vinszentvega írta: ↑2023.03.09. 09:59:06
A Bayern legyőzéséhez, csak is a tökéletes játékon vezet át az út. Ehhez kellett volna hogy a pályán legyen Neymar is tegnap. Megnéztem a belépőt amit kapott a lIlle ellen...
Nagyon sajnálom, mert évekig a trónon ült volna nálunk, ha nem lett volna annyira kapzsi és önimádó. Anno 17-ben, mikor kiderült a dobbantás, az első mondatom az volt: Minek megy ez oda??? A nagy kannibálok majd jól széttapossák ott csigásoknál... És tessék.. Évente két bokaműtét.. Megérte
Ja, horror, amit leművelnek ott vele. Kb minden tavaszt kihagyott. Persze ez itt is megtörténhetett volna, passz.
A szavazáshoz: tudom, hogy teljesen friss, és nem lehet még olyan távlatokban beszélni róla, mint Puyolékról, de ha Araujo ezt a szintet még pár évig hozza nálunk, akkor nálam nem kérdés, hogy az én szurkolói időm alatt (2006-tól kb) köze nincs hozzá senkinek. Megvan benne Puyol erőszakossága, tüze, vezérnek kicsit kisebb egyelőre, de azért valamennyire az is, és közben a fizikumban, sebességben megvan benne az, ami belőle még hiányzott is. Én nem tudom, hogy van-e nála jobb védő egész Európában így, hogy még a labdával is ekkorát fejlődött. Régmult csillagnak persze ez kicsit off, de a szavazást tekintve szerintem belefér.

De ha ő még nem, akkor nálam is Puyol.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy