Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az a baj hogy már rég kéne lennie egy olyan középpályának körülötte ami nélküle is klasszis, hogy ő már csak a beugró szerepében legyen, mint ahogy Xavi az utolsó évében. De nincs megoldva a pótlása, mert Coutinhot nem ott játszatják, a többiek meg nem szint. Így neki többet kellene nyújtania, mint amit bír.palesz77 írta:Bőven több jó mint rossz. El lehet játszani persze a szokásos "egész szezonra kivetítjük a meccsen látottakat" dolgot, de attól még az egyik legjobb középpályásunk volt a szezon során, és sokszor érződött a hiánya amikor nem volt. Nyilván nem élete szezonja, de nélküle még ennyit se ér a középpálya.
így ahogy mondod.palesz77 írta:Bőven több jó mint rossz. El lehet játszani persze a szokásos "egész szezonra kivetítjük a meccsen látottakat" dolgot, de attól még az egyik legjobb középpályásunk volt a szezon során, és sokszor érződött a hiánya amikor nem volt. Nyilván nem élete szezonja, de nélküle még ennyit se ér a középpálya.
Ez meg nem kérdés, az egész csapat, ez alól ő se kivétel. Ezért is fog menni szerintem, mert már nem tudta ő se felpörgetni a csapatot, és úgy érzi ha jobb ha megy.MQuCsabi írta:Ez így van, de tegnap ő is betlizett.
idén volt eddig 2 jó meccse, amúgy meg egy rakás sz.r. nem is bánom h elmegy, jó volt, szép volt, de már rég nem való ide. remélem ő is érzi és nyáron tiplimarkionni írta:De ez az 50% meg mindig arra volt eleg, hogy abszolut kezdo es ha o nem volt akkor osszeomlott a kozeppalyas jatek. Eleg csak megnezni az Atletico meccset, ahogy leserult, a Barcelona az ellenfel tizenhatosaig nem jutott el szinte. Elotte meg Iniestaval ment a henger.
az a baj, hogy már 50%-ot se tud adni. nosztalgiából itt tartani meg teljesen felesleges.palesz77 írta:Ugyanez jutott nekem is eszembe, meg a nyilatkozata nemrég.. Akkor azt mondta, hogy ha nem tud 200%-ot adni, akkor inkább megy. Hát ez a kiesés erősen megbillentette a mérleg nyelvét szerintem sajnos, még ha nem is rajta múlt.Nero. írta:Ahogy mutatta közelről a kamera a végén....
Menni fog szerintem, belefáradt már
Ugyanez jutott nekem is eszembe, meg a nyilatkozata nemrég.. Akkor azt mondta, hogy ha nem tud 200%-ot adni, akkor inkább megy. Hát ez a kiesés erősen megbillentette a mérleg nyelvét szerintem sajnos, még ha nem is rajta múlt.Nero. írta:Ahogy mutatta közelről a kamera a végén....
Menni fog szerintem, belefáradt már
Holnap munkanap, ezert nem akartam inni de emiatt most leverek ket felest en is.BarcafanTomee írta:A meccs után kérdezték is, hogy ez volt-e az utolsó BL meccse, és azt mondta, hogy valószínűleg igen.
Chelsea ellen 50 perc, rá 3 napra Bilbao ellen félóra úgy hogy biztos volt a gyozelem, most a valogatottban egy félidő. Szerintem se sérült, a dokik tudják mi a valóság és nem a sport.es vagy a mundo.recrea írta:Arra nem gondoltál, h esetleg nem sérült?Fecooo írta:Most mondjam, hogy megmondtam előre, hogy pályán lesz Ini? A kapitány teljesen les.arja hogy sérült... De én voltam a rosszindulatú, hogy kinéztem belőle... Reméljük, hogy Ini az elődöntőkben ott lehet... (azt se bánnám, ha a Roma ellen nem lenne ott végig, viszont utána nélkülözhetetlen lesz!)
Ezt magamra veszemFecooo írta:.
Arra nem gondoltál, h esetleg nem sérült?Fecooo írta:Most mondjam, hogy megmondtam előre, hogy pályán lesz Ini? A kapitány teljesen les.arja hogy sérült... De én voltam a rosszindulatú, hogy kinéztem belőle... Reméljük, hogy Ini az elődöntőkben ott lehet... (azt se bánnám, ha a Roma ellen nem lenne ott végig, viszont utána nélkülözhetetlen lesz!)
Megpróbálom kimagyarázni: maga Iniesta is azt mondta, hogy csak akkor van értelme maradni, ha 200 %-ot képes nyújtani. Gondolom, a szurkolók és talán a játékostársak is, már annak is örülnének, ha az csak 90 %-os teljesítmény lenne, de Iniesta vélhetően nem akar kegyelemkenyéren élni, a régi dicsőségből elvegetálni. Nem tudom, hogy ez nem járna-e bizonyítási vággyal (lehet-e egyáltalán bizonyítási vágy egy 34 éves focistában?), ami, némelyik spanyol csapat bunkóci stílusát ismerve, a karrierje végét jelentő sérüléshez is vezethet.noname írta: Kicsit ellenmond önmagának amit írtál.
Coutinho meg tudja-e majd őt közelíteni, viszont ahhoz, hogy egyáltalán esélye legyen rá, rendszeresen vagy legalábbis minél gyakrabban játszania kellene
Kicsit ellenmond önmagának amit írtál. Tehát Coutinho játsszon sokat, de félted Iniestát a sérüléstől. Ebben az a gond h ha Iniesta megsérül, akkor pont h Coutinhonak lesz lehetősége még többet játszani. Kicsit morbid gondolat, de ilyen alapon ez "win-win situation".Az igaz, hogy Iniesta idén ritkábban volt sérül, mint tavaly, de ez csak a szerencsén múlt, ....Ennyi idős korban már fokozott a sérülésveszély, és féltem őt.