Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2015.11.22. 12:40:33

csak röhögni tudok azon , amikor azt ecsetelgetik h Messi kiválása miatt hogy feljavult Neymar éás Suarez...szerintem mindketten kicsit gyengén kezdtek ezért volt honnan feljavulni... Neynek ugye ott volt még a mumpsz is:)

Akik "félve" tekintenek Messi visszatérésére azok mit néztek tavaly?:)
a történelem leggólerősebb támadótriója lettek úgy h Suarez novemberben csatlakozhatott...
Működnek ők 3-an is :) Sőt....triplázásra elég volt legalábbis:)
Marco
Barça B

2015.11.22. 12:19:23

Szerintem ez alaptalan. Neymar pontosan tudja hol a helye és tisztában van vele, hogy Leo Messi a világ legjobbja és ugyan ő sem panaszkodhat, de olyan szemtelen dribbliket, kötényeket és 5-6 ember halálra szivatását megközelíteni nehezen tudja.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.22. 11:11:47

Nekem meg van egy érzésem, hogy segìteni fogja Neyt a góllövésben, vagy az sem kizárt, hogy a két társ fogja eröltetni Leo-t a góllövésben. A kapcsolat nagyon jó közöttük, nem tudom elképzelni, hogy ezen rivalizálnának, de kizárni nyilván nem tudom.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.22. 10:33:45

Elnézve a kapcsolatukat én annyira nem tartok ettől, bár lehet van benne valami. De Messiből is kinézem, hogy ha úgy van "több teret hogy neki", hál istennek tényleg úgy tűnik, hogy nem csak a pályán értik meg egymást ott hárman elől, talán nem lesz semmi galiba ez után sem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.11.22. 10:25:16

Elnézve Neymar játékát, mikor nem volt Messi, nekem azért támadt egy kis félelmem. Eddig a brazil elfogadta a másodhegedűs szerepet, de most megtapasztalhatta, hogy milyen vezérnek, a csapat (világ?) legjobbjának lenni.

Persze, ha Messi pályán van, akkor is nagyon fontos játékosunk Neymar, de mégsem kap annyi labdát, nem tud úgy tündökölni, mint nélküle, és ezt a statisztikát is alátamsztják. Akármennyire egy csapatsport a foci, szerintem minden játékos, igy Neymar is szeretne a világ legjobbja lenni, ehhez viszont jobban kell játszania Messinél. Mikor ideigazolt alaptalannak bizonyultak azok a félelmek, hogy komoly rivalizálás lesz köztük, de akkor az erőviszonyokat tekeinte Neymar ha akart sem tudott volna komoly konkurenciája lenni az argentinnak. Mostanra viszont a brazil egyre jobb lesz, és nem biztos, hogy továbbra is hajlandó lesz Messi árnyékában maradni.
palesz77

2015.11.21. 22:28:49

Jó volt nagyon tényleg, azok a megindulások. =D> Az első félidő végén ahogy elvitte, és betette, az különösen finom volt, de a sarkazásai is parádésak voltak, Ininek a visszatett gólpassza is. Csak tapsos smilet tudnék tenni még ide a végére is, igazából mindenkinek az jár ma.. Bravó kicsi, király voltál ma is. :D
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.21. 20:44:30

Ini mellett ő volt mom a mai meccsen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.20. 15:10:14

Olvasva ezeket a híreket azért nem ugyanaz, mint Alvesnél vagy Mazinho papánál. Persze lehet, hogy több pénz is mögötte áll, de itt most nem a jobb fizetési kondíciókról van szó. Nem azt hallani, hogy ha jobb ajánlatot kap akkor elmegy, hanem valamiféle "kényszerűség", ami nem feltétlenül változna, ha mondjuk 18 millás szerződést kapna. Persze lehet, hogy ez csak parasztvakítás és burkoltan nyomásgyakorlás a klub felé.

Ugyanakkor én nem vagyok jogász, de ettől függetlenül nem értem miért oldódna meg a probléma, ha eligazolna. Tegyük fel elmegy a PSG-be, mert elmeszelik őket itt, attól miért oldódna meg a probléma? Ha valaki ehhez többet ért elmagyarázhatná, hogy ilyenkor minden teljesen elévül és a többi EU-s országban minden rendben lesz?
Arról nem is beszélve, hogy egy-két dologért még a Brazíliában elkövetett "stiklikért" van gáz.

Az az igazság, hogy a legrosszabbkor jönnek elő ezek a dolgok. Eddig minden rendben volt, egyre jobban játszott, az ilyen dolgok pedig fejben könnyen visszavethetik. Remélem ez nem fog kihatni a teljesítményére és képes lesz csak a focira koncentrálni, mert hatalmas szükség van rá, jobban mint valaha. Kár, hogy nem egy-két hét után jön elő ez az egész.
Holnap nagy szükség lesz egy 100%-os Neymarra, mert még Messi nincs olyan állapotban, hogy átvegye a stafétát.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.20. 08:52:40

Leon írta:Csak a szokásos zsaroális hadjárt a faterjától. =D>
Kiváncsi vagyok akkor is nagy lesz az arca az öregnek ha Neymarnakesetleg visszaesik a teljesítménye, meg ha Messi visszatérése után visszaveszi a vezér szerepet? :roll:

Szánalmas és undorító a pali,örülnék neki ha a sok sikkasztás meg stiklije miatt bevarrnák a sittre pár évre! :twisted:
sajátos a nézőpontod, a legkevésbé sem osztom.
minden épeszű vállalkozás küzd az adó szabályokkal. az hogy, a brazilok vagy Messi nem boldogulnak vele a Spanyoloknál nem olyan egyszerű ügy.a magam részéről bőven adom, hogy ebben jelentős politikai nyomásgyakorlás (is!!) van miután az érintettek nyilván nincsenek a helyzet magaslatán (hibáztak, vagy sokat akartak...) a kés viszont két élű. ha máshol jobb kondíciókat kínálnak ...miért ne?! ez nem példa nélküli, sőt ! inkább ez a gyakorlat azt mondanám.
Neymar öregje( és az ügyvéd sereg) persze elég dörzsölt nyilván harcol a suskáért minden eszközzel de emlékezzetek csak Alves esetére !! ez bőven benne van a pakliban. végül is azért nem tartom most különösen szemétnek, mert érthető és életszerű amit mond: nem boldogulnak a Spanyol adó szabályokkal, nem biztos, hogy amit ma tesznek azért holnap nem kaszálják e el őket?!
Leon
Director del Fútbol

2015.11.20. 07:41:09

Csak a szokásos zsaroális hadjárt a faterjától. =D>
Kiváncsi vagyok akkor is nagy lesz az arca az öregnek ha Neymarnakesetleg visszaesik a teljesítménye, meg ha Messi visszatérése után visszaveszi a vezér szerepet? :roll:

Szánalmas és undorító a pali,örülnék neki ha a sok sikkasztás meg stiklije miatt bevarrnák a sittre pár évre! :twisted:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.20. 07:34:51

recrea írta:Ugyan, hova menne Neymar, most őszintén...(jó, Realt el tudom képzelni, ha elmérgesedik a helyzet)
Ha jól olvastam, akkor nem a barcával van problémája, tehát a reál sem oldaná meg a gondjukat, ergo nincsen értelme odaszerződnie.
messideco
Presidente del Barça

2015.11.20. 03:35:38

Pont most a Clasico előtt kell jártatnia a száját a faternak? #-o
Kép
"And my heart will leave you never."
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.19. 23:44:24

Ennél még az is jobb lenne ha Mendes lenne az ügynöke... Egyébként nem lehetne csak az apukát eladni? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Feast4
Director del Fútbol

2015.11.19. 21:40:54

recrea írta:
visca el barca írta:megy a nyafogás egy kis plusz pénzért, semmi több
Mazinho apuka útját járja emberünk...hányni tudnék, 2 év után ugat....nem ítélkezek előre, ha nem így van, akkor a tévedés jogát fenntartom :)
Attól, h a kicsi fia elmegy Angliába focizni, ugyanúgy meg fogja rakni őket a spanyol adóhivatal, szóval semmi nem fog változni.
Nem baj, mi módszeresen engedünk a hiéna ügynököknek meg pátyolgatjuk a jatékosokat.

Ugyan, hova menne Neymar, most őszintén...(jó, Realt el tudom képzelni, ha elmérgesedik a helyzet)

Úgyan ezt mondom én is. Ha EU-n belül igazol tök mindegy hova a spanyol adóhívatal megtalálja. Amúgy City, PSG. Ott van az a lóvé ami szerintem apukának kéne.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.19. 20:37:49

visca el barca írta:megy a nyafogás egy kis plusz pénzért, semmi több
Mazinho apuka útját járja emberünk...hányni tudnék, 2 év után ugat....nem ítélkezek előre, ha nem így van, akkor a tévedés jogát fenntartom :)
Attól, h a kicsi fia elmegy Angliába focizni, ugyanúgy meg fogja rakni őket a spanyol adóhivatal, szóval semmi nem fog változni.
Nem baj, mi módszeresen engedünk a hiéna ügynököknek meg pátyolgatjuk a jatékosokat.

Ugyan, hova menne Neymar, most őszintén...(jó, Realt el tudom képzelni, ha elmérgesedik a helyzet)
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.19. 20:30:04

megy a nyafogás egy kis plusz pénzért, semmi több
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2015.11.19. 20:19:12

Na erre kíváncsi leszek: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... mpaign=fut" target="_blank

Ez szerintem két dologról szólhat jelen állás szerint, vagy nyomásgyakorlás a vezetőség felé a nagyobb lóvéért, vagy olyan szinten gázos a Neymar féle igazolás, hogy apuci jobbnak látja lelépni. (Mondjuk az EU-n belül nem ér vele semmit.)
Kép
palesz77

2015.11.19. 19:22:09

Neymar has 43 successful dribbles in the Liga, more than Cristiano, Benzema, Bale, James, Jesé, and Cheryshev all COMBINED (36)

Az a kemény.. :D Mondjuk Lucas srác nincs megemlítve a Realnál, simán ő vezeti ott az 1v1-es listát szerintem, pedig szinte mindig csak csere. Ellenünk is fog kevergetni attól tartok, főleg ha Matyit állítják rá.
Tobias88 írta:Neymar, Messi sérülése előtti, Whoscored átlaga: 8,28
Neymar, Messi sérülése utáni, Whoscored átlaga: 9,05

Eléggé sokatmondó. Nyilván így többet van nála a labda és kijön a zsenialitása.
Whoscorednál nem az a lényeg, hogy többet varázsol. Több gólt lőtt, aztán magasabb osztályzatokat kapott, kb ennyi miatt van a különbség.
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.19. 03:57:08

recrea írta:Meddig van élő szerződése egyébként?
Ha jól tudom 2018 nyarán jár le a kontraktus, szóval a szezon végén már nagyon aktuális lesz a hosszabbítás. Most, hogy ilyen formában van és nincs Messi nyilván jobban nyeregben érzi magát apuci, ráadásul biztos vagyok benne, hogy sok pénzes klub meg szeretné szerezni.
Azt sem tartom kizártnak, hogy ha CR elmegy nyáron Perez minden pénzét és befolyását fel fogja használni, hogy Neymart Madridba vigye.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.18. 22:30:05

Meddig van élő szerződése egyébként?
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.18. 18:30:02

Bob_Marley írta:Pár hét kell majd hogy ismét meglegyen a szimbiózis
pár nap elég lesz, szombaton meg mind1ik lő 1-1-et a balettnak
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.18. 17:35:11

Mindhárom profi játékos, Suarez abszolút alázatos és Neymar is ezt az oldalát mutatta eddig, hamar megtalálják ismét a közös hangot. Én nem tartok összezörrenésektől. Pár hét kell majd hogy ismét meglegyen a szimbiózis, vagy lehet elég lesz pár edzés, de hosszútávon nem sok minden fog változni. Berúgja aki odakerül. :D
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.18. 17:06:16

Chino írta:Sokan kicsit túlspilázzák szerintem a dolgot. Neymar és Messi nagyon jól működtek együtt, rengeteg forintos labdát adtak egymásnak, főleg Messi a brazilnak. Levédekezhetetlenek voltak például, amikor az argentin a jobb oldalról beívelte a védők mögé ahol Neymar rendre érkezett. Ráadásul nem Munir vagy Sandro lesz a jobboson ezzel a brazilnak is sokkal nagyobb területe lesz, amit kihasználhat. És Messi nélkül sem az önzőzés volt a jellemző rá. Tény, hogy többet játszották meg őt, de ez főleg azért volt, mert ez volt hatékony, Messi hiányában rá kellett játszani.

Én inkább az ellenkezőjét érzem, mint amin sokan kárognak. Neymar szerintem ezzel nem hogy visszaesne, hanem a játéka még hatékonyabb lesz. Neki is jobban lesz kit megjátszania, nem liheg folyamatosan három védő a nyakán.
Inkább örüljünk annak, hogy Messi hiányában volt aki vállára vegye a csapatot. Komolyan úgy érzem, mintha mindenki úgy vélekedne, hogy most jönni fog egy diktátor és Neymar behúzott farokkal csak kóricálni fog. Már tavaly is bebizonyították, hogy egymás mellett is milyen jól működnek.
ahogy íram: ez az egyik lehetőség én szurkolok nekik...
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.18. 16:17:56

Sokan kicsit túlspilázzák szerintem a dolgot. Neymar és Messi nagyon jól működtek együtt, rengeteg forintos labdát adtak egymásnak, főleg Messi a brazilnak. Levédekezhetetlenek voltak például, amikor az argentin a jobb oldalról beívelte a védők mögé ahol Neymar rendre érkezett. Ráadásul nem Munir vagy Sandro lesz a jobboson ezzel a brazilnak is sokkal nagyobb területe lesz, amit kihasználhat. És Messi nélkül sem az önzőzés volt a jellemző rá. Tény, hogy többet játszották meg őt, de ez főleg azért volt, mert ez volt hatékony, Messi hiányában rá kellett játszani.

Én inkább az ellenkezőjét érzem, mint amin sokan kárognak. Neymar szerintem ezzel nem hogy visszaesne, hanem a játéka még hatékonyabb lesz. Neki is jobban lesz kit megjátszania, nem liheg folyamatosan három védő a nyakán.
Inkább örüljünk annak, hogy Messi hiányában volt aki vállára vegye a csapatot. Komolyan úgy érzem, mintha mindenki úgy vélekedne, hogy most jönni fog egy diktátor és Neymar behúzott farokkal csak kóricálni fog. Már tavaly is bebizonyították, hogy egymás mellett is milyen jól működnek.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.18. 09:03:55

abban én is egyetértek, hogy ez egy új szitu lesz!
azért mert a kezdetekkor eleve ismeretlen volt a hármas lehetőség (sokan tartották lehetetlennek!) azután kialakult és megszakadt és most újra fel kell állniuk, de egy olyan képpel, hogy Messi nélkül (is!) működött a kettős felállás.
a lehetséges variációk:
-simán visszaáll a régi egység és eredményes lesz
-vissza áll a régi rend de az eredmények nem jönnek -na ekkor jöhet a baj....
mert : ki vagy mi okozza?
Suarezt gondolom a leg kevésbé veszélyesnek ő korábban is és most is második-harmadik volt....Neymar az más tészta. ő gondolhatja akár azt is hogy most már eljött az ő ideje és valami mást akar?! (más leosztást)
én magam úgy gondolom, hogy két fontos tényező lehet:
LE. azzal, hogy Messit fokozatosan hozza játékba, a másik maga Messi, hogy milyen formával rukkol elő?
egyébként pedig, majd meglátjuk....
Válasz küldése