Normandia írta:recrea írta:Nem, ezeket a fizetéseket nem fizeti ki bármely olajos csapat, ezeket a fizetéseket egyelőre kizárólag mi fizetjük ki.
Igen mert nálunk játszik ez a hármas. Nyugodj bele máshol sem adnának kevesebbet nekik. Értem én, hogy ezek nagy összegek, de nem aersanyinak fizetik. Azért enyhén anakronisztikus, hogy egy Verattit vegyünk meg minden áron, akár 100 + is, de a csapatért már azért nem keveset tévő húzó embereinket ne fizessük meg, mert az sok. Néha tényleg a fifában érzem magam.

Felesleges az ironikus hozzászólás, én spec egyszer sem írtam, h vegyük meg Verrattit, szóval ez esetben lényegtelen. Az első felvetésed pedig feltételezés, a tény az, h a világ 4 legjobban fizetett játékosából 3 nálunk játszik és mi adjuk a legtöbb fizut a csapatok közül. Ezzel és Messi fizetésével nekem amúgy semmi bajom, mindenki annyit keres, amennyit ér. Csak ezek a feltételezések teljesen indokolatlanok.
Azért az sem véletlen, h Messire senki nem próbál rá, pedig gyanítom, h 150-200 millió körül elvihető lenne, nem ez tartja vissza a többieket, hanem az, h az összfizuja további 200 millióba kerülne. Én még azt is megkockáztatom (aztán majd lehurrogtok), h összeségében Iniesta kiválásával rosszabbul járunk, mint Messiével. Én nagyon bízom Neymarban, h átveszi majd Messi szerepét, nem elsősorban fociban, mert az lehetetlen, hanem a csapatra gyakorolt hatásában. De arra spec ötletem nincs, h Iniesta klasszisát mivel fogjuk pótolni. Talán pont Messivel