Nah... Itt a válasz mindenre:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2692847" target="_blank
Amúgy viccen kívül én szeretem a srácot, de amióta fonalat vesztett, Messivel, Messi nélkül, Messi helyén, Dembivel, Dembi nélkül, Dembi helyén középpályán, bal szélen mindegy hol volt kipróbálva nem ment neki sehol.
A másik baj az, hogy senki ellen sem megy. Tök mindegy hogy a Tico vagy a Huesca ugyanannyi a játéka. Menekül ki szélre aztán pontatlan beadás keresztbe vagy értelmetlen lövés keresztbe. Kb. minden eltűnt abból amit a Poolban tudott, vagy a amit idekerülésekor mutatott. Nem érzi az összjátékot, nem nyer párharcot, takarásban mozog, szerintem már van egy gát is nála. Sokszor Arda jut eszembe, vagy Alexis első éve. Fonalat vesztett aztán alibizte a meccseket, holott az előző csapata pillére volt. Amúgy egy Pool fan haverom az első egy-két gólja körül mondta, (Ő ugye rengeteget látta) hogy ez a labdatartós, kis területről beviszem a labdát még kisebbre ott megverem a védőt ez neki nem fog menni. Ő ebbe a gyors Kloppanós rávezetem lendületből a védőre a labdát, ha gáz van egyből teszem a másik oldalra, három védő közt felső ficakra verem 30-ról játékba való. Egyre jobban félek tőle, hogy igaza lesz...Igazság az hogy szerintem amióta ezt a 4-4-2t nem erőltetjük nem is nagyon tud magával mihez kezdeni.
Szerencsétlen Malcolm a 83 percével értelmesebben száll be egy-egy meccsbe kutya legyek.
Amúgy a mi játékunk sok játékosnak nem való. Fàbregas, bár sokan azt mondják igen, de nem volt jó, Alexis ő még hagyján volt, de amit vártunk volna tőle ahhoz sose nőtt fel, Ibrahimović ide túl statikus volt, Ardának volt 3 jó meccse aztán annyi, Gomes, Denis hát ott azért nehéz szavakat találni, Paco sem illet be.
Most már egyre jobban úgy látom Ő lesz a következő...