Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen a címeres mez kiváltság, illetve ha a másik 10 csapattársad a pályán csimpánz vagy fél hülye, akkor is magára kell húznia azt a mezt és szívét, lelkét izzadság formátumban kell betölteni, DE egy dolgot elfelejtsz, mindenek ellenére csakis rá zúdul a nép haragja és csakis Őt hibáztatják az elbukott döntőkért, nem pedig a 10 fél hülye csapattársát!Ronaldinho&Barca írta:Egy ország címeres meze kiváltság, megtiszteltetés és egyben elvárás az adott játékos felé. Nem tudok nem részrehajló lenni, mert Messi pályafutásának minden lépését láttam, ő egy olyan játékos aki történelmet írt, országszerte gyerekek szaladgálnak Messi mezben, 5x aranylabdás, és talán utóbbi kiváltság az, amiért egy ilyen mondatot elszórhat hogy ennyi elég volt... Viszont azt gondolom, mint sokan mások, hazát nem választhat az ember, ha a másik 10 csapattársad a pályán csimpánz vagy félhülye, akkor is magadra kell húzd azt a mezt és szíved lelked izzadság formátumban kell betölteni.

Fatih Terim ugrott még be nekem, aki egyszerre irányította a törököket meg a galatat.visca el barca írta:az atleti nem fogja engedni, hogy másodállást vállaljon. ilyen magas szinten ez nem működik. lásd hertha. de máshol sincs ilyen. most egyedül szluckij aki rémlik, de hát az orosz válogatott fele cszka játékos szóval ott nem meglepő.

Nem bánnám, ha ott hagyná az Atletit, egy komoly riválissal kevesebb lenne.visca el barca írta:az atleti nem fogja engedni, hogy másodállást vállaljon. ilyen magas szinten ez nem működik. lásd hertha. de máshol sincs ilyen. most egyedül szluckij aki rémlik, de hát az orosz válogatott fele cszka játékos szóval ott nem meglepő.
Nehogy azt hiddLG írta:Én amúgy nem szeretem az argentin válogatottat, de Messi miatt nem bánnám, ha két év múlva behúznák a VB-t, és erre Siemoneval és Messivel lehetne is esélyük. De úgy, hogy Messi döntse el a döntőt, azzal elszakadna az utolsó szál is, amibe a haterek még kapaszkodhatnak.

Persze, szerintem már most megbánta. De valahol megértem mert 4 elbukott döntő a nemzeti csapattal az nagyon meleg. És hiába ugatják, hogy őt nem érdekli a válogatott, szerintem tegnap láttam őt sírni elösször.LG írta:Nálam ezzel nem csinálna feneket a szájából, gondolom idegállapotba vót mikor nyilatkozott, olyankor pedig mond meggondolatlan dolgokat az ember.recrea írta:Nem értem, h minek csinálna feneket a szájából, attól, ha Simeone lenne a kapitány. Ha komolyan gondolta a tegnapit, akkor mindegy ki lesz.
Arra gondoltam, ha nemcsak hirtelen felindulásból mondta, vagyis tartja magát ehhez a következő meccsig, kétlem, h megváltoztatná Simeone miatt később.LG írta:Nálam ezzel nem csinálna feneket a szájából, gondolom idegállapotba vót mikor nyilatkozott, olyankor pedig mond meggondolatlan dolgokat az ember.recrea írta:Nem értem, h minek csinálna feneket a szájából, attól, ha Simeone lenne a kapitány. Ha komolyan gondolta a tegnapit, akkor mindegy ki lesz.
Nálam ezzel nem csinálna feneket a szájából, gondolom idegállapotba vót mikor nyilatkozott, olyankor pedig mond meggondolatlan dolgokat az ember.recrea írta:Nem értem, h minek csinálna feneket a szájából, attól, ha Simeone lenne a kapitány. Ha komolyan gondolta a tegnapit, akkor mindegy ki lesz.
Bár úgylenne... Messi, Masche nagyon megérdemelné...Nero. írta: Mondom, ha Simoene jön akkor Messi is marad. Kettőn áll a vásár. És akkor már maradnak Di Mariáék is. Choloval azért más lesz a történet. Vele ez a garnitúra simán nyerheti a VBt.
Mondom, ha Simoene jön akkor Messi is marad. Kettőn áll a vásár. És akkor már maradnak Di Mariáék is. Choloval azért más lesz a történet. Vele ez a garnitúra simán nyerheti a VBt.LG írta:Én is. Főleg akkor lesz érdekes, ha Messin múlik a dolog.Bár nem feltétlenül Martinot éreztem hibásnak ebben, de megnézném mire mennének Simeoneval