Akik "félve" tekintenek Messi visszatérésére azok mit néztek tavaly?:)
a történelem leggólerősebb támadótriója lettek úgy h Suarez novemberben csatlakozhatott...
Működnek ők 3-an is

sajátos a nézőpontod, a legkevésbé sem osztom.Leon írta:Csak a szokásos zsaroális hadjárt a faterjától.![]()
Kiváncsi vagyok akkor is nagy lesz az arca az öregnek ha Neymarnakesetleg visszaesik a teljesítménye, meg ha Messi visszatérése után visszaveszi a vezér szerepet?![]()
Szánalmas és undorító a pali,örülnék neki ha a sok sikkasztás meg stiklije miatt bevarrnák a sittre pár évre!
Ha jól olvastam, akkor nem a barcával van problémája, tehát a reál sem oldaná meg a gondjukat, ergo nincsen értelme odaszerződnie.recrea írta:Ugyan, hova menne Neymar, most őszintén...(jó, Realt el tudom képzelni, ha elmérgesedik a helyzet)
recrea írta:Mazinho apuka útját járja emberünk...hányni tudnék, 2 év után ugat....nem ítélkezek előre, ha nem így van, akkor a tévedés jogát fenntartomvisca el barca írta:megy a nyafogás egy kis plusz pénzért, semmi több
Attól, h a kicsi fia elmegy Angliába focizni, ugyanúgy meg fogja rakni őket a spanyol adóhivatal, szóval semmi nem fog változni.
Nem baj, mi módszeresen engedünk a hiéna ügynököknek meg pátyolgatjuk a jatékosokat.
Ugyan, hova menne Neymar, most őszintén...(jó, Realt el tudom képzelni, ha elmérgesedik a helyzet)
Mazinho apuka útját járja emberünk...hányni tudnék, 2 év után ugat....nem ítélkezek előre, ha nem így van, akkor a tévedés jogát fenntartomvisca el barca írta:megy a nyafogás egy kis plusz pénzért, semmi több
Whoscorednál nem az a lényeg, hogy többet varázsol. Több gólt lőtt, aztán magasabb osztályzatokat kapott, kb ennyi miatt van a különbség.Tobias88 írta:Neymar, Messi sérülése előtti, Whoscored átlaga: 8,28
Neymar, Messi sérülése utáni, Whoscored átlaga: 9,05
Eléggé sokatmondó. Nyilván így többet van nála a labda és kijön a zsenialitása.
Ha jól tudom 2018 nyarán jár le a kontraktus, szóval a szezon végén már nagyon aktuális lesz a hosszabbítás. Most, hogy ilyen formában van és nincs Messi nyilván jobban nyeregben érzi magát apuci, ráadásul biztos vagyok benne, hogy sok pénzes klub meg szeretné szerezni.recrea írta:Meddig van élő szerződése egyébként?
pár nap elég lesz, szombaton meg mind1ik lő 1-1-et a balettnakBob_Marley írta:Pár hét kell majd hogy ismét meglegyen a szimbiózis
ahogy íram: ez az egyik lehetőség én szurkolok nekik...Chino írta:Sokan kicsit túlspilázzák szerintem a dolgot. Neymar és Messi nagyon jól működtek együtt, rengeteg forintos labdát adtak egymásnak, főleg Messi a brazilnak. Levédekezhetetlenek voltak például, amikor az argentin a jobb oldalról beívelte a védők mögé ahol Neymar rendre érkezett. Ráadásul nem Munir vagy Sandro lesz a jobboson ezzel a brazilnak is sokkal nagyobb területe lesz, amit kihasználhat. És Messi nélkül sem az önzőzés volt a jellemző rá. Tény, hogy többet játszották meg őt, de ez főleg azért volt, mert ez volt hatékony, Messi hiányában rá kellett játszani.
Én inkább az ellenkezőjét érzem, mint amin sokan kárognak. Neymar szerintem ezzel nem hogy visszaesne, hanem a játéka még hatékonyabb lesz. Neki is jobban lesz kit megjátszania, nem liheg folyamatosan három védő a nyakán.
Inkább örüljünk annak, hogy Messi hiányában volt aki vállára vegye a csapatot. Komolyan úgy érzem, mintha mindenki úgy vélekedne, hogy most jönni fog egy diktátor és Neymar behúzott farokkal csak kóricálni fog. Már tavaly is bebizonyították, hogy egymás mellett is milyen jól működnek.