Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából van egy elég érdekes arcberendezkedése (gyereket lehet vele rémiszteni).visca el barca írta:megvolt a címer előtti pózolgatás, mit ne mondjak, sztem nem ez élete képe![]()
goo.gl/FYz5YA
Vajon mit szívott?MessiNeymarSuarez írta:visca el barca írta:megvolt a címer előtti pózolgatás, mit ne mondjak, sztem nem ez élete képe![]()
goo.gl/FYz5YA
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59A25416
Most őszintén, mennyire emberibb ábrázata van ezen a képen?
visca el barca írta:megvolt a címer előtti pózolgatás, mit ne mondjak, sztem nem ez élete képe![]()
goo.gl/FYz5YA
Samper írta:Hárman : Mascherano, Digne és Deulofeu azonnali választ várnak Valverdetől, hogy mi velük a szándéka. Erre meg csak akkor tud válaszolni, ha nem kotlik hetekig az egész kereten - bármit akar is Robert.
Amikor kiégésről beszéltünk 46 meccsen 41 góllal és 17 gólpasszal teljesítette az idényt. Brutál a fickó akárhogyan is nézem.MessiNeymarSuarez írta: Messi élete legnagyobb mélypontjában, a fél világ lemondott már róla, hogy" kiégett", adjuk el stb.Posztja sem volt megfelelő már mert kiismerték a hamis kilencest.
Felhívtak éjjel telefonon?Samper írta:Hárman : Mascherano, Digne és Deulofeu azonnali választ várnak Valverdetől, hogy mi velük a szándéka. Erre meg csak akkor tud válaszolni, ha nem kotlik hetekig az egész kereten - bármit akar is Robert.