Sanama írta:
Bocsi rosszul írtam nem volt egyértelmű. Arra értettem, hogy a pályán gyenge fejben. Lásd a PSG legutóbbi meccse, vagy nem tudom emlékszel-e amikor a Bayern München ellen (azt hiszem), valami szabit nem fújtak be neki, ő meg fogta izomból visszasprintelt a saját térfélre és felvágott valakit teljesen szándékosan. Meg még lehetne sorolni ezeket.
Én itt is mindig azt éreztem rajta, hogy ha a meccs első 15-20percében kap 2 rúgást, amit nem fújnak be, onnantól vége a meccsének, nem tud túllendülni rajta. Szemben Messivel vagy CR-el, akik utána 15perc múlva vernek 1 gólt, és ezzel mutatják meg, nem azzal, hogy nyújtom a kezemet majd elhúzom.
Illetve a rengeteg 100%os ziccer amit kihagyott is részben mentális probléma szerintem.
Itthoni: Én egy Csernus előadáson hallottam ezt, ott mondta hogy utánpótlás gyerekekkel foglalkozik/foglalkozott heti rendszerességgel. Lehet épp csak az a klub volt ilyen helyzetben, többet nem tudok, meg pár éve volt ez már.
ja igen így értem, ezek tényleg vannak nála. illetve a helyzetkihasználásra én is azt akartam mondani, hogy mentális dolog, és próbáltam agyalni, hogy mitől lehet
Csernus meg...igen, ez így van, ő foglalkozik sportolókkal is, sajna. az, hogy őt kérik fel (aki amúgy pszichiáter és semmilyen sportpszichológusi képzést nem végzett) éppen azt mutatja, hogy mennyire nem adnak itthon erre a dologra. odahívják őt, mert ő a celeb "pszichológus" (mert azzal sincsenek tisztában sokszor, hogy pszichiáter), miközben már itthon is van a TF-en régóta sportpszicho szakképzés, ahol a külföldi, modern módszertant is kitanult szakemberek képződnek - rájuk nincs igény itthon, sajnos.
de nem is az a baj, hogy Csernust is megkeresik ilyennel, keressék, ha rá vágynak. a baj az, hogy ilyen helyzetben ő az elsődlegesen favorizált opció. na mind1, ez már off kicsit