Ugyan ezt gondolom! Hétvégén biztos vagyok benne hogy játszani fog... hülyeségek ezek a hírek hogy Messi nem csipázza meg hogy el akarják adni. Legfőképp azért nem örülök ezeknek a híreknek mert van elég baja hogy több mint fel evig sérült volt és akkor meg ezek a hírek is elegge meg lehet nyomva a válla nagyon szurkolok neki hogy legyen egy jó meccse mert onnan akkor menni fog felfelé szerintem mint a gép. Önbizalmát össze kell rakni a srácnak ebben biztos vagyok és nagyon jól tette EV hogy nem erőltette bele ebbe a nyögvenyelős meccsbe főleg úgy hogy jött a gól, ugyan ez az Eibar ellen. Majd most hétvégén meg utána van egy két meccs ahol lesz idő őt is jatszatni.palesz77 írta:Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.
Ousmane Dembélé
-
- Barça B
palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Erősen kétlem a mondandód
Vidalnal aki eddig keret tag nemvolt évekig
Gomessel az élen hagyjad mar.
Dembele klasszis.. coutinhot nem nezitek le ennyire amikor rá tekeredik a labdara

Az hogy bedobnak 10 percre es elrontasz pár dolgot az megesik
De hogy ő a cserékbőlis az utolsó ezmár sok...
Annyira sokat nemront amennyire mondjátok
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Vidal hányat szokott elrontani? 19et, és akkor már jobb is.palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Értem az elvet, csak továbbra sem látom miért jobb opció Vidalt. Akit már nyáron meg télen is rá akartunk sózni mindenkire, de nem kellett senkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Múltkor beállt,és kb semmi nem sikerült neki. 1 csel,1 passz sem. Én nem hiszek ebben a Messi csúnyán nézett rá és eladjuk dologban. Megsérült,visszatért,kapott még + 1-2 hetet,aztán beállt kétszer és megsérült. Nem csoda ha most 15 perceket kap. Önbizalma is marha sok lehet.A bajnokikon fog játszani többet is,most is beállt volna a végére,csak jött a gól. Na mindegy,én így látom,ha baj lenne a keretbe se kerülne,bekamuznánk hogy egyénileg edz még és kész.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nincs mese, be kell építeni a csapatba, úgy hogy a visszavágón már hasznunkra legyen.
Én nem ülök fel a pletykavonatra, de ha egy Girona ellen otthon nem fog jásztani, akkor tényleg gyanús lesz.
Én nem ülök fel a pletykavonatra, de ha egy Girona ellen otthon nem fog jásztani, akkor tényleg gyanús lesz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mi köze az edzéseknek a meccszitukhoz?Nero. írta: Vagy csak edzésen veri Vidal
Meccseken kell versenyeztetni, nem edzésen.
Vidal is nagy nulla, ma se csinált semmi érdemlegeset.
sérülten csak nem nevezik, pláne nem küldik el melegíteni. Vagy ekkora láma a szakmai stábunk?LG írta:Én várnék a találgatásokkal, ha hétvégén sem játszik úgy, hogy nem jön hír sérüléskor, csak akkor kezdem komolyan venni a helyzetet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én várnék a találgatásokkal, ha hétvégén sem játszik úgy, hogy nem jön hír sérüléskor, csak akkor kezdem komolyan venni a helyzetet.
Vagy csak edzésen veri Vidalrecrea írta:Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- nemespatro
- Jugador del Barça
Hétvégén játszani fog kezdőként szerintem. Én se biztos hogy betettem volna egy ilyen kiélezett meccsen. Nagyon szoknia kell még a csapatot. Ez az talán ami Vidal mellett szolt Dembelével szemben ma. Hétvégén meglátjuk. Ha akkor sem játszik akkor elvágta magát EV-nél...
Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Barça B
Miért szerinted Vidal nem a jobb szélre húzódott csereként?:)Samper írta:erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.
Nem értem miert lenne mélyenKovbal88 írta:Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
Coutinhoval 1 szinten szenvednek
Csak neki más a megítélése ennyi
Nekem a Franci csodagyerek mozgása még szimpatikusabb is..
- Subinho
- Director del Fútbol
Dembelé sajnos megsérült, kétszer is, gyakorlatilag fél év alatt nem tudott beilleszkedni emiatt. Most, amikor jön a szezon döntő szakasza, nem fogja már EV berakni és miatta megbontani a csapatot, ebben biztos lehet mindenki és ez így helyes! Ahogy láthatjuk, Cou sem lesz ebben a szezonban sztenderd kezdő, mert Ininek kell a játék, hogy formában legyen a BL-re!
Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
- terrer
- Jugador del Barça
Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem mindig a jobb játékos játszik, ezen a talajon lehet, hogy jobb is, hogy nem játszott Dembélé.Mivel nem egy szint a 2 játékos
Megítélésem szerint...
Egyébként meg az eddigi teljesítménye alapján egy szint a két játékos. Persze nyilván nem, de nem mutatott többet, mint Vidal egyelőre sajnos.
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
-
- Barça B
S.Agüero írta:Mitől lenne szégyen?erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
Mivel nem egy szint a 2 játékos
Megítélésem szerint...
- nemespatro
- Jugador del Barça
én meg remélem nem, mert akkor az azt jelenti, hogy jól állunk és nincs szükség támadóra
[/quote]
Belejön ő is a dologba majd. Csak idő kell neki
A sebessége még jól jöhet kedden a kontráknál 

Belejön ő is a dologba majd. Csak idő kell neki

- visca el barca
- Presidente del Barça
én meg remélem nem, mert akkor az azt jelenti, hogy jól állunk és nincs szükség támadóranemespatro írta:Kedden szerintem játszani fog

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nemespatro
- Jugador del Barça
Nekem is az a véleményem, hogy EV azért nem tette be mert kímélni akarta. Kemény ellenfél csúszós pálya. Az előző sérülését is egy rossz minőségü csúszós vizes pályán szedte össze. Nekem is hiányzott a pályáról mert én nagyon bízom benne, hogy elhallgattatja a kétkedőket, de ezt a döntést most elfogadom Valverdétől. Kedden szerintem játszani fog, ha nem is kezdőként de 20-30 percet biztosan.
Hajrá kicsi!!
Hajrá kicsi!!