2018.03.01. 23:08:56
én azt gondoltam már ősszel is, hogy agyban még blokkolva van benne, hogy ez a Barcelona, nem egy középcsapat.
egyre jobban erősödik ez bennem.
nehéz megfogalmaznom mire gondolok ez alatt, de talán az a hasonlat kézenfekvő, hogy 20 évig használsz egy suzuki swiftet, el vagy vele 100-110 között az autópályán nyugisan, majd veszel egy komolyabb autót, egy A6os audit pl (csak hogy földhözragadott példát hozzak), és ugyan úgy vezetsz, abban a nyugis-lassú stílusban.
kicsit összekaphatná magát, mert LE-nél jogosan felhoztuk a túlzott rotációt, és hogy nincs fent kétszer ugyanaz a csapat, akkor itt is meg kell jegyezni.
semmi baj nem lett volna, ha támadó csapattal állunk fel, teszem azt a hétvégivel. egy X akkor is meg lett volna.
nem egy Las Palmas ellen kell betojni, és "stabilnak" lenni, hanem a bl meccseken, és a rangadókon, mert ott erős csapatok ellen játszunk, és fontos a kontroll.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
csababarca 2018.03.01. 23:11:08-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."