírek alapján-az egyértelműen ernő sara lesz, ő játszatja 2 éve Semedo helyén oldalpasszt, hogy miért is pontosan arra választ nem fogunk kapni.
Én is azt gondolom, hogy Semedoban nagyobb potenciál lenne azon a poszton, de igazából kb. 50-50%-ban vannak ott játszatva. Robinak van évi két villanása, meg az, hogy saját nevelés és ez elég neki (jöhet a nyílzápor).
De amúgy ezeket a híreket nyugodtan el lehet osztani 2vel, deriválni, gyököt vonni belőle, akkor se lesz igaz a fele se, nem kell aggódni.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.05.31. 18:40:08

MatyiG írta:Kissé vicces, hogy olyanokért is EV a hibás, amik meg sem történtek. :D
De ha elmegy-amire esély is van a hírek alapján-az egyértelműen ernő sara lesz, ő játszatja 2 éve Semedo helyén oldalpasszt, hogy miért is pontosan arra választ nem fogunk kapni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MatyiG
Adminisztrátor

2019.05.31. 17:12:28

Kissé vicces, hogy olyanokért is EV a hibás, amik meg sem történtek. :D
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2019.05.31. 17:08:08

Remelem Valverde Úrnak köszönhetően Semedotól is sikerul megszabadulnunk ...... wtf is going on ?

AG-t nem akarja visszahozni, hogy még stabilabbak legyünk?
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.31. 16:50:53

Ronal.10 írta:lehet elég csak egy Messi fejbeütés (MU ellen kapott Messi utána semmit nem csinált.. pool ellen is, régen ilyenkor felcseszte magát és nagyon nyomott.. most pont az ellenkezője).
Ez van, nyilván 32 évesen, ezer trófeával a zsebben már nem ér neki annyit az egész, hogy összetörje/agyonüttesse magát, még ha ez talán nem is tudatosul benne, csak valahol legbelül így érez. Nem is neki kellene már a hátán cipelnie a csapatot ennyi év után, hanem maximum a csapat tagjaként az utat mutatni az új húzóembereknek (ha lennének).
"It is what it is."

Ronal.10
Entrenador del Barça

2019.05.31. 09:45:47

Előre félek még ha sikeréhes Neymarok Grizmanok..de Jong-ok fognak futkározni nálunk egy esetleges akár 5-0-os Bl kieséses meccs visszavágóján... és szerintem a megmaradt romai liverpooli emberkéknek is remegni fog a lába (ami valószínű jövöre gálakezdőből kb 8 ember lesz + fapofa edzőbá) egy első pár percbe kapott gól kezdéstől, már előre látom. Plusz bármelyik ellenfél tudatába lesz annak hogy ellenünk bármit meglehet fordítani föleg ha marad ez keret, lehet elég csak egy Messi fejbeütés (MU ellen kapott Messi utána semmit nem csinált.. pool ellen is, régen ilyenkor felcseszte magát és nagyon nyomott.. most pont az ellenkezője).
Hát liverpool 0-1 nél szerintem sokan éreztük hogy gáz lesz mint Rómába.
Nagy változás kéne mert nem lesz meg a BL komolyan töketlen a társoság, semmi vagányság nincs bennünk mint LE-nél, és tehetetlenek vagyunk.. csak reménykedni lehet, (na meg persze UEFA-nál mit dob a gép év elején, ki is nyerje az ideit).. meg úgy emlékszem komolyabb ellenfelünk nem is volt BL-be 2 év alatt csak ez a tartalékos pool. Mi lesz amikor egy ki ki meccset tolunk egy Bayern ellen. Visszakéne venni ebből az önfeledt szurkolásomból, elvárásaimból, bár az is gáz hogy egy Bajnoki címnek nem tudok örülni annyira mint 15 éve mert már megszokott mint a májusi fagy.
Samper
Director del Fútbol

2019.05.31. 08:54:07

Subinho írta:Szezon közben biztos nem, az nálunk nem szokás. A Realnál már rég repült volna...
Egyenértékű ezzel, ha télen bejelentik, hogy újabb hosszabbítás nem lesz és keresik az új edzőt.
Subinho
Director del Fútbol

2019.05.31. 06:24:20

Szezon közben biztos nem, az nálunk nem szokás. A Realnál már rég repült volna...
Samper
Director del Fútbol

2019.05.31. 05:35:13

Van egy fogadásom, hogy Ernestot szezon közben kénytelenek lesznek felállítani a kispadról.
davi10
Llegenda del Barça

2019.05.30. 19:47:43

crixus írta:Azt tudja valaki, hogy mikor lesznek legközelebb elnökvalasztasok? Valverde-vel együtt jo lenne ha Barto is elhuzna. Ugy emlekszem 2015ben Volt azt hiszem legutobb, nem?
2021, Barto már nem fog indulni, szerintem ezért se küldi el Valverde-t, ezzel majd foglalkozzon a következő elnök.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
crixus
Entrenador del Barça

2019.05.30. 19:02:03

Azt tudja valaki, hogy mikor lesznek legközelebb elnökvalasztasok? Valverde-vel együtt jo lenne ha Barto is elhuzna. Ugy emlekszem 2015ben Volt azt hiszem legutobb, nem?
vg99
Capitá del Barça

2019.05.30. 15:10:47

Én sajnos nem tudok őszintén szurkolni, ha marad Valverde, mert nem hiszek abban, hogy képes megújítani a csapatot, és látványos focit csinálni. Az egész személyisége nem ilyen.
Pedig az ember folyton eljátszik a gondolattal, hogy kiket adna el, kiket igazolna,
és bizony könnyen lehetne még jobb csapatot csinálni, hosszabb távon versenyképes csapatot építeni, de kivel, Valverdével? Mikor fog nála Todibo, De Ligt, Puig, Alena játszani?
Chino
Llegenda del Barça

2019.05.30. 14:55:48

Nekem azért nagyon furcsa Valverde magatartása. Ha vezetőség, öltöző, dzurkolók egyérteelműen kiállnának mellette még megérteném, hogy a maradás mellett dönt, de így hogy balhé van miatta odafent, a szurkolóknak is a begyében van illene magától felállni. Főleg, hogy a regnálása alatt kétszer zsinórban gyakorlatilag megalázta a klubot. Persze ez nem egyedül az ő hibája volt, több összetevős a dolog, de nagyon vastagon benne volt mind a római, mind a liverpooli érthetetlen lebőgésben. Az, hogy megnyerte kétszer a bajnokságot ennél a klubnál, ilyen játékosállománnyal nem olyan bravúr, hogy komoly okot adna a maradásra. Ráadásul a kupadöntőben is elvérzett, ami valamelyest kozmetikázhatta volna a szezont. Én speciel biztos voltam benne, hogy másnap/harmadnap bejelenti a lemondását. A hülye is látja, hogy kell valami változás, ami vele nem lesz meg. A játékosok ha tényleg annyira kiállnak mellette több oka is lehet. Akinek szava lehet, mint Rakitic, Busquets, Suarez stb. tudja, hogy a helye Ernővel biztosítva van akármit is tesz le.(Piquét és Albat nem számolom ide, mert nekik mindenképp megmarad a kezdőtagságuk, teljesen joggal)

Én tényleg nem értem Valverdet. Más edző -még ha nem is rúgják ki- ilyen estekben önként fel szokott állni a padról, hacsak nem ilyen Mourinho-féle. Nem tudom Barto mivel marasztalhatja, hacsak nem a pénzét félti, de így hogy nemcsak a játékban, hanem a vezetésben is káoszt okoz, nem tudom mi tartja itt. Nekem nem tűnt olyan arrogánsnak vagy pénzéhesnek, hogy emiatt mindenképpen maradjon, ahogy pedig telik az idő, annál biztosabb a maradása.

Mondjuk ilyen Martinezzel nem tudom mennyivel lennénk előrébb, de valami frissítés muszáj lenne.
Forca Barca!!!!
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.30. 14:04:37

davi10 írta:Esküdni mernék rá, hogy már előtte is repkedtek a #wecolorfootball-ok a hivatalos csatornákon.
Az a Barca ball pedig tényleg gagyi volt, de annyira szerintem nem volt cink, mint ez a 2 agymenés :D
Fogalmam sincs. :D

A Barca ball elég WTF volt, de nyilván nem akkora cink. Azért az ilyen bohém netes dolgokkal a klub gondolom a fiatalokat célozza meg, akik közül az új rajongók kikerülhetnek. A régi, idősebb rajongók meg nem fognak azért elpártolni, mert egy Barca ballt meg kellett emészteniük. :D Meg nem is követik a netes őrültségeket annyira. De off már.
"It is what it is."

davi10
Llegenda del Barça

2019.05.30. 12:43:03

Cestus írta: Először az el clásicon volt ez, ott még egész találó volt, mert ugye a Real fehérben tolja, mi színesben. De aztán túl lett tolva. A Barca-DNS meg zseniális, én már lassan minden kommentemben használom. :D

A Barca ball, ami meg az előző nyarat tette "színessé", szerintem meg se lett beszélve itt a fórumon. Az volt még egy agyrém. :D
Esküdni mernék rá, hogy már előtte is repkedtek a #wecolorfootball-ok a hivatalos csatornákon.
Az a Barca ball pedig tényleg gagyi volt, de annyira szerintem nem volt cink, mint ez a 2 agymenés :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése