Én elsősorban nem arra gondoltam, hogy legyen szerelmes a barcába, mert ugye nem szurkolhat mindenki 1 csapatnak. A gond azzal van, hogy ő el akart menni. Rendben, kaptunk érte egy valag pénzt, többet úgysem remélhettünk ebből a bizniszből. Ha itt marad, és motiválatlan lett volna (ami valljuk be, a legtöbb brazillal megtörténik), 2év múlva 20milláért sóztuk volna rá a Galatasarayra. Szerintem az eladásából kihoztuk az úgymond maximumot, a pótlást tekintve nem vagyok benne biztos, hogy a 150 milliós Dembele a megoldás. Igy, hogy Neymar elment, Coutinho szerintem tökéletes választás LENNE, ha nem sérülne le egy nagyobb fücsomótól. Nagyon félek, hogy a brazillal is úgy járunk, mint a belgával, csak érte ugye jóval több pénzt adunk ki!
Már a Gampert sem tudtam nézni úgy hogy ne legyen bennem az az erős ideg, amiért képtelenek 2 kulcsposztra igazolni, és életben tartani a csapat reményeit a címekre.
Ez meg nálam még mindig nonszensz, mi ez? Hogy lehet valakiben ennyi negativum a kedvenc csapata iránt? A csapat csak akkor nyerhet, ha veszünk 2 aktuális sztárocskát? Mik leszünk mi, a következő galaktikusok, akik nem nyernek semmit? Meg amúgy is, akkor minek az edző, felküldjük az aktuális sztárokat és esélyt se adunk a többinek, mert a legdrágább játékosok nálunk játszanak.