Igen, erről híres a PL.premier leaguben szerintem ott ilyen eredményekkel nem érné meg a tavaszt se mert ott tulajdonos még akkor is lebasz ha 4-0 nem tetszik neki a csapat játéka

Ha ez megtörténne és még coutinhot is vinnék mellé akkor jövőre komolyan fogom követni a chelsea meccseit hogy lássam valverde hogy állja meg a helyét a premier leaguben szerintem ott ilyen eredményekkel nem érné meg a tavaszt se mert ott tulajdonos még akkor is lebasz ha 4-0 nem tetszik neki a csapat játékaSubinho írta:Sarri megy a Juvéhoz, Valverde pont a Chelsea-ba illene, ott szeretik a biztonsági játékot, de főleg szeretnének bajnokságot nyerni és nem kell félni a BL kieséstől, mert gondolom nem elvárás a BL győzelem. Kivásárolhatnák Ernőbát és megoldva a "hogy küldjük el" problémakör.
Ui.: Bartoban nincs 5% Barca vér, ő csak egy könyvelö, a számokat nézi.
Ha marad, akkor nagyon régóta először, nem fogok megnézni egy szezont.fanbarca írta:Annyira remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem akarják addig bejelenteni Valverde menesztését, amíg még nem sikerült megegyezni az új edzővel. De igazából sanszos, hogy marad.. semmi hír.
Hát, talán, ha többet játszanának együtt...Cestus írta:Elméletileg igen. De a gyakorlatban megesett, hogy nem érezték egymást mégsem.Vakmacska írta:
Elméletileg igen. De a gyakorlatban megesett, hogy nem érezték egymást mégsem.Vakmacska írta:Talán ezért is működött az, hogy SR kp (elvégre az az ő igazi posztja), Semedo meg jhv?
Talán ezért is működött az, hogy SR kp (elvégre az az ő igazi posztja), Semedo meg jhv?Cestus írta:Ugyan miért jönne?pr13 írta:jöhet a nyílzáporSenkire nem emlékszem itt a fórumon, aki Roberto mellett kampányolt volna Semedo kárára. Sőt, éppen Semedo van itt annyira hájpolva, mintha Dani Alves második eljövetele lenne, holott ő egy jó, de nem világklasszis jobbhátvéd, aki ugyanúgy gyenge a játék egyes elemeiben, mint Roberto, csak más elemekben. Ők ketten összegyúrva alkotnának egy klasszis játékost a poszton.
Ugyan miért jönne?pr13 írta:jöhet a nyílzápor
Én is azt gondolom, hogy Semedoban nagyobb potenciál lenne azon a poszton, de igazából kb. 50-50%-ban vannak ott játszatva. Robinak van évi két villanása, meg az, hogy saját nevelés és ez elég neki (jöhet a nyílzápor).Barca_10 írta: De ha elmegy-amire esély is van a hírek alapján-az egyértelműen ernő sara lesz, ő játszatja 2 éve Semedo helyén oldalpasszt, hogy miért is pontosan arra választ nem fogunk kapni.
De ha elmegy-amire esély is van a hírek alapján-az egyértelműen ernő sara lesz, ő játszatja 2 éve Semedo helyén oldalpasszt, hogy miért is pontosan arra választ nem fogunk kapni.MatyiG írta:Kissé vicces, hogy olyanokért is EV a hibás, amik meg sem történtek.
Ez van, nyilván 32 évesen, ezer trófeával a zsebben már nem ér neki annyit az egész, hogy összetörje/agyonüttesse magát, még ha ez talán nem is tudatosul benne, csak valahol legbelül így érez. Nem is neki kellene már a hátán cipelnie a csapatot ennyi év után, hanem maximum a csapat tagjaként az utat mutatni az új húzóembereknek (ha lennének).Ronal.10 írta:lehet elég csak egy Messi fejbeütés (MU ellen kapott Messi utána semmit nem csinált.. pool ellen is, régen ilyenkor felcseszte magát és nagyon nyomott.. most pont az ellenkezője).
Egyenértékű ezzel, ha télen bejelentik, hogy újabb hosszabbítás nem lesz és keresik az új edzőt.Subinho írta:Szezon közben biztos nem, az nálunk nem szokás. A Realnál már rég repült volna...
2021, Barto már nem fog indulni, szerintem ezért se küldi el Valverde-t, ezzel majd foglalkozzon a következő elnök.crixus írta:Azt tudja valaki, hogy mikor lesznek legközelebb elnökvalasztasok? Valverde-vel együtt jo lenne ha Barto is elhuzna. Ugy emlekszem 2015ben Volt azt hiszem legutobb, nem?
Fogalmam sincs.davi10 írta:Esküdni mernék rá, hogy már előtte is repkedtek a #wecolorfootball-ok a hivatalos csatornákon.
Az a Barca ball pedig tényleg gagyi volt, de annyira szerintem nem volt cink, mint ez a 2 agymenés
Esküdni mernék rá, hogy már előtte is repkedtek a #wecolorfootball-ok a hivatalos csatornákon.Cestus írta: Először az el clásicon volt ez, ott még egész találó volt, mert ugye a Real fehérben tolja, mi színesben. De aztán túl lett tolva. A Barca-DNS meg zseniális, én már lassan minden kommentemben használom.
A Barca ball, ami meg az előző nyarat tette "színessé", szerintem meg se lett beszélve itt a fórumon. Az volt még egy agyrém.