Bőven azon a szinten vagyunk már, szerintem sok szurkolóval együtt, hogy Nekem nem hiányzik, pedig hogy néztem erre az egész keretre aug közepén...
Ami a legfontosabb, a csapatunk megmutatta, hogy fontosak az egyéniségek, de ha egy jó taktika van, lásd sokszor a Clássicók esetében Guardiola, akkor egy vezér kiesése nem is akkora probléma. Neymarból sose lesz Messi vagy C.Ronaldo mentalitású játékos. Ő pont ez, hogy ellötyög a franciáknál, elvihog, elvan a spanokkal. Azt hiszem a legjobban az mutatja be, hogy milyen is Ő, amikor tavaly a Clássicó előtt totál feleslegesen kiállíttatta magát. Ilyet csak egy mentálisan gyenge, buta ember csinál.
Nem tudom kié volt az a hozzászólás, de júliusban elég furcsán néztem, amikor olvastam:
Az biztos, ha Neymarral sikerült ebben az évben 2. -nak lenni a bajnokságban és kiesni a Bl-ből, akkor ezt a szintet Nélküle se lesz nehéz tartani.
Vissza fogja kapni sajnos élettől és Messi meg fogja siratni a Bl-ben vagy a döntőben vagy az egyenes kieséses szakaszban.
A következő kép meg, az ahogy könnyes szemmel pózol madrid mezben, hogy Ő mindig is hazudott és mindig a madridban akart játszani és most sajnos túl sok pénzt ajánlottak nekik, ezt azt hiszem teljesen egyértelmű, főleg úgy, hogy Perez az elmúlt évek befutott Messijét is próbálta leigazolni többször.
A katalánok, hogy fogják fogadni a jövőben PSG mezben Barcelonaban?