Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én szinte biztos is vok benne,h ott lesz!! De ha mégsem,akkor annak is biztos megvan az oka,és örülök annak is ha csak egy félidőt is látom játszani!Bodi írta:Xavit én ma a kezdőben szeretném látni!!!!
Szerintem már meg tudná csinálni,szerdán már kapott fél órát,most 60-70 percet is játszhatna!Játékba kellene lendülnie,még akkor is,ha csak csereként játszik a BL döntőben!
Na igen, de arra is gondolj h az év nagy részében félgozzel játxottunk csak, mert az is elég volt, annyira jok vagyunk.Bodi írta:Én azért azt túlzásnak tartom,hogy nem látszott Xavi hiánya!
Persze nyertük a meccseket sorra,de ha visszaemlékezünk,nem igazán voltak olyan meccsek,amikor lehengereltük az ellenfelet, néha kicsit akadozott a gépezet.Az eredményekben ez nem látszott,de a mutatott játékban szerintem néha észre lehetett venni a hiányát,persze támadásban.
Nagyon remélem,hogy jövőre nem lesznek ilyen gondok,és sokat lehet egyszerre pályán Xavi,Messi,Ronaldinho,Deco,Eto'o!
Egy nagyon rövid időszaka volt a szezonnak,amikor közülük mindenki egészséges volt,ekkor volt a nagyon nagy menetelésünk.
Többek között két 5-0-ás meccs,egy 3-0 a Real ellen idegenben...
skat írta:Remélem nem hagy el minket,mert jövőre ugyebár Van Bommel 80%ra elmegy és akkor elfogy a középálya nameg Gabri is elmehet sajnos.A chelsea álandóan hivogatja Xavit de remélem nála nem a pénz beszél