Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.08. 01:03:42

edermatyi írta:
Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
Egy kis pénz, jó foci, sztárjátékosok, meg 6 bajnoki cím, meg három BL 8 év alatt, de ezeket leszámítva tényleg tiszta Milan vagyunk. :mrgreen:
edermatyi
Barça B

2016.06.08. 00:33:35

sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.07. 23:47:29

Nem vagyok benne biztos.Egyenlőre maximális bizalmat élvez és nincs keresztben a vezetőséggel mint Pep volt az utolsó éveiben.Ha hosszú távú szerződését kap jövőre akkor valószínűleg a csapat következő 5-10 évét az ő döntései határozzák meg.Az igazoláspolitika és a fő döntésk egyenlőre látszólag az ő kezében vannak.Kiváncsi leszek így marad e mindvégig.

És hogy ne legyek megint off szerintem most is érdekes lesz kiket igazolunk.Gyanítom az idősebbeket mind ő kéri.Egy ilyen Lemos Umtiti igazolásban már nem vagyok biztos.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.06.07. 23:38:13

LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.07. 22:42:33

Feast4 írta:
Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938 Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>
Mondjuk ez annyira klasszikus LE megoldás lenne hogy becsokizok.Legyen legalább 30 jöjjön a ligán belülről aztán majd jó lesz valamire. :D
Azért nem bánod hogy ő az edzőnk nem? Ameddig ilyen hihetetlen számokat hoz és rekordmennyiségű trófeákat addig kötelesek vagyunk vakon megbízni benne.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.07. 22:20:31

Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938 Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>
Mondjuk ez annyira klasszikus LE megoldás lenne hogy becsokizok.Legyen legalább 30 jöjjön a ligán belülről aztán majd jó lesz valamire. :D
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.07. 22:17:24

palesz77 írta:Despite some exit rumours, Barcelona count on Aleix Vidal (26) and Arda Turan (29) for next season. Don't plan to sign right back. [l'esp]

Juliusig ami igazolas tobb millioert jon, az pletyka lesz jo esellyel.. :D
Nem is vallott volna Lucho viselkedesere,ha fél év után befejezte volna mindkettovel. Mondjuk továbbra se hiszem hogy Vidal képes lesz betölteni az Alves utáni űrt, bár pont te mondtad hogy arra a mai kínálatból senki és ez sajnos nagyon igaz.

Nolitot nézem a digin. Albaval és Iniestaval nagyon érzik egymást. Szerintem végül ő lesz és nem Gameiro.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.07. 21:58:07

Despite some exit rumours, Barcelona count on Aleix Vidal (26) and Arda Turan (29) for next season. Don't plan to sign right back. [l'esp]

Juliusig ami igazolas tobb millioert jon, az pletyka lesz jo esellyel.. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.07. 21:34:14

Messias2 írta:Egyébként ez már hivatalos?? Mert én csak pletykaként olvastam, abból meg naponta van 10-20, tehát nem feltétlen kell komolyan venni. Ráadásul a sportigazgatónk azt nyilatkozta Alves távozásának bejelentésekor, hogy SR-rel és Vidallal akarják megoldani a jhv kérdést.

Védelemben Umtiti srácot én is elfogadnám, de állítólag Lucho nen nagyon akarja, ami várható volt. Sosem rajongott a tapasztalatlan védő tehetségekért.
Még nem hivatalos, remélem, az is marad. :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.06.07. 21:28:15

Egyébként ez már hivatalos?? Mert én csak pletykaként olvastam, abból meg naponta van 10-20, tehát nem feltétlen kell komolyan venni. Ráadásul a sportigazgatónk azt nyilatkozta Alves távozásának bejelentésekor, hogy SR-rel és Vidallal akarják megoldani a jhv kérdést.

Védelemben Umtiti srácot én is elfogadnám, de állítólag Lucho nen nagyon akarja, ami várható volt. Sosem rajongott a tapasztalatlan védő tehetségekért.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.07. 21:24:01

Ennek a Marionak nem örülnék, kivéve hogyha padra hoztuk Vidal mögé, akkor rendben van, de szerintem a kezdőbe kevés lenne... :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 21:12:18

Petr írta:
visca el barca írta:hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
A gúgltranszlét fordított már nekem olyat, ami nem volt odaírva, tehát szerintem ha linkelünk valamit, ami olyan nyelven van, amit az embereknek tényleg csak a töredéke ért, akkor nem árt bővebben leírni, hogy mi az.

Kubla9, tényleg ne vedd magadra, másnál is láttam már, csak kicsit böki a csőröm. Mindegy, túl van lihegve :).
én vmit beszélek spanyolul a spanyol-angol google tranbslate kb 90%-ban jó.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2016.06.07. 21:09:10

Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 21:01:38

visca el barca írta:hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
A gúgltranszlét fordított már nekem olyat, ami nem volt odaírva, tehát szerintem ha linkelünk valamit, ami olyan nyelven van, amit az embereknek tényleg csak a töredéke ért, akkor nem árt bővebben leírni, hogy mi az.

Kubla9, tényleg ne vedd magadra, másnál is láttam már, csak kicsit böki a csőröm. Mindegy, túl van lihegve :).
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 20:55:33

Petr írta:No offense, de ha már belinkelsz egy spanyol cikket magyarul kifejthetnéd, hogy miről szól, mert annyit látok belőle, hogy Mariano feje díszeleg a fejlécen.
hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.07. 20:33:48

Léteznek még csodák. :D =D>
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 20:12:59

No offense, de ha már belinkelsz egy spanyol cikket magyarul kifejthetnéd, hogy miről szól, mert annyit látok belőle, hogy Mariano feje díszeleg a fejlécen.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.07. 20:11:54

visca el barca írta:
ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet :D
Persze :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 19:58:28

ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet :D
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.07. 19:49:56

http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938" target="_blank Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 19:43:13

LG írta:
Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém. :D És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor. :D
Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt. :lol:
fúh nosztalgia vonat
ON
tényleg akkor is voltak (akkori) horror áron vett spílereink :lol: ... zenden kb 15 milla, dani szintén kb ennyi, de geovanni volt a csúcs, aki itt volt egy fél évig... azért is adtunk vagy 25öt, miközben ugyanennyiért kaptunk egy komplett de boer+ronaldo pakkot is :D régi szépidők mikor még egy rivaldo vagy kluivert kalibert 20-ért el lehetett hozni. ma ezért adnak egy lemost, aki a las palmas B-ben játszott eddig 3 meccset :lol:
OFF
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.07. 19:02:39

Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém. :D És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor. :D
Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt. :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.07. 18:33:46

BarcafanTomee írta:A felsorolt KH felhozatal közül nekem valamiért Umtiti tetszene legjobban. Igazából ezt csak egy megérzés miatt mondom, nehéz megitélni ki is vállna be nálunk. Lehetne belőle egy Yaya 2, csak egy sorral hátrébb. Az elefántot is tök ismeretlenbe hoztuk ha jól emlékszek, nem?
Persze semmi párhuzam nincs a két játékos között, csak én szívesen látnék egy hasonló tipusú játékost a keretben.

Ha nem is ő lesz a befutó, de olyan játékosokat hoznék mostmár akikre lehet majd építeni hosszabb távra. Lassan kimegy az arany generáció és nem csak foltozgatni kell a keretet. És ha Masch marad akkor 1-2 év alatt szépen fel lehet építeni az utódját fokozatosan.

A támadók között Mata kapott tőlem egy szavazatot. De inkább szimpátia mint szakmai indokok miatt. Igazából helye sem nagyon lenne, a teljesítménye is eléggé ingadozó. De nagyon szimpatikus játékos és nálunk akár másodvirágzását is megélhetné.
Én nem vagyok Umititi ellen, de közel sem vagyok biztos benne, hogy megoldaná nálunk a kezdőtagságot, még ha jövőre maradna is Masch és elkezdenék lassan beépíteni. Az, hogy a francia bajnokságból lehet jó tehetségeket hozni szerintem még közel sem jelenti azt, hogy itt is megüti a lécet. Főleg majd elsőszámú kh-ként. Mert azt kellene már elkezdeni. Az pedig, hogy balbekként is bevethető nem kellene, hogy fő szempont legyen. Ennyi erővel ott volt Matyi, akinek a Valenciaban évekig az elsőszámú posztja volt, de Vermaelen is tud ott játszani. Azt kéne igazán figyelembe venni, hogy mit alkot középen. Nem igazán ismerem, így nem tudok konkrét véleményt alkotni, de ha 25 millió szerintem igen sok érte. De majd meglátjuk.

Aki viszont nálam elsőszámú opció lenne, talán Marquinhosnál is előrébb, az Gimenez. A brazilnál biztosan olcsóbb, bár nem könnyű az ATMA-val alkudni (mondjuk Arda.nál is ezt mondtuk, aki igazi kulcsjátékosuk volt), de 40 millió körüli összeg talán elég lehet. Nagyon fiatalon kiváló, magabiztos védő és még sokat fejlődhet. A válogatottban is nagyon jól játszik, szerintem ő a legkevésbé zsákbamacska. A belső védőknél rendre félmegoldásokat, zsákbamacskákat választunk, hogy spóroljunk, mikor nagyon kellene már a pótlás. Matyi jövőre már harmadik számúnak sem opció, Masch sem valószínű, hogy két év múlva már le tud hozni kezdőként egy szezont (már ha marad). Nincs bajom a franciával, mert komolyabban nem ismerem, 3x vagy 4x láttam játszani, de annyira nem maradt meg bennem, aki viszont jobban ismeri írhatna valami konkrétabbat mitől lehet olyan jó választás. Ne azt, hogy jó a baloson, mert kíváncsi lennék látta-e ott valaki játszani.
Ha Albanak konkurenciát akarnánk, akkor legalább egy Gáya szintet kellene hozni, aminek nincs értelme, nem hiszem, hogy a francia veszélyes lehetne rá.

Denis-szel kapcsolatban én úgy vagyok, hogy korántsem dőlök a kardomba, ha nem jön. Bármennyire kedvelem is a srácot és a B-ben is az egyik kedvencem volt, vagyunk annyian középre, hogy bőven túléljük a hiányát. Sok lehetőséget úgysem kapna, ha igen az meg a többiek kárára menne. Inkább olyan opciót látnék legjobbnak, hogy visszahozni, aztán kölcsönadni egy évre majd jó ajánlat esetén eladni. Persze ez így egyszerűen hangzik, meg nem túl korrekt, de igazán szükség nincs rá. Ha Arda lépett volna akkor még ok, de így más a helyzet.
Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Ez rendben van Bob, de Gameiroval arra számíthatunk, hogy Suareznek lesz cseréje. Ok szép és jó, de ebben az esetben játszana kb 12-13 meccset a szezonban (jóindulattal) és annyi. Neymart rotálni vagy sérülés esetén helyettesíteni Gameiroval, tudjuk mit jelent. Játszott ott Villa, Ibra láttuk mi lett, főleg, hogy most már ott gyorsabb, pörgősebb egyérintős focit tolunk. És az előbbi két embert ráadásul egy lapon sem lehet említeni Gameiroval.
Nolitoval kb. minden posztot tudnánk rotálni elől. És szélső létére 28 meccsen lehozott egy 12/7-et amivel második lett a házi góllövőlistán, szóval nem egy nyeretlen kétéves. (Gameiro 31 meccsen 16/4, amiből 4 gól büntető) Életkorban is szinte ugyanott vannak, mellesleg majdnem a duplájába kerülne, azt se tudni a padot hogy viselné.
(Nem vagyok Gameiro ellen, de azért az előző szezonjai nem voltak olyan nagyon veretesek)

Ezek után nem tudom mi szól annyira mellette. Igazából még 25-30 millió is bőven megfontolandó lenne, nemhogy ilyen 35-40. Nolito pedig dolgozott már Luchoval, nagyon jól tudja milyen játékos, mit várhat el tőle, emberileg és sportolóként egyaránt.
Forca Barca!!!!
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 17:58:14

Bailly játékjogáért a MU 40 milliót adna(/adott), ezenfelül a licitháborúba is készek lennének beleállni szvsz. Valamivel el kell adni az újságot, kezdenek elfogyni a random nevek.
Bob_Marley írta:Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley
Nem mondtad, hogy profi voltál :(.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.07. 17:51:59

LG írta:
Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.

Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be. :D Szóval nem csak Toure létezik. :D
Csatárokban egyezik a véleményünk.
Abidal is a Lyonból jött, ő is nagy fogás volt, igaz, ő akkor már elég nagy névnek számított a piacon.
Christanval pedig még 2001-ben jött, a sötét korban. :) Érte is kiadtunk 17 millió eurót, pedig az akkoriban nem volt kis pénz, főleg nem védőért. #-o

Abidal jobb példa ha már Lyon és Umtiti. De azt mondom akkor hozzuk Valbuenát, tuti összedobnának Benzemával ketten egy Barca-Real werkfilmet. :mrgreen:
visca el barca írta:Barcelona were close to signing Villarreal defender Eric Bailly (22) for 25M plus incentives, but then decided against it. [sport]
Elvileg jogos a múlt idő, mert már Man United, nem?
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése