Kitervelték már ezt az apjával hosszabbításkor, Bartoék mulyaságát kihasználva még utoljára jól lehúzták a klubbot.LG írta:És ez miért jó nekünk? Szépen behúzza a hűségbónuszát. Nem is értem, hogy lehet ilyet belerakni egy szerződésbe júl. 31-ei határidővel. Neymar olyan szinten csinál segget Bartoékból, hogy az vmi hihetetlen.Varatrix írta:A Sport szerint jövőhéten bejelentik, már augusztusban, tehát nem holnap.
Neymar
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
És ez miért jó nekünk? Szépen behúzza a hűségbónuszát. Nem is értem, hogy lehet ilyet belerakni egy szerződésbe júl. 31-ei határidővel. Neymar olyan szinten csinál segget Bartoékból, hogy az vmi hihetetlen.Varatrix írta:A Sport szerint jövőhéten bejelentik, már augusztusban, tehát nem holnap.

- Varatrix
- Director del Fútbol
A Sport szerint jövőhéten bejelentik, már augusztusban, tehát nem holnap. 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
No, azert meg nem halt meg..Samper írta:Emlékezzünk rá úgy, mint a híres MSN egyik tagjára. És tegyük múltidőbe.

Sajnalom, hogy ha egy ilyen kepessegu jatekos elmegy, de csak maganak koszonheti ezt a cirkuszt. S ilyen jatekosokra semmi szukseg hosszutavon...

Barça,Barça,Baaarça!!!
Emlékezzünk rá úgy, mint a híres MSN egyik tagjára. És tegyük múltidőbe.
én csak szimplán szomorú vagyok, szerettem minden megmozdulását egy igazi focizseni.a pénz éhség az nyilván a családból (apa)ered, hajlamosabb vagyok azt elfogadni, hogy egy 25 éves ifjonc aki eddig is sokat köszönhet az apja dörzsöltségének tehát bízik benne.
amúgy oktalanság egy pl. Messivel összehasonlítani(aki amúgy egyébként szintén nem szégyenlős fajta, ha pénzről van szó!) aki alaposan berendezkedett egy spanyol-barcelonai életre. neki még a lehetőségei a világ összes focipályáján számításba vehetőek és akkor, addig kell élni vele ameddig lehet. megjegyzem, az efféle váltásoknak azért megvan a kockázata is ne feledjük...
ami Barto.-t illeti, szerintem normálisan áll hozzá és úgy is nyilatkozott, egy klub gazdasági teljesítményét pedig nem lebecsülni, hanem megbecsülni illik.
amúgy oktalanság egy pl. Messivel összehasonlítani(aki amúgy egyébként szintén nem szégyenlős fajta, ha pénzről van szó!) aki alaposan berendezkedett egy spanyol-barcelonai életre. neki még a lehetőségei a világ összes focipályáján számításba vehetőek és akkor, addig kell élni vele ameddig lehet. megjegyzem, az efféle váltásoknak azért megvan a kockázata is ne feledjük...
ami Barto.-t illeti, szerintem normálisan áll hozzá és úgy is nyilatkozott, egy klub gazdasági teljesítményét pedig nem lebecsülni, hanem megbecsülni illik.
Nagyon remelem, hogy hamar lezarul az ugy es a PSG-ben kot ki.
Szemely szerint en sokkal jobban tudok kotodni egy klubhoz ahol szimpatikus jatekosok jatszanak es kuzdenek, normalis emberi ertekekkel. A Barca mindig is kiemelkedett ebben a tekintetben - de kb Neymar erkezese ota ez a trend megfordulni latszik.
Nekem nem sok oromet ad egy esetleges bajnoki/bl gyozelem, ha azt 100 milliokbol osszevasarolt bunkok hozzak ossze. Ez a szemelyes velemenyem.
Szemely szerint en sokkal jobban tudok kotodni egy klubhoz ahol szimpatikus jatekosok jatszanak es kuzdenek, normalis emberi ertekekkel. A Barca mindig is kiemelkedett ebben a tekintetben - de kb Neymar erkezese ota ez a trend megfordulni latszik.
Nekem nem sok oromet ad egy esetleges bajnoki/bl gyozelem, ha azt 100 milliokbol osszevasarolt bunkok hozzak ossze. Ez a szemelyes velemenyem.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
gg86 írta: 3: Nagyon remélem a vezetőség is megy vele együtt,
A viccet félretéve, ez lenne a legfontosabb dolog a közeljövőt illetően. Szerintem Rosell óta rossz irányba halad a klub és a csatlósai által ez nem is fog változni. Tudom a csúnya Laporta bácsi olyan adósságot csinált, hogy Messi szerződését is zsebkendőre írták, mert nem volt papír, de akkor is. Ég és föld volt az akkori atmoszféra a klub körül, mint a mostani botrányokkal és kétes üzletekkel teli időszakban.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egy olyan elnök kell mint Laporta, vagy amilyen Piqué lesz remélhetőleg, akinek szívügye is a klub, és nem csak a bevétel-profit a fontos, és inkább többet kiadnak, vállalva hogy a számok kicsivel kedvezőtlenebbek lesznek, mert jobban számít nekik hogy a csapat eredményesebb legyen.
Ezt meg találtam, sajnos forrás nélkül, de ha ez igaz az durva:
Neymar Senior has earned 112mi in just 6 years:
2011: 10mi (pre contract FCB)
2013: 40mi (signing)
2016: 26mi (renewal)
2017: 36mi (loyalty)
+Még a PSG-s aláírással is gondolom szép pénz üti a markát...
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Én nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de szerintem ezt már tavaly ilyenkor tudta néhány ember, hogy jövőre ez a helyzet fog kialakulni. Legjobb tudomásom szerint, tavaly tárgyaltak a PSG-vel, most pedig itt ez a helyzet.
Tavaly dobbantani akart, vélhetőleg meggyőzték apucit a pénzzel, amit a szerződésben foglaltak alapján, most ki kell majd fizetnünk nekik. Próbálták meggyőzni apucit, hogy hátha jövőre Neymar észhez tér... , de sajnos vagy hál istennek ( kitudja ) nem így történt. Most felszedi a pénzt, dobbant és még nagyobbat kaszál.. Agyafurt 1 család ez.. Nem kívánok nekik semmi rosszat, de bízom benne, hogy öregkorukra valaki/valahogy kisemmizi őket... Így elbánni egy klubbal, szurkolókkal, azokkal akik felkarolták őket... hittek bennük.. Na mindegy , most ott mindenki hülye volt.. Most már abban bízom, hogy elmegy. Jöjjön Depay
( hátha valaki emlékszik még erre
)
Én nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de szerintem ezt már tavaly ilyenkor tudta néhány ember, hogy jövőre ez a helyzet fog kialakulni. Legjobb tudomásom szerint, tavaly tárgyaltak a PSG-vel, most pedig itt ez a helyzet.
Tavaly dobbantani akart, vélhetőleg meggyőzték apucit a pénzzel, amit a szerződésben foglaltak alapján, most ki kell majd fizetnünk nekik. Próbálták meggyőzni apucit, hogy hátha jövőre Neymar észhez tér... , de sajnos vagy hál istennek ( kitudja ) nem így történt. Most felszedi a pénzt, dobbant és még nagyobbat kaszál.. Agyafurt 1 család ez.. Nem kívánok nekik semmi rosszat, de bízom benne, hogy öregkorukra valaki/valahogy kisemmizi őket... Így elbánni egy klubbal, szurkolókkal, azokkal akik felkarolták őket... hittek bennük.. Na mindegy , most ott mindenki hülye volt.. Most már abban bízom, hogy elmegy. Jöjjön Depay

http://metro.co.uk/2017/07/29/ronaldinh ... t-6815434/" target="_blank
Amúgy gratulálok Ronaldinhonak, hogy lehet ilyet benyögni a Barcelona nagyköveteként?
Amúgy gratulálok Ronaldinhonak, hogy lehet ilyet benyögni a Barcelona nagyköveteként?
"It is what it is."
Neymar helyett én hoznék egy kínai, egy japán és egy amerikai játékost, ezek még lefedetlen piacok, velük még több bevételt lehetne generálni, a csapatunk meg így is úgy is kiváló. Ja és még egy pár Mendes-fiókát is be lehetne építeni a csapatba, hogy Gomes is jobban érezze magát.
A viccet félretéve, ez lenne a legfontosabb dolog a közeljövőt illetően. Szerintem Rosell óta rossz irányba halad a klub és a csatlósai által ez nem is fog változni. Tudom a csúnya Laporta bácsi olyan adósságot csinált, hogy Messi szerződését is zsebkendőre írták, mert nem volt papír, de akkor is. Ég és föld volt az akkori atmoszféra a klub körül, mint a mostani botrányokkal és kétes üzletekkel teli időszakban.zsoltfree írta: 3: Nagyon remélem a vezetőség is megy vele együtt,
-
- Capitá del Barça
Én személy szerint nem fütyülném ki, ha 220-ért elmenne. A fizuját is, évi 20-ast (bár az a klubnak inkább 50 körül van) is megspórolnánk legalább ezzel. Pénzéhes, ennyi. pénzéhes embert felesleges sajnálni. Ha itt maradna, akkor évente kéne adni alá egy új szerződést, és akkor egy iylen telejsítménnyel keresne korror összegeket. Ennyire szerintem egyáltalán nem jó. Amíg itt volt, hozzátette a magáét, aztán egy óriás halomnyi pénzért tudtuk eladni, ez inkább király dolog.
Egy kicsit az a baj, hogy most már ha megyünk majd egy támadóért, vagy egy középpályásért, akkor úgy kezdik, hogy 50 milláért köszönnek, és ezen felül az ajánlatunkat szorozzuk be kettővel, mert most van pénz lóvéra. Egy Morata és Higuain árából kiindulva, nem biztos, hogy 100 alatt már tudunk igazolni. Pedig ez a határ mennyire egy beteg megalomán szám volt még CR és Bale esetén. Most pedig már úgy számolunk vele, mint ha csak egy sportszelet vennénk le a polcról.
(Egyébként személy szerint utálom CR-t, de őt most már kisebbik rossznak tartom, mint Neymart. A pénzéhségtől rosszabb szerintem mincs, és a portugálról nem igazán olvashattunk ilyen sztorit...)
Egy kicsit az a baj, hogy most már ha megyünk majd egy támadóért, vagy egy középpályásért, akkor úgy kezdik, hogy 50 milláért köszönnek, és ezen felül az ajánlatunkat szorozzuk be kettővel, mert most van pénz lóvéra. Egy Morata és Higuain árából kiindulva, nem biztos, hogy 100 alatt már tudunk igazolni. Pedig ez a határ mennyire egy beteg megalomán szám volt még CR és Bale esetén. Most pedig már úgy számolunk vele, mint ha csak egy sportszelet vennénk le a polcról.
(Egyébként személy szerint utálom CR-t, de őt most már kisebbik rossznak tartom, mint Neymart. A pénzéhségtől rosszabb szerintem mincs, és a portugálról nem igazán olvashattunk ilyen sztorit...)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Végülis teljesen igaz hogy Neymar elég nagy culé...crixus írta:Adom, amit írtál, minden tekintetben.zsoltfree írta:
Végül ezt ajánlom nagyon mindenki figyelmébe (#nocomment):
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=17654" target="_blank
NEymar meg Culé? persze, azinkább kula
![]()
![]()
Csak ahogy egy ideje viselkedik, inkább a szó szoros értelmében kell venni a "culé" szó jelentését, nem pedig a Barca szurkolói értelemben...

Ha ez a PSG nem nyer BL-t Neymarral vagy ki is zárják a BL-ből, mert a PSG-s jogászok benéztek valamit, tuti megkapja Nasser meg az összes haverja a selyemzsinórt, miután elvertek fél milliárd eurót az egészre, Neymarka karrierjének meg annyi.
https://twitter.com/ForcaBarcaEN/status ... 5407989760" target="_blank
Közben lehet, hogy meg is van a helyettes. Barto hirtelen rájött, hogy Dulifuli szerződése nagyon rövid és a kivásárlási ára is valahogy túl alacsony lett
https://twitter.com/ForcaBarcaEN/status ... 5407989760" target="_blank
Közben lehet, hogy meg is van a helyettes. Barto hirtelen rájött, hogy Dulifuli szerződése nagyon rövid és a kivásárlási ára is valahogy túl alacsony lett

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2017.07.29. 20:10:01-kor.
"It is what it is."
Nem fogtok gyengulni ha tudtok igazolni.
Atalltok legalabb ti is lehet egy 2csataros,4 kps rendszerre.
Stabilabbak lesztek,Messi meg megoldja elore fele.
Nem lesz aki ugrandozik a labda folott,de hasznosabb jatekost boven tudtok igazolni.
Atalltok legalabb ti is lehet egy 2csataros,4 kps rendszerre.
Stabilabbak lesztek,Messi meg megoldja elore fele.
Nem lesz aki ugrandozik a labda folott,de hasznosabb jatekost boven tudtok igazolni.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Mondjuk az lenne a legszebb az egészben, ha eltudnánk sózni 300ért és mellé még ki is zárnák a PSGt a BLből egy jó 2 évre. Bonyolult sztori, még az is lehet hogy nálunk marad bár nem fog kisebb füttyöt kapni a Nou Campban mint amilyet CR szokott.visca el barca írta:a sport meg a mundo is lehozta, hogy ha kivásárolják neymart, azon nyomban feljelentik az uefánál a psg-t.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Adom, amit írtál, minden tekintetben.zsoltfree írta:
NEymar meg Culé? persze, az

- visca el barca
- Presidente del Barça
a sport meg a mundo is lehozta, hogy ha kivásárolják neymart, azon nyomban feljelentik az uefánál a psg-t.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Nagyon várom már, hogy elhúzzon a fenébe.
Több okból is:
1: Nagyon unom már az újabb és újabb híreket ezzel kapcsolatban, ott van az ár, annyiért vigyék szépen.
2: A pénzből nyilván legalább 2 embert KELL igzolni. Egyet a helyére, és egyet a középpályára. Őket pedig nyilván úgy lenne jó, ha nem augusztus 31-én esnének be, hanem kb azonnal, mivel már folyik az alapozás...
3: Nagyon remélem a vezetőség is megy vele együtt, mert bár így utólag úgy néz ki jól kijövünk ebből a bizniszből, ez tényleg már az elejétől kedve bűzlött. Részemről soha ne legyünk olyanok akik ilyen futball(ősimesterségetűzők) játékosokat igazolnak. Nagyon sok pénmosásos (izé, gazadag) klub van, menjenek szépen oda.
(Szvsz. aki ennyire pénzmotivált, az nem lehet jó játékos, de ez minden szakmával így van. Ha nagyon jó vagy bármiben, akkor a pénz jönni fog vele. Nála is jött elég szépen, de eléggé átesett a ló túlsó oldalára, így én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem akarom többé Barca-mezben látni, és remélem az esti klasszikón sem lép pályára.)
Több okból is:
1: Nagyon unom már az újabb és újabb híreket ezzel kapcsolatban, ott van az ár, annyiért vigyék szépen.
2: A pénzből nyilván legalább 2 embert KELL igzolni. Egyet a helyére, és egyet a középpályára. Őket pedig nyilván úgy lenne jó, ha nem augusztus 31-én esnének be, hanem kb azonnal, mivel már folyik az alapozás...
3: Nagyon remélem a vezetőség is megy vele együtt, mert bár így utólag úgy néz ki jól kijövünk ebből a bizniszből, ez tényleg már az elejétől kedve bűzlött. Részemről soha ne legyünk olyanok akik ilyen futball(ősimesterségetűzők) játékosokat igazolnak. Nagyon sok pénmosásos (izé, gazadag) klub van, menjenek szépen oda.
(Szvsz. aki ennyire pénzmotivált, az nem lehet jó játékos, de ez minden szakmával így van. Ha nagyon jó vagy bármiben, akkor a pénz jönni fog vele. Nála is jött elég szépen, de eléggé átesett a ló túlsó oldalára, így én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem akarom többé Barca-mezben látni, és remélem az esti klasszikón sem lép pályára.)
Hiába akarnak minden áron BL-t nyerni, inkább eladják a BL-címvédőnek, minthogy mi szerezzük megzola8787 írta:Én meg azon röhögnék ha a Real leigazolná vagy 80-értCestus írta:
VerrattiAnnyira bírnám, ha minden kis okosságuk, trükkük ellenére végül elveszítenék.

https://twitter.com/UltraAutistic/statu ... 5481740289" target="_blank
Amúgy elvileg 2018 júni 30-ig van idejük a 110 millió összeszedésére, az nem lehetetlen. Csak ne tolja ki ez még jobban a Neymar-ügy végét.
http://www.culturepsg.com/news/mercato/ ... port/16707" target="_blank
Eszerint a forrás szerint igazából van tárgyalás a PSG és a Barca között és a Barca fontolgatja, hogy elfogadja-e a PSG ajánlatát, miszerint a 222-nél többet fizetve ők megúsznák az adót, a Barca meg többet keresne. Júli 31-ig dönti el a vezetőség.
Amúgy meg Bartoék üzletemberek, ha igaz ez az ajánlat, biztos belemennek a dologba, ha többet keresnek vele és ezzel szerintem nincs is semmi a baj. a PSG-t a pályán kell majd megbosszulni a játékosoknak, nem Bartoéknak kell dedót játszani.
"It is what it is."
Beteg humorod vanzola8787 írta:Én meg azon röhögnék ha a Real leigazolná vagy 80-értCestus írta:
VerrattiAnnyira bírnám, ha minden kis okosságuk, trükkük ellenére végül elveszítenék.

Nem is értem, h miért nem ide akar jönni az összes játékos. Brutál fizetés, marketingjogok nála, ha el akar igazolni, akkor apróért mehet, ha van egy pofátlan apja, további összegeket tud rólunk legombolni. Ideális.
Én meg azon röhögnék ha a Real leigazolná vagy 80-értCestus írta:

Verrattivisca el barca írta:tegnapelőtt lenyilatkozta az FFP elnöke, hogy a psg semmiféle szabályzatot nem sért meg a kerülőutas pénzzel... igazodjál ki rajtuk..Messias2 írta:RMC SPORT:
UEFA has 'officially' told PSG that they have to sell players for at least 110M to buy Neymar for 222M without breaking FFP rules
amugy kétlem h onnan 110-ért bárkit is el tudnának adni, a 30 éves di maria, matuidi félékért senki nem fog annyit adni...

"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnapelőtt lenyilatkozta az FFP elnöke, hogy a psg semmiféle szabályzatot nem sért meg a kerülőutas pénzzel... igazodjál ki rajtuk..Messias2 írta:RMC SPORT:
UEFA has 'officially' told PSG that they have to sell players for at least 110M to buy Neymar for 222M without breaking FFP rules
amugy kétlem h onnan 110-ért bárkit is el tudnának adni, a 30 éves di maria, matuidi félékért senki nem fog annyit adni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

RMC SPORT:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati