2017.08.04. 01:12:55
A felsoroltakból mindegy, csak francia jöjjön. Az elődére szerintem Dembelé játéka hasonlít legjobban. Ő tudja igazán megbontani a védelmet, gyors, technikás és a kreatívabb játékosok táborába tartozik. Griezmann idei érkezésére szerintem nincs esély. Ha nem tiltják el az Atleticot, már rég Manchesterben lenne a pali. Mbappénak minden esélye megvan ahhoz, hogy aranylabdás legyen, de szerintem ő nem tudja annyira megbontani a védelmet, mint ahogy Dembelé. Ő sokkal inkább befejező ember, mintsem az aki beadja szélről valakinek. Ennek ellenére örülnék ha jönne. Abban az eseteben főleg, ha Valverde gyakran előveszi a 4-3-1-2-es kártyát. Legutóbb 10-11 éve láthattunk olyan játékost, aki ekkora magabiztossággal és nyugalommal varázsol és lövi a gólokat hétről-hétre ennyi idősen, mint Ő. Az a zseni pont nálunk van.
Összefoglalva: Dembelé szerintem arra a bizonyos balszélső posztra jobban illene, de Mbappéban nagyobb a potenciál (bár a buktató is) amit ha kimaxolna, akár egy újabb korszakos zsenink is lehetne.
(Sok pozitívuma nincs annak, hogy elment Neymar de ha nem Dybala pótolja egy biztos lenne: a támadótrióból nem kéne mindenkinek átutaznia a fél világot a válogatott szünetekben.)