Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem mondtam, h ne jöjjön, de olyan túlzásokat írnak páran, amiből számomra az jön le, h csapat közelében sem jártak még életükben. Amivel nincs gond, de ha tőle várjátok a pocsék játékunkra a megoldást, akkor el kell, h szomorítsak néhány embert.visca el barca írta:akkor ki jöjjön?recrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjon Nagyon túlhúzzátok a kölyköt.
akkor ki jöjjön?recrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjon Nagyon túlhúzzátok a kölyköt.
Vagy megsérül fél évre.zola8787 írta:Én is így látom. Majd 5 forduló után meg Gomes cseréje leszrecrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjon Nagyon túlhúzzátok a kölyköt.
ebben semmi meglepő nincs. ha a kis olasz nem csap rá az asztalra, maguktól nem fogják áruba bocsátani.randomguy írta:Szerk.: Nasser al-Khelaifi: "Sem 80, sem 100 millióért nem adjuk Verrattit."
Én is így látom. Majd 5 forduló után meg Gomes cseréje leszrecrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjon Nagyon túlhúzzátok a kölyköt.
Nem vagyok járatos ebben a világban, de attól tartok, hogy a régi handlé módszerek felett eljárt az idő. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy e miatt veszünk drágán másodosztályú árut és adunk el szinte ingyen.Chino írta: A 100 millió mondjuk szerintem irreális ár. Verratti kiváló játékos, de nagyobb, felkapottabb sztárok kerülnek ennyibe. Ennek ellenére, ha el tudjuk hozni ennyiért én örülnék neki, ugyanakkor nem igazán hiszem, hogy egyből ennyit odadobtunk. Szinte minden igazolásnál baromi alacsony áron szoktak kezdeni (mint más területeken is) aztán megy a herce-hurca és alkudozás, aztán nagy százalékban marad egy köztes ár. De meg ha azon az áron kel is el egy játékos, mint amit az eladó előzetesen kitűz sokáig húzódik az ügy. Főleg egy ilyen összegnél.
Én mindenesetre komoly óvatossággal kezelem ezt a hírt, az se lepne meg, ha konkrét ajánlattal még nem is léptünk volna elő.
A 100 millió mondjuk szerintem irreális ár. Verratti kiváló játékos, de nagyobb, felkapottabb sztárok kerülnek ennyibe. Ennek ellenére, ha el tudjuk hozni ennyiért én örülnék neki, ugyanakkor nem igazán hiszem, hogy egyből ennyit odadobtunk. Szinte minden igazolásnál baromi alacsony áron szoktak kezdeni (mint más területeken is) aztán megy a herce-hurca és alkudozás, aztán nagy százalékban marad egy köztes ár. De meg ha azon az áron kel is el egy játékos, mint amit az eladó előzetesen kitűz sokáig húzódik az ügy. Főleg egy ilyen összegnél.Nero. írta:Akkor a mai árak mellett mennyi Verratti valós értéke?
Ez a 100 millás ajànlat évi 10 milliós fizetéssel korrektül hangzik, reméljük igazak a hírek szerintem ezt mind két fél elfogadná.
Úgy kell ide ez az ember mint egy falat kenyér
100 millióért én is támogatom. Abban a világban, ahol Moratákért fizetnek 80-at, 16 éves Viníciusokért 40-et, ez ajándéknak számít kb.Nero. írta:Akkor a mai árak mellett mennyi Verratti valós értéke?
Ez a 100 milliós ajànlat évi 10 milliós fizetéssel korrektül hangzik, reméljük igazak a hírek szerintem ezt mind két fél elfogadná.
Úgy kell ide ez az ember mint egy falat kenyér
csababarca írta:
nem tudom, de ne legyen már 100millió, nevetséges. Pogba is csak a neve miatt volt annyi, de Verrattinál még ez sem tényező, nem olyan marketing arc még, hogy ez dobjon rajta.
Jó, elfogadom ha 100ért hozzuk is, de én nem adnék ennyit érte. nagyon sok pénz.
Ezzel kb. adnánk adnánk annak bizonyosnak egy pofont.Cestus írta:Bár Verratti az egyik kedvenc játékosom, de 100-ból egy Eriksen+Seri kombó is kijönne és nem biztos, hogy rosszabbul járnánk velük.
Ráadásul 4-3-3-ban és 4-2-3-1-ben is lenne posztja a kezdőben mindkét játékosnak.
Annyira nem is lenne ő fontos. Verrattit innen már hozni kell. Én remélem marad a 4-3-3 Messivel a jobb oldalon, és ha lesz egy igazi jobbhátvédünk aki bejátssza az egész oldalt, akkor úgy is jöhet beljebb nem kell a szélen lennie teljesen. Ebben az esetben nem is kéne Dembelére költeni ha ennyibe kerül, a padra repertoár növelőnek tökéletes lenne Deulofeu is.randomguy írta:Dortmund have slapped a €90m price-tag on Barcelona target Ousmane Dembele, reports Mundo Deportivo.
Tehát 90 milliós árcédulát akasztott rá a Borussia. Így gondolom ő felejtős lesz.
nem tudom, de ne legyen már 100millió, nevetséges. Pogba is csak a neve miatt volt annyi, de Verrattinál még ez sem tényező, nem olyan marketing arc még, hogy ez dobjon rajta.palesz77 írta:És akkor mit csinálnál, ha ő nem jön? Ezt tényleg szimplán érdeklődésből kérdezem, csak mert ha jól rémlik te is azt mondtad, hogy vagy minőség ne jöjjön, vagy senki, és spóroljunk 1 évet ha nincs pénz. De ha meg ennyit nem adnál ki érte, akkor nem is hoznál egyáltalán senkit a középpályára ilyen profillal? Mert Thiago ugye kiesett, más meg nincs ebben a kategóriában ezzel a stílussal jelenleg. Max még Kroos ugye, de ő se elérhető..csababarca írta:100ért nem hoznám egyébként, 70-80 a plafon nálam érte. de csak mert Gomes is 55 volt.
Azért arra kíváncsi leszek hogy meddig megyünk el anyagilag és hogy mikor licitál ránk a reál,a City,az MU.[/quote]Kubla9 írta:A Barca B kiszemeltje idő közben Nico Kühn 17 éves (Lipcse)
Azért arra kíváncsi leszek hogy meddig megyünk el anyagilag és hogy mikor licitál ránk a reál,a City,az MU.Varatrix írta:Azért kezdetben az is bíztató hogy, hivatalos az átigazolási szándék. Sokan temették már hogy, komoly erősítéseket tervezne a klub.
Hajrá mihamarabb Barca mezbe szeretné látni szerintem minden szurkolónk.
A Barca B kiszemeltje idő közben Nico Kühn 17 éves (Lipcse)
Il portoghese infatti ha incontrato all'hotel The Westin Palace di Milano prima l'agente di Thiago Motta, Alessandro Canovi, e ora sta incontrando Donato di Campli, l' agente di Marco Verratti per fare il punto sul futuro del centrocampista abruzzese, più che intenzionato a vestire la maglia del Barća nella prossima stagione.visca el barca írta:mondjuk ebből a linkből nem tudom h jött le h hozzánk szeretne igazolni
mondjuk ebből a linkből nem tudom h jött le h hozzánk szeretne igazolniGareth Tello írta:Jó érzés végre egy megbízhatónak számító embertől azt olvasni, hogy Verratti hozzánk szeretne igazolni... Nem mintha ez garancia lenne arra, hogy tényleg megvalósul majd a transzfer, de így mindenképpen komolyabban vehető ez az egész dolog, mint amikor noname Mundo- meg Sport-újságírók írtak mindenfélét az ügyről.Kubla9 írta:http://gianlucadimarzio.com/it/calciome ... co-le-foto Verratti ügynöke és az új PSG sportigazgató találkozója Milánóban.
Jó érzés végre egy megbízhatónak számító embertől azt olvasni, hogy Verratti hozzánk szeretne igazolni... Nem mintha ez garancia lenne arra, hogy tényleg megvalósul majd a transzfer, de így mindenképpen komolyabban vehető ez az egész dolog, mint amikor noname Mundo- meg Sport-újságírók írtak mindenfélét az ügyről.Kubla9 írta:http://gianlucadimarzio.com/it/calciome ... co-le-foto Verratti ügynöke és az új PSG sportigazgató találkozója Milánóban.