Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem jár messze az igazságtól, ha jobban belegondolsz. Kicsit kisarkítva van, de teljesen igaz.MatyiG írta:Mi alapján gondolod így?Barca_10 írta:Nem lesz itt semmi változás, Messinek és bandájának Ő a tökéletes báb, az argentinnak pedig nagyobb szava van mint az elnöknek. Messi saját maga vágja tönkre az utolsó éveit, pedig rendes koncepcióval simán ütni kéne mindenkit.
Mi alapján gondolod így?Barca_10 írta:Nem lesz itt semmi változás, Messinek és bandájának Ő a tökéletes báb, az argentinnak pedig nagyobb szava van mint az elnöknek. Messi saját maga vágja tönkre az utolsó éveit, pedig rendes koncepcióval simán ütni kéne mindenkit.
Cestus írta:Úgy látszik Ernő lesz itt az új Cruyff, ha Bartoékon múlik.
Ezt honnan lehet tudni?Cseri írta:Szerintem Koemannal semmivel nem lennénk előbbre,sőt!
Ne is az edző miatt, hanem maguk miatt.MatyiG írta:Ne az edző miatt akarjanak már BL-t nyerni...
Egyetértek. Amúgy TalkFCB-t tényleg ajánlom, sok jó dolgot tud mondani.MisterDJ írta:Talán a Mundo, vagy a Sport írta meg valamelyik nap , hogy Valverde évi 23 Millió Eurót keres meg, de viszont van valamiféle záradék a szerződésében, ami a kirúgása esetében lépne érvénybe, ami talán a végkielégítést csökkenti, vagy vágja le. Ez a fizetés és pozíció neki kényelmes, játékosoknak sem megszakadniuk, ugyanis nincsen versenyhelyzet, mindenki pozíciója bebiztosított , miközben emberünk Cruijff, Guardiola és Enrique munkáját dönti le a Barca filozófiájával és DNS-sével együtt.![]()
![]()
Szerintem Valverde egy okos és jó edző, de nem Barca edző, szerintem ezt a fent leírtak alapján nem is kell magyarázni miért gondolom így.
Forrást sajnos nem tudok linkelni, de TalkFCB youtube csatornáján lévő Valverde-s videójában be van hivatkozva.
#ValverdeOUT
Mert ha lemond, elismeri korlátait, ha kirúgják, akkor meg a sértett ártatlanság két bajnoki címmel a háta mögött.geridoss írta:Miért lenne attól jobb pozícióban egy tárgyaláson, hogy kirúgták, ahelyett, hogy önként felállt?