Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt nem hihetetlen képességű.BarcaFan1998 írta: hihetetlen képességű edző, szóval nem tartom kizártnak, hogy ez megtörténik. azt sajnálom, hogy MINDEN IDŐK LEGJOBBJÁNAK nem adatott meg az, hogy egy ilyen ember vezesse a válogatottját. vele az Argentinokkal ugyanaz történt volna mint a Spanyolokkal, és most tele lenne válogatott kupákkal!
hihetetlen képességű edző, szóval nem tartom kizártnak, hogy ez megtörténik. azt sajnálom, hogy MINDEN IDŐK LEGJOBBJÁNAK nem adatott meg az, hogy egy ilyen ember vezesse a válogatottját. vele az Argentinokkal ugyanaz történt volna mint a Spanyolokkal, és most tele lenne válogatott kupákkal!MessiNeymarSuarez írta: Vagy aztán City után beint mindenkinek, átvesz egy Osasuna-Swansea-Palermo kaliberű csapatot, és bajnokot csinál belőlük...
Jobb mintha neki kezdene egy Mou fele vesszofutasnak, mert rendben kezd összeállni a MU most perpill, de valamiért ugy érzem, hogy az lesz a vege mint a Chelseanel. Ezt pedig szerintem Pep nem szeretné átélni. Az mondjuk nem volna gond ha 2020-tol átvenné a válogatottat és megpróbálna egy EB-t és VB-t levezényelni a csapat élén.visca el barca írta:„A következő három idényben Manchesterben maradok, talán tovább is, de közeledek az edzői pályafutásom végéhez, ebben biztos vagyok – mondta a katalán szakember, aki fél éve vette át a City irányítását. – Hatvan- vagy hatvanöt évesen nem ülök majd a kispadon. Hogy úgy mondjam, a búcsúm folyamata már elkezdődött.”
érdekes...
Barca óta öregedett vagy + 5 évet. Kikészül, ennek nem, annak, hogy abbahagyja örülök.visca el barca írta:„A következő három idényben Manchesterben maradok, talán tovább is, de közeledek az edzői pályafutásom végéhez, ebben biztos vagyok – mondta a katalán szakember, aki fél éve vette át a City irányítását. – Hatvan- vagy hatvanöt évesen nem ülök majd a kispadon. Hogy úgy mondjam, a búcsúm folyamata már elkezdődött.”
érdekes...
Párban fogunk hányni.csababarca írta:Kezdődik.
Hányingerem van már ettől a fórumtól konkrétan.
Ja én ezt viccnek szántam, Aragonéstől emlékeim szerint sokat tanult, Bielsától is, Cruyfftól, stb, de attól még a saját ötletei alapján csinálta nálunk amit. Szerintem.LG írta:Jogos, viszont felismerte, hogy rájuk kell építeni az új Barcát, és olyan játékrendszert álmodott meg, melyben leginkább kijöttetek az erényeik.
Ez nem teljesen igaz azért, utolsó évben sokat játszottunk 3-4-3-ban is, a Chelsea ellen is emlékeim szerint, és elég jól is ment a játék, pedig ahogy Bob is írta, azért nem egyszerű a váltogatás annyira ezek között. Azóta meg már kb minden lehető felállást kipróbált, de ez nem a mostani téma része.zola8787 írta:Nálam az a jó edző, aki beletud nyúlni a meccsbe hogyha úgy van, ha nem is szimplán jó cserékkel, akkor taktikai változtatással, nála pedig ilyen nincs, van a 4 - 3 - 3, vagyis nálunk ez volt és kész.
Jogos, viszont felismerte, hogy rájuk kell építeni az új Barcát, és olyan játékrendszert álmodott meg, melyben leginkább kijöttetek az erényeik.palesz77 írta:Na de akkor felmerül a kérdés, hogy a 08/09-es sikereinkbe mennyire volt benne a 2008-as EB, ahol a Xavi-Ini duó először hódította meg a világot?LG írta:Szerintem a spanyolokéban vastagon, konkrétan szvsz inkább az ő érdeme a 10-es VB, meg a 12-es EB is, mint a Bajszosé.
Na de akkor felmerül a kérdés, hogy a 08/09-es sikereinkbe mennyire volt benne a 2008-as EB, ahol a Xavi-Ini duó először hódította meg a világot?LG írta:Szerintem a spanyolokéban vastagon, konkrétan szvsz inkább az ő érdeme a 10-es VB, meg a 12-es EB is, mint a Bajszosé.
Szerintem a spanyolokéban vastagon, konkrétan szvsz inkább az ő érdeme a 10-es VB, meg a 12-es EB is, mint a Bajszosé.Nero. írta:Az is érdekes kérdés hogy vajon mennyire volt benne a spanyolok 2010es, illetve a németek 2014es VB győzelmében Guardiola.
Ezzel tökéletesen egyet értek, és Rivaldo11-el, a tavalyi Bayern szerintem is az aktuális legjobb volt, arról nem ő tehet, hogy Müller elpuskázta a ziccereket, meg a büntetőt is kihagyta.Azért ha nem is nevezzük teljesen sikeresnek a BM-s időszakot, akkor bukónak se.
Valahol a kettő között húzzuk meg a vonalat, és inkább a sikeresség felé megy a vonal,mert triplázni egyik bajnokságban sem egyszerű.
Ezt te is tudod.
Nekem ezzel meg továbbra is az a bajom, hogy olyat akarnál erőltetni, amihez 1; vagy nincsenek meg az embereinkvisca el barca írta:ha látja, hogy átrohannak rajtunk akkor válthat formációt. ha pl vezetünk és érzi h nem megy a játék, nyugodtan lehozhatná pl neymart/lajost és átállhatnánk a 3-5-2, vagy bármi mást csinálhatna. ha hátrányban vagyunk és 10 perc van hátra, akkor álljon át 3-4-3-ra, vagy hozza be még pluszba paco-t laller mellé, bármit. de neki kb annyi a taktikai repertoárja, hogy rakiticet lehozza a 60. percben és bejön a helyére arda/gomes/DS. se más formációt nem tud alkalmazni, se az ellenél cseréire nem tud reagálni soha semmit. sztem ő is úgy van vele, mint Te , hogy minek cserélje le az msn-t, majd ők megoldják. ami legtöbbször be is jön és ennyi.Initom írta:Ezt a hozzászólást sokadszor látom már tőled. De most megkérdem,szerinted hol és kit lehetne úgy cserélni,hogy minőségben javulunk a középpályán kívül? MSN-t felesleges levenni mikor gólt kell lőni,hátul meg középhátvédet cserélsz le? Minek? Középpályán van alternatíva ezért is cserél ott. Pacoék nem minőségi alternatívák ha ég a ház. (bár olyan játékost nem is lehet igazolni akik vész esetén jobbat nyújtanak mint az említett 3 as...)
Pedig az volt, hiába akarod belemagyarázni, hogy nem.ferninho írta:Ki ne találjátok már, hogy Pep sikeres volt összességében a Bayernnél.