Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
végülis,lehetne az árából venni pár széket a stadionb,meg talán két három lábtörlőt is.Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.
na evvel csak ne humorizáljunk, így is adnak elég gyomrost a gyengeelméjű apák.Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.
Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.
Most miért? Több sikeres csele volt, mint Roncinak.Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.

Ez ìgy volt, nagyot nevettünk a fiammal. Komolyan annyira fostak tőle, hogy nem mertek kilépni rá.hajnesz írta:A legvicesebb az volt, mikor vezette a labdát, és mindegyik Real védő elkezdett hátrálni

Szerintem nem csak a sérülés miatt "lötyögött". Valószínűleg LE úgy küldte fel, h fogja meg a meccset, és ne vigye túlzásba a támadásokat, inkább tartsuk meg a labdát. Mint amikor Xavit cserélte be az előző szezonban ilyen szitukban. De az a vicc, h sétálgatva is megetetett pár reálost.ZBarca írta:Sajnos látszott rajta az a 6 hét kihagyás, nem is tudta hozni a topformáját. De nem gond, szerencsére nélküle is sikerült hozni a meccset. Remélem hamarosan újra formába lendül, és a klub VB-n illetve jövőre már az igazi Messi láthatjuk.

ZBarca írta:Én is csak a második félidőben dobnám be egy 30 percre. Leo egészsége fontosabb ennél a meccsnél, egyébként is hosszú még a szezon, januárig csak annyi kell, hogy ne maradjunk le. Az ATMA ellen is nagyon jól toltuk a hiányában, miért ne lehetne most is így? Ráadásul a fáradt védők ellen még inkább tudna varázsolni és azért egy 6 hetes pihenő után pont egy Real elleni meccsen visszatérni nagyon komoly. Egyszóval én a Real ellen egyféle Jolly Jokerként számítanék rá, szerintem így érnénk vele a legtöbbet.
Vamos Leo!

Egyetértek, nem ugyanaz a szint a két ember, pedig elismerem Roncit.Kash írta:Egyáltalán mi szükség van ilyen bizonygatós listákra?
Aki ért a focihoz és/vagy nem Real szurkoló, az tudja, hogy Ronaldo kanyarban sincs Messihez képest.
A lista 70%-ka nem is a futbalpályán történtekre fókuszál, hanem a magánéletre, meg az adományozásokra, meg valami mentorokat is említ...Az adatok téves informálásáról nem is beszélve, ezek azzal sincsenek tisztában, ki az a Lionel Messi.

Most sikerült végig olvasnom. Hát, szuper!zola8787 írta:http://www.mensworld.hu/egeszseg-sport/ ... b-messinel
Végre megtudtam, hogy miért jobb CR
Nem viszályt jöttem szítani, csak a cikk megér egy egyszeri olvasást, jobb lesz a napotok ettől
Az ötös a kedvencem: " Ezzel szemben Messi a Barcelonában játszott Európában és csak egy csapattal tudott feljutni a csúcsra." Igazából logikusat ír, valahogy mégis vicces
Biztos vagyok benne, én még a kezdőt is megkockáztatom. Ha már ott tart edzésben, ahol írják, akkor - nagyjából - egy hetet végig tud edzeni teljes intenzitással a többekkel.csababarca írta:Amúgy mostmár sanszos hogy pályára kerül, kérdés kezdőként,vagy csereként beszállva.visca el barca írta:sztem meg az lenne az optimális ha kezdene és verne gyorsan 3at
LE-t azért nem úgy ismerem,hogy bedobja akkor is kezdőbe,ha nem érzi 100asnak.
vagy egyet,aztán lepörgetnénk nyugisan az órát, hosszú még a szezon.visca el barca írta:sztem meg az lenne az optimális ha kezdene és verne gyorsan 3at