2016.04.25. 12:53:56
LG írta:csababarca írta:Remélem utolsó háromban nem görcsöl rá,mint anno Etoo tette.
Mert,hogy a helyzetei meglesznek, az tuti.
A fórumozók nagy része már is rágörcsölt. Nincs ezzel baj, csak fordított esetben most az menne, hogy milyen szánalmasok a madridisták, hogy jobban izgulnak Ronaldo gólkirályi címen, mint a bajnokságon. Meg CR-ből gólkirályt akar csinálni a szövetség, azért ennyi büntető, Penaldózás, kis csapatok kitömése, meg a többi hasonló dolog, amit a mániukus CR utálók el szoktak lőni.
Szerintem ez egy kicsit ironikus, de már várom, ha vki megmagyarázza, hogy ez nem ugyanaz.

Mondjuk én magam odaírtam,hogy a bajnoki cím a fontos.
Akkor örülnék ha a góljai bajnoki címhez segítenék a csapatot.
De ha mondjuk 3 darab Duglasz góllal nyerünk 1-0ra mindhárom meccsen, akkor is boldog leszek
Persze fontos azért,hogy mi adjuk a gólkirályt, szerintem iganis számít, de a rangsorban nyilván lejjebb van,mint a címek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."